Νέες κυκλοφορίες

Το Προσωπείο
Κατερίνα Δουρμούση

Αυτό που η Μαρίνα ξέρει, είναι ότι ο σύντροφός της Δηµήτρης είναι ένας αδιάφορος γι’ αυτήν άντρας µε αλλοπρόσαλλη συµπεριφορά, που τον κάνει απρόσιτο.

Αυτό που δεν ξέρει, όµως, είναι ότι πρόκειται για έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο, µια βαθιά πληγωµένη ψυχή, που παλεύει µε τους δικούς της δαίµονες και που ωθείται σε έναν ατέρµονο αγώνα κυριαρχίας.

Εγκλωβισµένη σε µια σχέση που µε την πρώτη µατιά φαίνεται να είναι δυσλειτουργική, η Μαρίνα ζητά τη συνδροµή του Αλέξη, ενός δυναµικού ψυχοθεραπευτή, µε την ελπίδα να βρει τη δύναµη να φέρει την κάθαρση στη ζωή της. Ο Ζακ, ένας γοητευτικός ιδιωτικός αστυνοµικός, προσλαµβάνεται από την ίδια προκειµένου να τη βοηθήσει να διαλευκάνει τα αίτια της αποµάκρυνσης του Δηµήτρη.

Θα καταφέρει η Μαρίνα να ανακαλύψει τη συγκλονιστική αλήθεια; Μια σκοτεινή διαδροµή ξεκινά, γεµάτη ένταση, δυνατά συναισθήµατα, ανατροπές και µυστήριο. Θα γίνει άραγε το σκοτάδι φως;

Μερικές φορές στη ζωή µας γίνονται τα πιο απροσδόκητα πράγµατα για να δούµε τις αλήθειες µας…
Ένα σύγχρονο ψυχολογικό αφήγηµα, που ξεχωρίζει για τη δεξιοτεχνία µε την οποία αποκαλύπτει διαφορετικές όψεις της ζωής µας.

Αλεξάνδρα Κατσούλη,
Νοσηλεύτρια Ψυχ.Υγείας
Ψυχολόγος – Εγκληµατολόγος MSc

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Το Προσωπείο
Συγγραφέας: Κατερίνα Δουρμούση
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 14.00€
Σελίδες: 286

Η Νυχτερίδα ανάμεσά μας
Χάρης Θωμαΐδης

Όταν ένα από τα μεγάλα κεφάλια πίσω από το αποτρόπαιο πολιτικό σκάνδαλο της Καμένης Γης βρέθηκε δολοφονημένο, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν στο χέρι της θείας δίκης. Η ιστορία, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Το πρώτο θύμα ακολούθησε ένα δεύτερο, έπειτα ένα τρίτο… Όλα, εμπλεκόμενα στο ίδιο σκάνδαλο. Όλα, στο στόχαστρο του ίδιου άγνωστου δολοφόνου. Η Νυχτερίδα βρίσκεται ανάμεσά μας! Ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από την ταυτότητα του μυστηριώδη δολοφόνου; Τι σχέση έχει με τους ανθρώπους πίσω από το σκάνδαλο και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός της; Πρόκειται για έναν εκδικητή της κοινωνίας ή για έναν ακόμα μανιακό κατά συρροή δολοφόνο; Απέναντι στην αχόρταγη μανία της Νυχτερίδας θα σταθούν μία σερίφισσα με ριψοκίνδυνο σχέδιο, ένας τραμπούκος σε μονοπάτι αυτοβελτίωσης και ένα έφηβο και ατίθασο κορίτσι, που αδυνατεί να βρει ένα μέρος στο οποίο να ανήκει. Τα πιόνια είναι στημένα και οι παίκτες στις θέσεις τους.

Η παρτίδα ξεκινάει.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η Νυχτερίδα ανάμεσά μας
Συγγραφέας: Χάρης Θωμαΐδης
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 12.00€
Σελίδες: 152

Μικρά Βήματα
Σωτήρης Φαλιέρης

Ο Άλεξ µόλις χώρισε. Ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Και καθώς προσπαθεί να βρει τον εαυτό του, βρίσκει ένα πτώµα, θύµα µιας δολοφονίας. Ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον.

Μαζί µε τους δύο φίλους του και µια κοπέλα που µόλις γνώρισε, µπλέκεται σε µια περιπέτεια προκειµένου να ανακαλύψει την αλήθεια, αλλά τελικά φτάνει να βρει κάτι εξίσου σηµαντικό: τον εαυτό του.

Μια ιστορία µυστηρίου όπου κάθε βήµα παίρνει τον αναγνώστη σε µονοπάτια χαµηλής αυτοεκτίµησης, βρόµικου σεξ και απρόσµενων ανακαλύψεων. Σε έναν κόσµο όπου οι µεγαλύτερες αλλαγές δεν γίνονται µόνο τριγύρω, αλλά και µέσα στην ψυχή του ήρωα.

Ένα τέλος που γίνεται µια αρχή. Μια ζώνη άνεσης που αµφισβητείται συνεχώς. Βήµατα που οδηγούν σε κόσµους διαφορετικούς. Μικρά βήµατα.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Μικρά Βήματα
Συγγραφέας: Σωτήρης Φαλιέρης
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 13.00€
Σελίδες: 254

Φυγή
Ηλίας Τζιτζικάκης

Καθώς η αυγουστιάτικη ζέστη κατακλύζει τους στενούς, βρόµικους δρόµους γύρω απ’ το λιµάνι του Πειραιά, έξι γνωστοί δικηγόροι της πόλης βρίσκονται δολοφονηµένοι ο ένας µετά τον άλλο. Ο αστυνόµος Μάριος Φωκάς αναλαµβάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, όµως, όσο κι αν προσπαθεί, είναι σαν να αναζητά ένα φάντασµα. Ο µόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο πρώην δικηγόρος Στέλιος Κάτρης, που όµως είναι αδύνατο να την αποκαλύψει, καθώς νοσηλεύεται σε µια άθλια κλινική χρόνιων παθήσεων, αδύναµος να κινηθεί ή να µιλήσει, ξεχασµένος από όλους, εκτός από έναν: τον ίδιο τον δολοφόνο.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, που ισορροπεί ανάµεσα στο δίκαιο και το άδικο, την αλήθεια και το ψέµα, την πραγµατικότητα και την ψευδαίσθηση, µε φόντο το µεγάλο λιµάνι και τους υπηρέτες της δικαιοσύνης.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Φυγή
Συγγραφέας: Ηλίας Τζιτζικάκης
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 14.00€
Σελίδες: 266