Στο πρώτο εκδοτικό του Απριλίου και σε συνέχεια των αφιερωμάτων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ξεχωριστή θέση κατέχει το ιστορικό μυθιστόρημα του Θάνου Κονδύλη, ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣ. Μια καταπληκτική περιπέτεια που εκτυλίσσεται μέσα στη φλόγα του απελευθερωτικού αγώνα και στη φωτιά του έρωτα.
Επίσης ξεχωρίζει το ιστορικό μυθιστόρημα της Ελένης Κ. Τσαμαδού, Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη ιστορία με παράλληλη αναφορά στην πτώση του Βυζαντίου, στην πολιορκία της Αμμοχώστου, αλλά και σε γεγονότα της ιστορίας του νησιού της Αφροδίτης.
Στην ξένη λογοτεχνία έρχεται δυναμικά να προστεθεί το τρίτο και τελευταίο μέρος της Τριλογίας της Λευκής Πόλης που έγινε διεθνές best seller, ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ένα επικό ιστορικό μυθιστόρημα για τους λάτρεις των βιβλίων μυστηρίου.

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες των παιδικών ξεχωρίζει το δεύτερο βιβλίο της σειράς περιπέτειας ΜΑΞ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ‒ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ, του αγαπημένου συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον. Η σειρά ακολουθεί τη δωδεκάχρονη ιδιοφυΐα Μαξ στις συναρπαστικές αποστολές της που σκοπό έχουν να σώσουν τον κόσμο, ενώ είναι η πρώτη και μοναδική που έχει λάβει την επίσημη έγκριση του Αρχείου Άλμπερτ Άινσταϊν.
Ξεχωριστή θέση κατέχουν, επίσης, οι τρεις νέοι τίτλοι στην αγαπημένη παιδική σειρά κατανόησης και ανάγνωσης Η ΦΡΟΥΤΟΠΑΡΕΑ: Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ με θέμα το STEM, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΑΚΟΙ για τις οικογενειακές σχέσεις και την αυτοεκτίμηση και ο ΠΑΜΠΛΟ ‒ ΕΝΑΣ ΚΑΜΒΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ για την εφηβική ηλικία του Πικάσο.
Τέλος, βαρύνουσας σημασίας, δεδομένης της περιόδου που διανύουμε, είναι το βιβλίο ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ!, που αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό για να μάθουν τα παιδιά τι είναι τα εμβόλια και πώς μας βοηθούν να είμαστε υγιείς και ασφαλείς.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣ
ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Με φόντο την Ελληνική Επανάσταση του 1821 εκτυλίσσεται μια καταπληκτική περιπέτεια μέσα στη φλόγα του απελευθερωτικού αγώνα και στη φωτιά του έρωτα.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

  1. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία συγκλονίζεται από την Επανάσταση των Ελλήνων, που έπειτα από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς πασχίζουν να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Την ίδια εποχή, στην Κωνσταντινούπολη, στην Αγγλική Πρεσβεία, ο φιλέλληνας γιατρός Μπέντζαμιν Μπλακ έχει μια σημαντική αποστολή που του έχει αναθέσει ο λόρδος Έλγιν από το Λονδίνο· να ανακαλύψει το χαμένο άγαλμα μιας όμορφης Αφροδίτης. Αυτή έχει γίνει έμμονη ιδέα στον γιατρό, μια και από καιρό τον επισκεπτόταν στα όνειρά του.
    Καθώς τα χρόνια περνούν, θα περιπλανηθεί στους σκοτεινούς διαδρόμους της αγγλικής κατασκοπίας. Όταν ανακαλύψει ότι ήταν πιόνι των πολιτικών δολοπλοκιών, θα φύγει για την Ελλάδα. Στη διάρκεια της έρευνάς του θα ταξιδέψει στις Κυκλάδες, στη Μάνη, στην Αθήνα, στην Αίγινα και στο Ναύπλιο. Ο Τούρκος στρατηγός Κιουταχής, ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο Γκούρας, οι Μαυρομιχαλαίοι, ο Ιωάννης Καποδίστριας και πολλοί άλλοι θα βρεθούν στον δρόμο του γιατρού. Μάλιστα ο ίδιος θα μπλεχτεί στη δίνη του πολέμου και θα κινδυνέψει θανάσιμα. Κάποια στιγμή η αναζήτησή του θα πλησιάσει στο τέλος της και ο Άγγλος θα ετοιμαστεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.
    Αλλά δε γνωρίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Γιατί η μοίρα θα του στήσει ένα τελευταίο εμπόδιο, το πιο ισχυρό απ’ όλα. Ο έρωτας θα εισβάλει σαν θύελλα στη ζωή του, διεκδικώντας με απίστευτη ορμή το μερίδιό του από αυτή την αναζήτηση. Ο Μπέντζαμιν Μπλακ αναπάντεχα θα συναντήσει μπροστά του μια γυναίκα από το παρελθόν. Μια μοιραία γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή… για πάντα!
    Με φόντο την Ελληνική Επανάσταση του 1821 εκτυλίσσεται μια καταπληκτική περιπέτεια μέσα στη φλόγα του απελευθερωτικού αγώνα και στη φωτιά του έρωτα.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΜΑΔΟΥ

