Σας παρουσιάζουμε το έβδομο εκδοτικό μας πρόγραμμα για το 2020, που θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 28 Μαΐου.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην εκδοτική μας οικογένεια τη Μαρία Παναγοπούλου και το νέο της βιβλίο Η ΠΕΝΘΕΡΑ, βγαλμένο από την ελληνική κοινωνία και τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις της.

Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζουν επίσης το παγκόσμιο μπεστ σέλερ των Κισίμι και Κόγκα ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, που αποτελεί τη συνέχεια της διδασκαλίας τους μετά το εκδοτικό φαινόμενο ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, καθώς και δύο νέα βιβλία στην κατηγορία Ευ ζην, τα ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ και ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ, που μας δίνουν πολύτιμα μαθήματα ζωής, από τον πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ Δαλάι Λάμα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΧΟΡΧΕ ΓΚΑΛΑΝ

Η καθηλωτική ιστορία μιας οικογενειακής κατάρας και μιας καταραμένης χώρας που δοκιμάζεται σαν τον Ιώβ με αλλεπάλληλους κατακλυσμούς, σεισμούς, επιδημίες, δικτατορίες και άλλες μάστιγες, και σώζεται μονάχα με τη δύναμη της πίστης στους μύθους και στα θαύματα των μύθων.

Ένα μαγικό μυθιστόρημα στο οποίο ο πολυβραβευμένος Χόρχε Γκαλάν διατρέχει έναν αιώνα ιστορία του τόπου του.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Εν αρχή, ένας άνδρας σκορπίζει καναρόσπορους στους δρόμους για να δελεάσει κουκουβάγιες που θα του φέρουν πίσω την αγαπημένη του. Τίποτα πιο δελεαστικό για τον αναγνώστη, που, όσο προχωράει η αφήγηση, βυθίζεται στην ιστορία μιας οικογενειακής κατάρας και σ’ αυτήν μιας καταραμένης χώρας που δοκιμάζεται σαν τον Ιώβ με αλλεπάλληλους κατακλυσμούς, σεισμούς, επιδημίες, δικτατορίες και άλλες μάστιγες, και σώζεται μονάχα με τη δύναμη της πίστης στους μύθους και στα θαύματα των μύθων. Ένας τέτοιος μύθος ξεδιπλώνεται σ’ αυτό το μαγικό μυθιστόρημα που ο αφηγητής του διασχίζει, πληγωμένος αλλά όρθιος, έναν αιώνα ιστορία του τόπου του.

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
ΦΟΥΜΙΤΑΚΕ ΚΟΓΚΑ, ΙΤΣΙΡΟ ΚΙΣΙΜΙ

Μετά το εκδοτικό φαινόμενο ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, οι Κισίμι και Κόγκα επανέρχονται με το δεύτερο μέρος της διδασκαλίας τους, που αξιοποιεί τη θεωρία του Άντλερ, ενός από τους γίγαντες της ψυχολογίας του 20ού αιώνα, για να μας οδηγήσει στην ευτυχία.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ;
Μετά το εκδοτικό φαινόμενο ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, οι Κιτσίμι και Κόγκα επανέρχονται με το δεύτερο μέρος της διδασκαλίας τους, που αξιοποιεί τη θεωρία του Άντλερ, ενός από τους γίγαντες της ψυχολογίας του 20ού αιώνα, για να μας οδηγήσει στην ευτυχία.
Ο νεαρός άντρας που γνωρίσαμε στο πρώτο βιβλίο απευθύνεται για ακόμη μία φορά στον φιλόσοφο αναζητώντας απαντήσεις. Με τι τρόπο μπορούμε να διαβούμε το «μονοπάτι της ευτυχίας»; Μπορεί η θεωρία του Άντλερ όντως να εφαρμοστεί στην πράξη; Και ποιο είναι εκείνο το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Άντλερ περί «μεγαλύτερης επιλογής στη ζωή», την οποία πρέπει όλοι να πάρουν ώστε να ζήσουν ευτυχισμένοι;
Ένα σοφό βιβλίο που δε δίνει έτοιμες λύσεις, αλλά την πυξίδα για να βγούμε από το χάος και να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ
ΙΤΣΙΡΟ ΚΙΣΙΜΙ, ΦΟΥΜΙΤΑΚΕ ΚΟΓΚΑ

