Οι εκδόσεις Φυλάτος παρουσιάζουν το βιβλίο
“Αιχμές στο σκοτάδι – Παιχνίδια συνωμοσίας”
Εμμανουήλ Δουκάκος

Εντυπωσιακές πολιτικές ίντριγκες, αμείλικτες μάχες
για εξουσία και ένα μυστήριο που απειλεί να
καταρρίψει όλα όσα γνωρίζουμε, περιλαμβάνονται σε
αυτό το βιβλίο, ένα αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ, που
θα σας κρατήσει καθηλωμένους μέχρι την τελευταία
σελίδα.

Οι σκιές της εξουσίας πέφτουν βαριές στα υπόγεια της Βουλής, όπου ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης ανακαλύπτεται νεκρός.
Η αυγή μιας νέας εποχής μυστηρίου ξεκινά, καθώς ένας φάκελος με το σύμβολο μιας σκιώδους οργάνωσης φτάνει στα χέρια του Πρωθυπουργού.
Μια αιφνίδια συνάντηση θα ξεδιπλώσει την αρένα ενός άγριου αγώνα για την κυριαρχία των μεγάλων συμφερόντων, απειλώντας να διαταράξει τις παγκόσμιες οικονομικές ισορροπίες.
Στον κόσμο αυτής της πολιτικής τρικυμίας, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Αλέξανδρος Δουμπιώτης, καλείται να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο της χώρας σε μια εποχή αφόρητης οικονομικής καταστροφής.
Μέσα από μια περίπλοκη σειρά γεγονότων, ανακαλύπτει αιώνια κρυμμένα μυστικά και καλείται να κάνει τις πιο αποφασιστικές επιλογές της ζωής του.
Θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην ανελέητη πίεση του χρόνου, να ανατρέψει τους εχθρούς του και να κρατήσει κρυφό το επώδυνο μυστικό του;
Ή θα καταποντιστεί από αυτούς που είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν την αλήθεια;
Μπορεί να πετύχει το «Ματ των ανόητων», εξαλείφοντας τους αντιπάλους του σε αυτό το πολυεπίπεδο σκάκι πολιτικής και εξουσίας;
Ή θα καταλήξει απλά μια αόρατη υποσημείωση στις σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας;
Εντυπωσιακές πολιτικές ίντριγκες, αμείλικτες μάχες για εξουσία και ένα μυστήριο που απειλεί να καταρρίψει όλα όσα γνωρίζουμε, περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, ένα αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ, που θα σας κρατήσει καθηλωμένους μέχρι την τελευταία σελίδα.