Μια σύγχρονη ιστορία με παράλληλη αναφορά στην πτώση του Βυζαντίου, στην πολιορκία της Αμμοχώστου, αλλά και σε άλλα γεγονότα, γνωστά και άγνωστα, της πρόσφατης και παλαιότερης ιστορίας του νησιού της Αφροδίτης.

Ένα γοητευτικό ταξίδι στο παρελθόν από την πένα της Ελένης Κ. Τσαμαδού.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Παιχνίδια της μοίρας. Γεγονότα απρόβλεπτα.

  1. Η έκρηξη του ηφαιστείου της Ισλανδίας φέρνει κοντά έναν άντρα και μια γυναίκα, τον Φοίβο και τη Δάφνη. Τι μέλλον μπορεί να έχει η σχέση δύο ανθρώπων με διαφορετικές καταβολές; Πώς συνδέονται μια πεταλούδα, ένας βυζαντινολόγος και μια νεκρή ερευνήτρια; Πόσο δυνατή μπορεί να είναι η εμμονή της μνήμης όταν έρχεται αντιμέτωπη με τον έρωτα;

Μια σύγχρονη ιστορία με παράλληλη αναφορά στην πτώση του Βυζαντίου, στην πολιορκία της Αμμοχώστου, αλλά και σε άλλα γεγονότα, γνωστά και άγνωστα, της πρόσφατης και παλαιότερης ιστορίας του νησιού της Αφροδίτης.

Ένα γοητευτικό ταξίδι στο παρελθόν από την πένα της Ελένης Τσαμαδού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ
ΘΑΛΕΙΑ ΨΑΡΡΑ

Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα ενδοοικογενειακής βίας, που έχει στόχο να χαράξει στην ψυχή του αναγνώστη ένα μονοπάτι που οδηγεί από το σκοτάδι και τον φόβο στο φως και στη λύτρωση.

Τιμή πώλησης: 16,60 €


Χαμένη. Αυτό νιώθω. Ούτε στον εαυτό μου δεν έχω θάρρος να μιλήσω. Από τη μέρα που μπήκα εδώ μέσα, προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτή η μυρωδιά που έχει ποτίσει τον χώρο και δε μοιάζει με καμιά άλλη. Είναι σίγουρα καμένη ελπίδα!

Η Δανάη ανάσαινε για είκοσι χρόνια το χνότο της βίας στο πρόσωπό της. Κατηγορήθηκε για έναν φόνο που δεν έκανε, αντιμετώπισε τον εφιάλτη του εγκλεισμού και κλήθηκε να ισορροπήσει στο τεντωμένο σκοινί που χωρίζει τη λογική από την παράνοια.
Ό,τι λυγμός γεννηθεί σήμερα θα μείνει ανάμεσα στο μαξιλάρι μου κι εμένα. Δε θα του κάνω εξομολογήσεις αυτή τη φορά· θα του ορκιστώ μονάχα. Εκείνο ξέρει πως οι όρκοι που γεννιούνται την ώρα των λυγμών είναι οι πιο αληθινοί· και σήμερα θα ορκιστώ να ζήσω! Είναι δικαίωμά μου!

