Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και τη συγγραφέα Κατερίνα Δασούλα, το αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο: «Ματωμένο γράμμα». Πρόκειται για ένα έργο όπου οι ήρωες ήταν παρόντες σ’ έναν θάνατο και προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα που είχε γίνει πριν πολλά χρόνια.
Η οικογένεια Καπετανάκη έχει μετακομίσει στο Μέτσοβο, όταν ο μικρός γιός μαθαίνει πως δεν είναι βιολογικό παιδί των γονιών του και ψάχνει να μάθει όλη την αλήθεια για την οικογένειά του, η οποία κρύβεται μέσα σ’ ένα μπαούλο.
Η απληστία είναι αυτή που σκότωσε όλη του την οικογένεια και που βασάνιζε τον παππού του μέχρι να πεθάνει. Τί έκρυβε μέσα το μπαούλο;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Κατερίνα Δασούλα

Γεννήθηκε στο Μέτσοβο. Είναι απόφοιτη του «1ου Αβερώφειου Γυμνασίου Μετσόβου» και του «1ου Αβερώφειου Γενικού Λυκείου Μετσόβου», από το οποίο αποφοίτησε με γενικό βαθμό 18,6.
Αυτή τη περίοδο συνεχίζει τις σπουδές της σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Είναι φοιτήτρια φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (1ο έτος).
Τέλος, συμμετέχει σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στον: α. «11ο Διαγωνισμό Πατάκη» το 2019, κερδίζοντας το δεύτερο βραβείο του διαγωνισμού με το μυθιστόρημά της, με τίτλο: «Ματωμένο Γράμμα», και β. στον «3ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό Κέφαλος» του ομώνυμου λογοτεχνικού περιοδικού: «Κέφαλος – Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», με δύο ποιητικά έργα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κατηγορία: Μυθιστόρημα
Σελίδες: 76
Διαστάσεις: 14,8×21 cm
ISBN: 978-618-5597-10-8
Τιμή Λιανικής: 12,72€
Τιμή Χονδρικής: 6,36€
Χρόνος έκδοσης: Αύγουστος 2021
Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος

Το βιβλίο: «Ματωμένο γράμμα», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: www.ekdoseiskefalos.gr.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ
Βιβλία που γράφουν ιστορία!