Αποχαιρετούμε το 2021 με ένα εκδοτικό πρόγραμμα αντάξιο των γιορτινών ημερών αλλά και με πολύ εντυπωσιακές διαφημιστικές εκστρατείες!

O πιο εορταστικός μήνας είναι εδώ και έρχεται να κλείσει θριαμβευτικά μία χρονιά με ξεχωριστά βιβλία!
Στην Ελληνική Λογοτεχνία, μια συνεργασία-έκπληξη με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα πρόκειται να μας καθηλώσει. Λένα Μαντά και Κλαίρη Θεοδώρου υπογράφουν το ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, ένα crime μυθιστόρημα που θα συζητηθεί. Παράλληλα, στην κατηγορία του Ιστορικού Μυθιστορήματος, η τριλογία των συνταρακτικών μυθιστορημάτων της Επανάστασης του ’21 επιτέλους ολοκληρώνεται με την ΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ του Θοδωρή Παπαθεοδώρου.
Στην Ξένη Λογοτεχνία έρχεται ένα εξαιρετικό βιβλίο και συνάμα ένα τέλειο δώρο για το βιβλιόφιλο κοινό! Ο ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΖΕ ΒΙΒΛΙΑ, του Sosuke Natsukawa, μια ιστορία για όποιον πιστεύει πως τα βιβλία είναι κάτι περισσότερο από λέξεις στο χαρτί. Κλείνοντας, στην κατηγορία των Γενικών Γνώσεων, η μουσική βιογραφία μιας παγκοσμίως αναγνωρισμένης μεγαλοφυΐας και προσωποποίηση του hip θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του μουσικόφιλου κοινού και όχι μόνο. PRINCE, από τον θρυλικό δημοσιογράφο του περιοδικού Rolling Stone, για τον εκκεντρικό σούπερ σταρ. Μία δυνατή χρονιά πρόκειται να κλείσει ακόμα δυνατότερα…

Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα, ο Νο 1 τίτλος του Δεκέμβρη είναι αναμφίβολα ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Στην κατηγορία των εικονογραφημένων ξεχωρίζουν δύο νέα πολύχρωμα βιβλία με έμμετρο λόγο και ωραία μηνύματα για τα παιδιά: Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ της Ράνιας Μπουμπουρή & ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ της πρώτης εθνικής ποιήτριας των ΗΠΑ Amanda Gorman, σε μετάφραση της Μυρσίνης Γκανά και του MC Yinka!
Τέλος, ιδανική πρόταση για δώρο αποτελεί το κλασικό βιβλίο του Roald Dahl Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ σε νέα, ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ, με εξώφυλλο που στραφταλίζει, καθώς και όλα τα βιβλία του Χάρι Πότερ.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

ΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


Το τελευταίο βιβλίο της Τριλογίας της Επανάστασης του ’21, η κορύφωση των αγώνων ενός σκλαβωμένου λαού που κατάκτησε ολομόναχος τη λευτεριά του.

Τιμή πώλησης: 19,90 €

Το μυστήριο συνεχίζεται με άλλα οκτώ έργα της Νο 1 συγγραφέως αστυνομικού μυθιστορήματος, σε νέα μετάφραση. Οι πωλήσεις των έργων της Άγκαθα Κρίστι έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια αντίτυπα.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΝΕΜΕΣΗ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΠΕΤΡΙΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Ο ΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΚΓΚΙΝΤΙ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΣ ΜΑΡΠΛ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Η ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ – ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ)
Συλλεκτική έκδοση με τα πρώτα κεφάλαια του επόμενου βιβλίου της σειράς.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΛΙΠΑ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Η συνέχεια της προκλητικής και συναρπαστικής ιστορίας της Λάουρα και του Μάσιμο, που ξεκίνησε με το διεθνές μπεστ σέλερ 365 ΗΜΕΡΕΣ, στο οποίο βασίστηκε η ομότιτλη ταινία.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

PRINCE – ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
Η σπάνια φιλία μεταξύ ενός συγγραφέα και ενός θρυλικού καλλιτέχνη μέσα από μια αναπάντεχα αληθινή βιογραφία.

Τιμή πώλησης: 19,90 €

Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 4

Η μητέρα, ο πατέρας, ο ευνουχισμός – χάρη σ’ αυτό το θεματικό τρίπτυχο, το τέταρτο σεμινάριο αναδεικνύεται ως το πιο αντιπροσωπευτικό τεκμήριο της πρώτης, «κλασικής», περιόδου της λακανικής διδασκαλίας.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Ένα από τα γνωστότερα, πιο αγαπημένα και κυριολεκτικά πιο «γλυκά» μυθιστορήματα του Ρόαλντ Νταλ σε ειδική έκδοση με χρυσό εξώφυλλο. Μια εξαιρετική επιλογή για τους φαν του βιβλίου.

Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ – ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τιμή πώλησης: 11,10 €

ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ένα νεαρό κορίτσι οδηγεί τα παιδιά σε ένα μουσικό ταξίδι, μέσα από το οποίο όλοι μαζί θα μάθουν ότι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον εαυτό τους και τον κόσμο προς το καλύτερο.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Ο νέος τίτλος της επιτυχημένης μας σειράς αποτελεί ένα λεπτομερέστατο οδηγό για τα μέρη και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, με αναδιπλούμενους χάρτες και πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τους μικρούς φιλομαθείς αναγνώστες μας.

Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τιμή πώλησης: 13,30 €

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 1-7 & Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 1-7
Τιμή πώλησης: 79,99 €

Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Τιμή πώλησης: 13,30 €

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

JANOD ΠΑΖΛ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ Η ΦΑΡΜΑ 24 ΤΕΜ J02645
Τιμή πώλησης: 15,99 €

JANOD ΠΑΖΛ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΥΦΟΥΡΑ 36 ΤΕΜ J02649
Τιμή πώλησης: 15,99 €

JANOD ΠΑΖΛ ΖΩΑΚΙΑ ΣΑΦΑΡΙ 54 ΤΕΜ J02650
Τιμή πώλησης: 15,99 €

JANOD ΠΑΖΛ ΔΡΑΚΟΙ 54 ΤΕΜΑΧΙΑ J02615
Τιμή πώλησης: 15,99 €

JANOD ΠΑΖΛ Η ΠΟΛΗ 36 ΤΕΜ J02644
Τιμή πώλησης: 15,99 €

JANOD ΠΑΖΛ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ TA ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 24 ΤΕΜ J02646
Τιμή πώλησης: 15,99 €

ΝΕΕΣ ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ (ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΠΟ 16/12)

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ 1-3
Τιμή πώλησης: 29,90 €

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 1-3
Τιμή πώλησης: 29,90 €

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΘΑΦΟΝ
Τιμή πώλησης: 44,99 €