Μια ιστορία μπορεί να ειπωθεί με τρεις τρόπους.
Όπως την έζησες, όπως την αφηγούνται οι άλλοι,
όπως την φαντάστηκες.

Η Ζέλντα Έφυγε
της Φωτεινής Ναούμ

Κυκλοφορεί στις 5 Απριλίου 2021

Ποια είναι η γυναίκα που θα ενσαρκώσει την ηρωίδα του επόμενου βιβλίου του διάσημου συγγραφέα Ανδρέα Μεντά; Η γυναίκα που αφού τον πότισε με το μικρόβιο της ιστορίας της, τον εγκατέλειψε –εξαφανίστηκε σαν να μην υπήρξε ποτέ; Η Ζέλντα έφυγε… και αυτή είναι η ιστορία της. Γιατί αν θέλει να την ξαναβρεί, θα πρέπει να την ανακαλύψει. Από την αρχή. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να βουτήξει βαθιά στο παρελθόν της.

Η Φωτεινή Ναούμ επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο της, το πιο διαφορετικό, μυστηριώδες, ατμοσφαιρικό κοινωνικό μυθιστόρημα που θα διαβάσετε φέτος. Ένα βιβλίο για την αναζήτηση, για το πάθος, για την εμμονή, για τον έρωτα, για τη χαρά της ζωής. Μια ιστορία για ένα κορίτσι που ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό στον Έβρο και κατάφερε να γίνει… μούσα.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Πάει καιρός που η Ζέλντα έφυγε και τον άφησε μόνο.
Τώρα, ακολουθεί τα βήματά της.
Θέλει να τη βρει.
Πρέπει να γράψει την ιστορία της…

Ένας άβγαλτος έφηβος, ένας πρώην γιάπης, ένα τζάνκι, ένας παραβατικός, μια γυναίκα του υποκόσμου κι ένας συγγραφέας. Ανάμεσά τους μια κοπέλα που τους δένει με αόρατα νήματα. Ένα κορίτσι που έχει γεννηθεί με ταλέντο στην αγάπη. Ξέρει να εθίζει τους άλλους σ’ αυτήν. Να τους κάνει συνένοχους στην πιο βαθιά της επιθυμία.

«Μην ανησυχείτε με τις παύσεις μου. Πιστέψτε με. Περίμενα να μιλήσω γι’ αυτήν μια ολόκληρη ζωή».

Ένα μυθιστόρημα αναζήτησης. Μια ιστορία για ένα κορίτσι που μεγάλωσε με σκοπό να γίνει μια μέρα ηρωίδα σε βιβλίο. Ίσως είναι και το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει ο αναγνώστης, για την ώρα.

Τιμή: € 16,60 € ● Σελίδες: 416 ● ΙSBN: 978-960-620-860-7 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170182