Πόσος χρόνος μπορεί να χαθεί προτού η αλήθεια γίνει κραυγή; Πώς το ψέμα, με το προσωπείο του έρωτα, καταρρίπτει τις προσδοκίες; Τι δίνει σε έναν άνθρωπο το θάρρος να δραπετεύσει από τη σιωπή;

Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα ενδοοικογενειακής βίας, που έχει στόχο να χαράξει στην ψυχή του αναγνώστη ένα μονοπάτι που οδηγεί από το σκοτάδι και τον φόβο στο φως και στη λύτρωση

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΕΥΑ ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΑΕΝΘ ΝΤΕ ΟΥΡΤΟΥΡΙ

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της Τριλογίας της Λευκής Πόλης, που συνάρπασε την Ισπανία και έγινε διεθνές μπεστ σέλερ.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ

Βιτόρια, 2019. Οι άρχοντες του χρόνου, ένα επικό ιστορικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στον Μεσαίωνα, σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η ταυτότητα όμως του συγγραφέα του παραμένει μυστική, καθώς υπογράφει το βιβλίο με το μυστηριώδες ψευδώνυμο Ντιέγο Βεϊλάθ.
Βικτόρια, 1192. Ο θρυλικός κόμης δον Ντιάγο Βέλα επιστρέφει στον τόπο του ύστερα από δύο χρόνια, καθώς έλειπε σε μια επικίνδυνη αποστολή που του είχε αναθέσει ο βασιλιάς της Ναβάρας Σάντσο ΣΤ΄, γνωστός και ως Σάντσο ο Σοφός. Με έκπληξη όμως θα διαπιστώσει ότι ο αδελφός του, Ναγκόρνο, έχει παντρευτεί τη γυναίκα που προοριζόταν για τον ίδιο, τη γοητευτική Ονέκα ντε Μαεστού.
Ο Ουνάι Λόπεθ ντε Αγιάλα, αλλιώς γνωστός και ως Κράκεν, έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από παράξενους θανάτους που όλοι τους ακολουθούν ένα διαφορετικό μεσαιωνικό τελετουργικό –ισπανική μύγα, όρκος του σκότους, εγκιβωτισμός– και είναι
πανομοιότυποι με τους θανάτους που περιγράφονται στους Άρχοντες του χρόνου. Αναζητώντας τον δολοφόνο, ο Ουνάι Λόπεθ ντε Αγιάλα θα ανακαλύψει πως πολλά στοιχεία του παρελθόντος του τον συνδέουν με τους Άρχοντες του χρόνου και
αυτή η ανακάλυψη θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του…

ΨΥΧΙΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ

Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου μάς κινητοποιεί να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που μας ταιριάζουν για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Γιατί το αξίζουμε.

Τιμή πώλησης: 14,40 €

Πέφτεις στα πατώματα όταν αποτυγχάνεις;
Ξαναζείς με τη φαντασία σου τα αρνητικά σχόλια των άλλων;
Πιστεύεις ότι χρειάζεται να αποδεικνύεις συνεχώς την αξία σου;
Παίρνεις προσωπικά ό,τι σου συμβαίνει;
Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια επανεκκίνηση; Ένα restart που θα σε βοηθήσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;
Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ, μας φέρνει τώρα με την ΨΥΧΙΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ 60 + 1 δυναμωτικές ιδέες, που θα μας οπλίσουν με θάρρος και σοφία, για να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας, να μπορέσουμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα εμπόδια της ζωής, τη στάση μας απέναντι στις σχέσεις μας, τις αντιδράσεις μας στα γεγονότα. Αν ακολουθήσουμε τις ιδέες του βιβλίου σε διαφορετικούς τομείς της ζωής μας, θα προχωρήσουμε σε ένα restart, μια επανεκκίνηση. Θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που πάντα θέλαμε και που υποσχεθήκαμε στον καθρέφτη μας. Αν αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξει και η ζωή μας και θα γίνει πιο ευτυχισμένη.
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ
Τιμή πώλησης: 14,40 €

ΜΑΞ ΑΪΝΣΤΑΪΝ 2 – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ
ΤΖΕΪΜΣ ΠΑΤΕΡΣΟΝ

Το 2ο βιβλίο της τριλογίας ΜΑΞ ΑΪΝΣΤΑΪΝ είναι η πρώτη και μοναδική σειρά περιπέτειας με την επίσημη έγκριση του Αρχείου Άλμπερτ Άινσταϊν. Κινηματογραφική δράση και περιπέτεια για αγόρια και κορίτσια.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα για την κορυφαία «επίλεκτη» του Ινστιτούτου των Μαχητών για την Αλλαγή! Η Μαξ και οι φίλοι της από τους Μαχητές για την Αλλαγή καλούνται να πάνε επειγόντως σε ένα χωριό στην Ινδία που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ζωής και θανάτου, ένα πρόβλημα που μόνο μια ομάδα από παιδιά-ιδιοφυΐες μπορεί να λύσει.

