Το πρώτο τους BELL:
Η πρώτη σειρά μυθιστορημάτων
για παιδιά από τον Wilbur Smith!

Κατακλυσμός
του Wilbur Smith
με τον Chris Wakling

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου

         Κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Wilbur Smith είναι ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς των BELL, με φανατικούς αναγνώστες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πωλήσεις των βιβλίων του ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ η σειρά των μυθιστορημάτων με τις περιπέτειες της οικογένειας Κόρτνεϊ είναι η μακροβιότερη στην ιστορία των εκδόσεων.

Τώρα, ο σπουδαίος αυτός αφηγητής, για πρώτη φορά απευθύνεται σε παιδιά μέσα από την ολοκαίνουρια σειρά μυθιστορημάτων του με πρωταγωνιστή τον μικρό Τζακ Κόρτνεϊ. Έτσι, και οι Εκδόσεις BELL, με τις Περιπέτειες του Τζακ Κόρτνεϊ παρουσιάζουν το πρώτο BELL μυθιστόρημα για παιδιά και με μεγάλη χαρά προσφέρουν τη δυνατότητα να γνωρίσει έναν από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς όλων των εποχών και η νέα γενιά.

Ο Κατακλυσμός, που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία στις 15 Δεκεμβρίου και απευθύνεται σε παιδιά από 9 χρονών (έως 99!), είναι το πρώτο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον μικρό Τζακ Κόρτνεϊ, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο περιπέτειες μέσα στο 2021. Αν θέλετε να δείτε στην πράξη πώς δημιουργούνται νέοι αναγνώστες, ο Wilbur Smith είναι το «κλειδί» σας!

                                          ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Τζακ Κόρτνεϊ έχει ζήσει όλη του τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, οι γονείς του ταξιδεύουν στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για μια συνδιάσκεψη για την προστασία της άγριας φύσης και, μαζί με τον Τζακ, όπως του είχαν υποσχεθεί, έχουν πάρει και τους φίλους του.

Όταν, εντελώς αναπάντεχα, οι γονείς του εξαφανίζονται στο πυκνό βροχοδάσος, πιθανότατα θύματα απαγωγής, κανένας δε φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει. Ο Τζακ είναι σίγουρος ότι η εξαφάνισή τους έχει σχέση με την έρευνά τους για τα ορυχεία ταντάλιου, αλλά πρέπει να το αποδείξει. Μαζί με την Αμίλια και τον Ζάντερ, ο Τζακ πρέπει να τα βγάλει πέρα με την αφιλόξενη ζούγκλα για να σώσει τους γονείς του. Στο δρόμο του θα συναντήσει πολλά εμπόδια – κι ένα απ’ αυτά είναι ένα μέλος της ίδιας του της οικογένειας, ο ξάδερφός του Κέιλεμπ Κόρτνεϊ.

Στον άγνωστο και επικίνδυνο αυτό κόσμο, πέρα από τους γορίλες, τους ελέφαντες και τους ιπποπόταμους, υπάρχουν και αδίστακτοι ληστές, μισθοφόροι και λαθροκυνηγοί. Οι τρεις φίλοι θα χρειαστούν όλο το θάρρος, την ευφυΐα και την ψυχραιμία τους για να σώσουν τις ζωές όχι μόνο των γονιών του Τζακ, αλλά και τις δικές τους.

Τιμή: € 14,40 € ● Σελίδες: 360 ● ΙSBN: 978-960-620-849-2 ● Κωδ. Βιβλίου: 01300001

     

Δύο ήρωες -ένας άρρηκτος δεσμός!

Ο Πόλεμος των Κόρτνεϊ
(Courtney’s War)
του Wilbur Smith
με τον David Churchill

Μετάφραση: Νίκος Ιβραηνίας

Κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου 2020

Το 2019 κυκλοφόρησε το Κραυγή Πολέμου του μοναδικού Wilbur Smith. Εκεί, γνωρίσαμε τη Σάφρον Κόρτνεϊ και τον Γκέρχαρτ φον Μέερμπαχ και μαζί τους ζήσαμε μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, περιπέτειας και αυτοθυσίας. Φέτος, ο συγγραφέας των 130 εκατομμυρίων αντιτύπων επιστρέφει με τη συνέχεια του περσινού bestseller, το πολυαναμενόμενο Ο Πόλεμος των Κόρτνεϊ.

Αυτή τη φορά, ο Wilbur Smith μάς ταξιδεύει στην καρδιά ενός κόσμου βυθισμένου στη δίνη του πολέμου, όπου θα ξετυλιχθεί μια επική ιστορία θάρρους, προδοσίας και αθάνατης αγάπης: η συνέχεια της ιστορίας της Σάφρον και του Γκέρχαρτ είναι εδώ!

                                     ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Παρίσι, 1939 – Ο πόλεμος έχει χωρίσει τη Σάφρον Κόρτνεϊ και τον Γκέρχαρτ φον Μέερμπαχ, που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους και παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή.
Ο Γκέρχαρτ –παρά την αντίθεσή του προς το ναζιστικό καθεστώς– πολεμά για την πατρίδα του, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα του δοθεί η ευκαιρία να απαλλάξει τη Γερμανία από τον Χίτλερ και την παρέα του. Όταν όμως η μονάδα του ρίχνεται στην κόλαση της Μάχης του Στάλινγκραντ, καταλαβαίνει ότι οι πιθανότητες να βγει ζωντανός μειώνονται μέρα με τη μέρα.
Στο μεταξύ η Σάφρον –που έχει στρατολογηθεί από τις Επιχειρήσεις Ειδικών Αποστολών και έχει σταλεί στο κατεχόμενο Βέλγιο για να ανακαλύψει με ποιον τρόπο οι Ναζί διείσδυσαν στο δίκτυο των ΕΕΑ– δεν αργεί να βρεθεί στο στόχαστρο του πιο αδυσώπητου αρχικατάσκοπου της Γερμανίας.
Αντιμετωπίζοντας μια μοχθηρία που ξεπερνά και τους χειρότερους εφιάλτες τους, οι εραστές αναγκάζονται να κάνουν την πιο σκληρή επιλογή: να θυσιαστούν ή να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιζήσουν, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα ξανασμίξουν.

Τιμή: € 17,70 € ● Σελίδες: 472 ● ΙSBN: 978-960-620-850-8 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170176