Αντέχεις να ακούσεις την αλήθεια;

Φωνές από την Άβυσσο
του Μάριου Δημητριάδη

                

Ο Μάριος Δημητριάδης είναι μια ξεχωριστή φωνή στο χώρο της λογοτεχνίας του τρόμου και του φανταστικού και μετά το πρώτο του βιβλίο από τις Εκδόσεις BELL, Οι Μακάριοι, επιστρέφει με μια καθηλωτική ιστορία για το σκοτάδι που κρύβουμε μέσα μας.
Στο Φωνές από την άβυσσο ένας άντρας βασανίζεται από το ίδιο, επαναλαμβανόμενο όνειρο σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του. Όταν όμως, ξαφνικά, ο αινιγματικός αυτός εφιάλτης αρχίσει να εισβάλει στην καθημερινότητά του, τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θα γίνουν δυσδιάκριτα…

Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε το βιβλίο στα χέρια σας και ανοίξτε το προσεχτικά. Γιατί, όπως θα αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή, ο τρόμος κάποιες φορές βγαίνει από τις σελίδες του και γίνεται τρισδιάστατος…


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Πόσο σκοτάδι μπορεί να χωρέσει η ψυχή ενός ανθρώπου;

Ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να το ανακαλύψει όταν ο εφιάλτης με τον οποίο είχε συμφιλιωθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια θα εισβάλει στην πραγματικότητά του. Η ίδια γυναίκα μπροστά σε ένα σπίτι στοίχειωνε χωρίς νόημα τα όνειρά του. Τα λόγια της επαναλαμβάνονταν. Ξανά και ξανά.

Γύρνα, εξιλέωση, το σπίτι μας, εκδίκηση…

Παράνοια και φόβος τον κατακλύζουν όταν νιώθει την παρουσία της στον κόσμο του. Η ζωή του χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και ο ίδιος οδηγείται σε αδιέξοδο. Ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρει μια απάντηση για τα ολοζώντανα όνειρα που τον βασανίζουν, ο Ανδρέας θα φτάσει σε ένα απομακρυσμένο χωριό.

Ένας τόπος άγνωστος.

Ένας τόπος που θα φέρει στην επιφάνεια όσα ήταν καλά κρυμμένα μέσα του.
Ένας τόπος τον οποίο εκείνη εξουσιάζει.
Η αλήθεια θα αναδυθεί μέσα από τον τρόμο του απόκοσμου…
Μέσα από τις φωνές της αβύσσου…

                Τιμή: € 14,40 € ● Σελίδες: 344 ● ΙSBN: 978-960-620-818-8 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170160