Ξεκινάμε με δύο νέα χαρούμενα βιβλία από τη Μαρί Κυριακού με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών Μάικ τον Φασολάκη: ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ – ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! – ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ και ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ – ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! – ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ. Παίζοντας και διασκεδάζοντας οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν εύκολα τα χρώματα και τα σχήματα!

Στα εικονογραφημένα βιβλία μας τέσσερα νέα υπέροχα βιβλία δραστηριοτήτων, γρίφων και παιχνιδιών, που συνοδεύονται από περισσότερα από 1.000 απίθανα αυτοκόλλητα (ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ και ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ), θα προσφέρουν στα παιδιά δημιουργική απασχόληση για πολλές ώρες.

Από τις Εκδόσεις Τουλίπα έρχονται τρία πολυαναμενόμενα βιβλία αγαπημένων σειρών: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Λίσα Ρενέ Τζόουνς, όπου η συγγραφέας μάς αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα για τον αινιγματικό χαρακτήρα του Κρις, ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΕ της Α. Λ. Τζάκσον, όπου η Αλίνα κι ο Τζάρεντ, το ζευγάρι που λάτρεψαν χιλιάδες αναγνώστριες στο βιβλίο «Έλα κοντά μου», επιστρέφουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ και ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ της Κόρα Κάρμακ, που είναι και το τελευταίο βιβλίο της σειράς.

Κλείνουμε αυτό το εκδοτικό με ένα πανέμορφο λεύκωμα στην κατηγορία γενικών γνώσεων. Το ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ, ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ είναι το ιδανικό δώρο για τους γονείς που θέλουν να καταγράψουν όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής του μωρού τους, αλλά και να φυλάξουν αναμνηστικά στις θηκούλες που περιέχει.
Εκπαιδευτικά

Δύο νέα χαρούμενα βιβλία από τη Μαρί Κυριακού με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών Μάικ τον Φασολάκη, που θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να μάθουν τα χρώματα και τα σχήματα, παίζοντας και διασκεδάζοντας!

ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ – ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! – ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

sxoliko

ΜΑΪΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ – ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ! – ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

sxolikoaa

Εικονογραφημένα Βιβλία

Τέσσερα νέα υπέροχα βιβλία δραστηριοτήτων, γρίφων και παιχνιδιών που συνοδεύονται με περισσότερα από 1.100 απίθανα αυτοκόλλητα, θα προσφέρουν δημιουργική απασχόληση στα παιδιά για πολλές ώρες!
ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ
deinosauroi

ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ
peirates

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ
prigkipisses

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ
mpalar

————————————————————–

Εκδόσεις Τουλίπα

apokalupsh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΛΙΣΑ ΡΕΝΕ ΤΖΟΟΥΝΣ

Η συγγραφέας των New York Times bestsellers επιστρέφει με ένα ακόμη βιβλίο της ερωτικής σειράς, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερα για τον αινιγματικό χαρακτήρα του Κρις.

plhsiase me

ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΕ – Α. Λ. ΤΖΑΚΣΟΝ

Η Αλίνα κι ο Τζάρεντ, το ζευγάρι που λάτρεψαν χιλιάδες αναγνώστριες στο βιβλίο ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, επιστρέφουν πιο δυνατοί από ποτέ, αποφασισμένοι να προστατέψουν τη σχέση τους από κάθε απειλή.

se vrika

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ – ΚΟΡΑ ΚΑΡΜΑΚ

Το τελευταίο βιβλίο της σειράς της αγαπημένης συγγραφέα Κόρα Κάρμακ κλείνει με ένα ακόμη αξέχαστο ζευγάρι.

——————————————-

Γενικών Γνώσεων

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ, ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!

kalos hrthes moraki

Αυτό το πανέμορφο εικονογραφημένο λεύκωμα είναι ιδανικό για να καταγράψουν οι γονείς όλες τις πρώτες σημαντικές στιγμές στη ζωή του μωρού τους, ενώ μπορούν να φυλάξουν αναμνηστικά στις θηκούλες και να κολλήσουν πολλές φωτογραφίες.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.