Πάρτε μια γεύση από τον παράδεισο

Μοτέλ Μιζούρι
[Στα άκρα #3]
του John Killian

Κυκλοφορεί στις 23 Ιουλίου 2021

Μετά τα bestseller Νεκρή Πόλη και Αγριότοπος, ο John Killian επιστρέφει με το νέο του πολυαναμενόμενο αυτοτελές θρίλερ αγωνίας που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Το Μοτέλ Μιζούρι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα περιμένατε από μια ιστορία του συγγραφέα που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας φτάνει στα άκρα: «επεξεργασμένη, υπέροχη γλώσσα, ατμοσφαιρική περιγραφή, σασπένς και δυναμική, χαρακτήρες αντιφατικούς και σάρκινους απολύτως συμβατούς με τις πράξεις τους» (Ελένη Γκίκα, συγγραφέας και βιβλιοκριτικός, Fractal), «ασταμάτητη αγωνία και ένα εντελώς ανατρεπτικό φινάλε» (Γιώργος Δάμτσιος, συγγραφέας).

Αν θέλετε να διαβάσετε ένα σκληρό και απολύτως συναρπαστικό νουάρ μυθιστόρημα από έναν «εξαιρετικό αφηγητή» (Φίλιππος Φιλίππου, συγγραφέας και βιβλιοκριτικός, περιοδικό Πολάρ), ο Killian είναι ο άνθρωπός σας και το Μοτέλ Μιζούρι το βιβλίο του καλοκαιριού (σας).

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Μπιλ Μακάρτι είχε μόνο ένα ταλέντο: ήξερε να επιβιώνει. Ανεξάρτητα από το πόσο ακραίες και επικίνδυνες ήταν οι συνθήκες γύρω του, και ανεξάρτητα από το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει κάθε φορά, ο Μπιλ Μακάρτι θα επιβίωνε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ωστόσο, αυτό που θέλει πια δεν είναι να μάχεται. Είναι κάτι πολύ ταπεινό. Θέλει επιτέλους να μάθει να ζει μαζί με τους άλλους. Να εργάζεται, να βλέπει το κορίτσι του, και να νιώθει το χρόνο να περνά. Δεν είναι πολλά όλα αυτά. Αλλά ο κόσμος είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος για να ζεις. Και η δουλειά που θα βρει, στην τεράστια έπαυλη ενός μεγαλοεπιχειρηματία έξω από το Κάνσας Σίτι, είναι μια πολύ επικίνδυνη δουλειά. Όπως θανάσιμα επικίνδυνοι είναι και όλοι οι νέοι του συνεργάτες. Άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν χωρίς να ανοιγοκλείσουν καν τα μάτια, άνθρωποι μαθημένοι να ασκούν μια εξουσία τρόμου επάνω στους άλλους.

Όταν ο κλοιός σφίξει ασφυκτικά γύρω του, ο Μπιλ Μακάρτι θα πρέπει να ξεδιπλώσει όλα του τα ταλέντα αν θέλει να επιβιώσει. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως στο τέλος πρέπει να μείνει μόνο αυτός ζωντανός.

Ένα άγριο, απρόσμενο θρίλερ, μια περιπέτεια που διαβάζεται χωρίς σταματημό, με έναν ήρωα που ζει και πολεμά στα άκρα.

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN: 978-960-507-151-6 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041151

Φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece: villages

Τα χωριά της Ελλάδας με την ξεχωριστή ματιά

270 insta-φωτογράφων

Κυκλοφορεί στις 23 Ιουλίου 2021

Η ομάδα Greek Instagramers Events και οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το νέο φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece: villages με 270 εικόνες από τα χωριά της Ελλάδας. Το λεύκωμα προέκυψε από τον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας στην ιστορία των καλλιτεχνικών δράσεων πιο δραστήριας κοινότητας Ελλήνων Instagramers.

Διακόσιοι εβδομήντα ταλαντούχοι φωτογράφοι μάς καλούν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ελληνική επαρχία που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου. Τα υπέροχα τοπία, οι χωριάτικες αρχιτεκτονικές, οι όμορφες γειτονιές, οι παραδόσεις, τα έθιμα, η καθημερινότητα, οι άνθρωποι, οι εποχές, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας κάθε περιοχής, οι ξεχωριστές εικόνες που συναντάμε στα πανέμορφα, γνωστά και άγνωστα, χωριά της Ελλάδας –όλες συγκεντρωμένες σε ένα μοναδικό φωτογραφικό λεύκωμα: #my_greece: villages.

Αξίζει να σημειωθεί πως το #my_greece: villages αποτελεί τη συνέχεια του φωτογραφικού λευκώματος #my_greece, η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 Ιnsta-Φωτογράφων, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ διακρίθηκε στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς στην κατηγορία «Ευ Ζην» των Public Book Awards 2018. Όπως συνέβη και με το πρώτο project, την έκδοση του νέου λευκώματος συνοδεύει η ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας #my_greece: villages, η οποία θα φιλοξενείται τους επόμενους μήνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τα έσοδα που αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα της ομάδας Greek Instagramers Events και των φωτογράφων που συμμετέχουν στο νέο φωτογραφικό λεύκωμα προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Tο λεύκωμα θα διατίθεται στους χώρους που θα φιλοξενήσουν την έκθεση ανά την Ελλάδα, σε βιβλιοπωλεία, τουριστικές περιοχές, αλλά και μέσω Internet.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Όμορφα χωριά, μαγευτικά τοπία, αυθεντικές φυσιογνωμίες, έθιμα, παραδόσεις, φιλοξενία…
Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις εικόνες μιας άλλης εποχής που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου.
Αυτή είναι η ελληνική επαρχία μέσα από το βλέμμα ταλαντούχων φωτογράφων.

270 φωτογραφίες – 270 φωτογράφοι – 270 χωριά – μία χώρα
Η Ελλάδα μας
Τα χωριά μας
Οι αναμνήσεις μας my_greece:villages

Σε συνεργασία με την ομάδα: Greek Instagramers Events [@gr_events]

Τα έσοδα που αντιστοιχούν στα πνευματικά δικαιώματα της ομάδας Greek Instagramers Events και των φωτογράφων που συμμετέχουν προσφέρονται εξ ολοκλήρου στην ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Τιμή: € 15,00 € ● Σελίδες: 192 ● ΙSBN: 978-960-620-869-0 ● Κωδ. Βιβλίου: 01160006