Τιμή πώλησης: 15,50 €

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.
Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο, το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Χρησιμοποιώντας τις θεωρίες του Άλφρεντ Άντλερ, ενός από τους τρεις γίγαντες της ψυχολογίας του 20ού αιώνα μαζί με τον Φρόιντ και τον Γιουνγκ, περιγράφει μια άκρως διαφωτιστική συζήτηση ανάμεσα σε έναν φιλόσοφο και έναν νέο άντρα. Ο φιλόσοφος εξηγεί στον μαθητή του πώς μπορούμε να ορίσουμε τη ζωή μας και να ελευθερωθούμε από τα δεσμά προηγούμενων εμπειριών, από αμφιβολίες και προσδοκίες τρίτων. Πρόκειται για έναν βαθιά απελευθερωτικό τρόπο σκέψης, που μας επιτρέπει να βρούμε το θάρρος να αλλάξουμε και να αγνοήσουμε τους περιορισμούς που βάζουμε οι ίδιοι – αλλά και οι άλλοι γύρω μας– στον εαυτό μας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο που έχει χαρακτηριστεί ήδη φαινόμενο και μας δίνει απλά αλλά σημαντικά μαθήματα για να κατακτήσουμε για πάντα την ευτυχία.

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ 2 – ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. LACRYMA CHRISTI
ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΛΑΠΑΤΑ

Επανέκδοση του δεύτερου μέρους της Τριλογίας της Διασποράς, με τις περιπέτειες μιας Ελληνίδας από τη Μεγάλη Ελλάδα του 1850, παραστατικά δοσμένες, με το γλαφυρό ύφος της Φιλομήλας Λαπατά.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

«Με λένε Λάκρυμα Κρίστη Ρούγιου, όμως, παρά το πομπώδες όνομά μου, που θα έπρεπε να εμπνέει σεβασμό, κρυφά όλοι με αποκαλούν Maledetta, δηλαδή κακορίζικη. Γεννήθηκα στη Σαρδηνία, ένα νησί που έχει έναν περίεργο άγριο αέρα και κατοικείται από μια ράτσα ανθρώπων κοντών, δραστήριων και θαρραλέων, των οποίων οι μυστηριώδεις ρίζες είναι ανεξήγητες. Όταν κοιτάζω πίσω στη δική μου αρχή, βλέπω πως ήταν κάθε άλλο παρά συνηθισμένη…»

Μέσα από τις περιπέτειες μιας ασυνήθιστης γυναίκας, Ελληνίδας από τη Magna Grecia (Μεγάλη Ελλάδα) του 1850, θίγονται σπουδαία θέματα, όπως οι πρωταρχικές θεμελιώδεις σχέσεις μας με τους γονείς και τον Θεό, η υποκρισία της κοινωνίας και της Εκκλησίας, ο θυμός, το μίσος και η εκδίκηση, η αγάπη και ο έρωτας, οι πολύ προσωπικές μας σχέσεις και η συγχώρεση ως στάση ζωής και ανάγκη για ειρήνη.
Η ηρωίδα του μυθιστορήματος, ένας ορκισμένος εχθρός του εαυτού της, παντρεμένη με τον επιχειρηματία-οινοπαραγωγό Άγγελου Ρούγιου, έχει περάσει μια εφηβεία τραυματισμένη, μια νιότη σπαταλημένη και μια ωριμότητα πονεμένη. Τώρα, ανίκανη να ονειρευτεί, να νιώσει χαρά και να βρει ικανοποίηση, έρχεται, επιτέλους, αντιμέτωπη με τους δαίμονες που πενήντα χρόνια μεγαλώνει μέσα της, και ξεκινάει ένα οδυνηρό οδοιπορικό προς την αυτογνωσία.

Η ΠΕΝΘΕΡΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πεθερές και νύφες, έρωτας, μίσος και ζήλια. Ιστορίες αλληλένδετες, βγαλμένες από την ελληνική κοινωνία και τις παραδόσεις μας, με φόντο την πανέμορφη Μάνη.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

«Τι διαφορά έχει η πενθερά από την πεθερά»;
«Καμία!»
«Τότε προς τι αυτό το παραπανίσιο νι;»
«Δεν ξέρω. Κατά μία εκδοχή, η λέξη προέρχεται από τη σύνθεση των όρων πένθος και έρως και υποδηλώνει τον θάνατο του έρωτα».
«Μεγαλειώδες! Πενθερά: ο θάνατος του έρωτα!»

Δύο ηλικιωμένες γυναίκες δέχονται δολοφονική επίθεση την ίδια μέρα και ώρα, σε δύο διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Άγνωστες μεταξύ τους, τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: είναι πεθερές που αντιπαθούν τις νύφες τους.
Η Αγορίτσα, μια σκληρή Μανιάτισσα από το Οίτυλο, βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται όταν ο γιος της, ο δικηγόρος Σαράντος Πιερόγιαννης, παντρεύεται με μια χειρουργό, αφοσιωμένη στην καριέρα της.
Η Μόσχω, μια καλοκάγαθη Πόντια από την Καλαμαριά, ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον μοναχογιό της, τον οδηγό νταλίκας Ηρακλή Τερκενλεκίδη, και την καλλονή σύζυγό του.

Δύο πεθερές, που κάποιοι τις θέλουν νεκρές. Δύο νύφες, που εύχονται να είχαν ορφανούς συζύγους. Δύο γιοι, που συνθλίβονται στις συμπληγάδες της μητρικής αγάπης και του έρωτα. Οικογενειακές συνωμοσίες και μιαρά μυστικά. Άγραφοι νόμοι κι αγδίκιωτα αισθήματα. Κι ένας γρίφος-φωτιά: η πεθερά σκότωσε τον έρωτα ή ο έρωτας την πεθερά;

Ένα κοινωνικό-αστυνομικό μυθιστόρημα που επιχειρεί να ρίξει φως σε ένα διαχρονικό στερεότυπο της ελληνικής κοινωνίας: υπάρχουν πεθερές-αράχνες ή πρόκειται για ένα άλλοθι των ζευγαριών που δεν καταφέρνουν να κατακτήσουν το «για πάντα»;

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ
ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ

Στον κόσμο στον οποίο ζούμε, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που προκαλούν θυμό: αδικία, κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες, ρατσισμός, άγνοια. Το βιβλίο αυτό μας λέει ακριβώς αυτό: Πρέπει να είμαστε θυμωμένοι. Με απλά λόγια σοφίας, ο Δαλάι Λάμα μάς βοηθά να κατανοήσουμε τον θυμό μας και να τον μεταβάλουμε σε δύναμη
δράσης και αλλαγής.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ
«Θυμός» και «Δαλάι Λάμα» στην ίδια πρόταση; Ακούγεται αντιφατικό. Στο κάτω κάτω ο Δαλάι Λάμα διδάσκει την καλλιέργεια της αγάπης και της συμπόνιας.
Ωστόσο, στον κόσμο στον οποίο ζούμε, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που προκαλούν θυμό: αδικία, κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες, ρατσισμός, άγνοια. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας λέει ακριβώς αυτό: Πρέπει να είμαστε θυμωμένοι.
Αν κατανοήσουμε τον θυμό μας –πώς τον νιώθουμε, πώς τον εκδηλώνουμε, πώς τον χειριζόμαστε–, τότε μπορούμε να τον μεταμορφώσουμε σε συμπονετική δράση. Και μόνο τότε θα κάνουμε τη ζωή τη δική μας αλλά και των άλλων καλύτερη.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ
ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ

Ο Δαλάι Λάμα μοιράζεται μαζί μας τη διδασκαλία του, ώστε να μας δείξει τον τρόπο να «είμαστε εδώ».
Να είσαι εδώ σημαίνει να πάψεις να είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν ή να ανησυχείς για το μέλλον. Να είσαι εδώ σημαίνει να βρίσκεις την ευτυχία, την ειρήνη
και την πληρότητα στη ζωή, τώρα.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΤΩΡΑ», ΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
«Να είσαι εδώ» και «Να είσαι παρών εδώ και τώρα» είναι δυο φράσεις που ακούγονται πολύ συχνά, είτε μιλάμε για φιλοσοφία, ψυχολογία ή διαλογισμό. Αλλά τι σημαίνουν πραγματικά;
Ο Δαλάι Λάμα μοιράζεται μαζί μας τη διδασκαλία του για την κενότητα, τη συμπόνια και την προσκόλληση, ώστε να μας δείξει τον τρόπο να «είμαστε εδώ».
Να είσαι εδώ σημαίνει να πάψεις να είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν ή να ανησυχείς για το μέλλον. Να αντιμετωπίσεις τη δυστυχία του κόσμου, να εξασκήσεις τη συμπόνια, τώρα. Να είσαι εδώ σημαίνει να βρίσκεις την ευτυχία, την ειρήνη και την πληρότητα στη ζωή, τώρα.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ
ΜΑΞΙΜ ΡΟΒΕΡ

Οι ηλίθιοι είναι παντού. Και προσπαθώντας να τα βγάλεις πέρα μαζί τους, κινδυνεύεις να γίνεις ένας απ’ αυτούς. Με χιούμορ, αγαθές προθέσεις και σοφία, το βιβλίο αυτό προτείνει μια νέα ηθική με βάση την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάστιγα της εποχής μας, τους ηλίθιους!

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Μήπως η ζωή σου κατακλύζεται από πλάσματα που σε βλάπτουν με την ηλιθιότητά τους; Μήπως επιθυμείς να δώσεις τέλος σ’ αυτή την απαίσια εμπειρία αλλά δεν ξέρεις πώς;

Οι ηλίθιοι εμφανίζονται χωρίς προειδοποίηση, εκεί όπου δεν το περιμένεις. Επιθυμείς απλώς να μετακινηθείς, να απολαύσεις ένα τοπίο, να εργαστείς, να χαρείς το ότι είσαι ζωντανός, και τότε, ένας ηλίθιος έρχεται να σου χαλάσει τη μέρα, να σε δυσκολέψει, ή ακόμη χειρότερα, να σε εγκλωβίσει κι εσένα στην ηλιθιότητά του.
Είναι παντού. Και προσπαθώντας να τα βγάλεις πέρα μαζί τους, κινδυνεύεις να γίνεις ένας απ’ αυτούς.
Με χιούμορ, αγαθές προθέσεις και σοφία, το βιβλίο αυτό προτείνει μια νέα ηθική με βάση την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάστιγα της εποχής μας, αυτή την ασθένεια που αφορά συνολικά την κοινωνία και δηλητηριάζει τη ζωή του καθενός μας.

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ

Το έπος της Οδύσσειας ξετυλίγεται μέσα από ευφάνταστα κόμικς για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΓΟΥ

Μετά τον Χαρίλαο και τον Λευτέρη, η βραβευμένη Κατερίνα Λαγού επιστρέφει με την ιστορία των παιδικών χρόνων της Μαρίας Κάλλας. Ένα πανέμορφο μυθιστόρημα που ζωντανεύει μια άγνωστη πτυχή της ζωής της μεγάλης σοπράνο, που χαρακτηρίστηκε «η φωνή του 20ού αιώνα». Για παιδιά από 11 ετών.

Τιμή πώλησης: 10,90 €

Η Μέρι είναι ένα κορίτσι που δεν αγαπάει το διάβασμα. Όταν η μαμά της της λέει «Σχολείο όβερ», πηδάει από χαρά. Αγαπάει, όμως, πολύ τη μουσική και το μέτρημα. Με τον αγαπημένο της μετρονόμο μετράει όχι μόνο μουσικά μέτρα, χρόνους, τέταρτα, όγδοα, ρυθμούς, παύσεις και διαστήματα. Αλλά και ονόματα, καβγάδες, παράδοξα, πρωτόγνωρα, πανωλεθρίες. Και μαζί θριάμβους και θαύματα…

Η μυθιστορηματική βιογραφία της Μαρίας Κάλλας, της κορυφαίας φωνής του εικοστού αιώνα στον χώρο του λυρικού θεάτρου.

ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΚΡΕΚΟΥ

Μυθιστόρημα από τη βραβευμένη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Γλυκερία Γκρέκου, που ξετυλίγει την Ιστορία της Ελλάδας μέσα από τις αφηγήσεις κουκλών σε ένα μουσείο. Λυρικά δοσμένο, το βιβλίο θα εντυπωσιάσει κριτικούς και εκπαιδευτικούς. Η εικονογράφηση είναι της βραβευμένης Κατερίνας Χαδουλού.

Τιμή πώλησης: 8,80 €

Ένα βράδυ, από ξένο τόπο και αλαργινό, με έναν τρόπο μαγικό, τρυπώνουν σε ένα μουσείο μια κούκλα κι ένα κορίτσι. Είναι η ώρα που οι κούκλες του μουσείου ξυπνούν και αφηγούνται την ιστορία της ζωής τους. Την αρχή κάνει η πλαγγόνα, η κούκλα της αρχαίας Ελλάδας. Στη συνέχεια παίρνει τον λόγο μια κούκλα του Βυζαντίου. Κατόπιν οι κουτσούνες μάς ταξιδεύουν στα χρόνια της οθωμανικής περιόδου, η Μπεμπέκα μάς κερνάει γλυκό της Σμύρνης, και ο Λουκάς στήνει παραστάσεις στα δύσκολα χρόνια της γερμανικής κατοχής. Κοινός παρονομαστής όλων των αφηγήσεων είναι η καθημερινότητα, ένας πόλεμος και, κυρίως, η παρουσία
της κούκλας στη ζωή του παιδιού. Γιατί «όλα τα συμβάντα στη ζωή των παιδιών, ευχάριστα ή δυσάρεστα, θα έχουν αντίκτυπο στην κούκλα τους».

Η ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Αυτό το θετικό βιβλίο µε τις υπέροχες εικόνες θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες να ακολουθούν την καρδιά τους και να µη δειλιάζουν μπροστά σε νέες προκλήσεις. Μια ιστορία για την πίστη στον εαυτό μας.

Τιμή πώλησης: 8,80 €

ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ!


Μια υπέροχη διαδραστική ιστορία με έναν δράκο που δε θέλει να κοιμηθεί. Θα δημιουργήσει μια γλυκιά, νανουριστική ατμόσφαιρα για τα παιδιά.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

Αυτά τα μικρά και εύχρηστα βιβλία εξηγούν με απλό τρόπο στα μικρά παιδιά: τους λόγους και τις συνέπειες ενός διαζυγίου στην οικογένεια (ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ), τα όρια που υπάρχουν στο παιχνίδι, στη διασκέδαση, στη φασαρία και στις αταξίες (ΑΤΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ), τη δυνατή σχέση με τις καλές και τις κακές στιγμές που συνδέει τα αδέλφια (ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ).

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ: ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ: ΑΤΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ: ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
Τιμή πώλησης: 11,10 €

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ


Τιμή πώλησης: 11,10 €