Είναι δύσκολο όμως να επικεντρωθείς στην αποστολή σου όταν πασχίζεις να μην πέσεις θύμα απαγωγής από μια άπληστη οργάνωση, που φαίνεται να ξέρει κάθε σου κίνηση! Θα μπορέσει το εξυπνότερο κορίτσι του κόσμου να βρει τον τρόπο για να σώσει τον κόσμο… και τον εαυτό της;

Η πρώτη και μοναδική σειρά περιπέτειας με την επίσημη έγκριση
του Αρχείου Άλμπερτ Άινσταϊν!

Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ
ΒΕΡΑ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗ

Η Βέρα Πρατικάκη είναι ανερχόμενη συγγραφέας, ψυχολόγος και βραβευμένη με το Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας των Βραβείων Βιβλίου Public το 2019. Τα θέματα που εξετάζει το βιβλίο είναι ο αυτισμός, οι οικογενειακές σχέσεις, η ανάπτυξη ταυτότητας και η εφηβεία.
Για παιδιά 11+.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Κάποιοι άνθρωποι κουβαλούν πολύ περισσότερο βάρος
από ό,τι τους αναλογεί. Και οι άλλοι σπάνια το βλέπουν.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρη τι πρέπει να κάνω για να κάνω φίλους, αλλά από την άλλη έχω μάθει τι δεν πρέπει να κάνω: δεν πρέπει να αναφέρω ότι έχω μια αδελφή με βαρύ αυτισμό. Γιατί οι άνθρωποι που ακούν για την αδελφή μου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: σε αυτούς που με λυπούνται, σε αυτούς που απομακρύνονται και σε αυτούς που κοροϊδεύουν. Και τίποτε από αυτά δε θέλω να συμβεί στο καινούριο μου σχολείο. Δεν είναι εύκολο πράγμα να έχεις αυτισμό. Ούτε βέβαια να ζεις και με κάποιον που έχει.

Ένα βιβλίο για την εφηβεία. Για τη φιλία και τους προσωπικούς αγώνες που δίνει ο καθένας. Για την αναζήτηση ταυτότητας και θέσης στον κόσμο. Ένα βιβλίο για την απελπισία και την ελπίδα. Για τη μοναξιά και τις σχέσεις. Τα ψέματα και τις αλήθειες. Για τον θυμό και την αποδοχή. Για τα λάθη και την συγχώρεση. Για το θάρρος και τη δύναμη που πολλοί έφηβοι καλούνται να ανακαλύψουν μέσα τους.

ΠΑΜΠΛΟ. ΕΝΑΣ ΚΑΜΒΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΡΓΗΣ

Ένα ευφυέστατο μυθιστόρημα για παιδιά από 11 ετών, που οδηγεί τους αναγνώστες του στα εφηβικά χρόνια του θρυλικού ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο. Ένα μυθιστόρημα που θα ξεχωρίσει και θα συζητηθεί. Η εικονογράφηση είναι από τη βραβευμένη Ίριδα Σαμαρτζή.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Ο Πάμπλο είναι σπάνιο ταλέντο στη ζωγραφική, κάτι που ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά. Ωστόσο, το μεγάλο του όνειρο να γίνει διάσημος ζωγράφος προσκρούει στην επιθυμία του πατέρα του. Καθώς πρόκειται να λάβει μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό στο κορυφαίο πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της πόλης και ενώ είναι άρρωστος, ένας έντονος καβγάς με τον πατέρα του έχει τραγική κατάληξη. Ο Πάμπλο παθαίνει παροδική αμνησία. Τότε αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με αλήθειες και γεγονότα που αγνοούσε, αλλά και να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του μέσα από τις αναμνήσεις του.
Η ιστορία –μια μυθοπλαστική ματιά στην εφηβική ηλικία του σπουδαίου ζωγράφου Πάμπλο Πικάσο– θα συγκινήσει και θα εμπνεύσει όλα τα παιδιά που κυνηγούν τα όνειρά τους!

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΑΚΟΙ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ

Μια πρωτότυπη ιστορία για την αυτοεκτίμηση αλλά και την οικογενειακή στήριξη από τη βραβευμένη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Χρυσάνθη Τσιαμπαλή. Η εικονογράφηση είναι της Λήδας Βαρβαρούση.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

H πρόταση της κυρίας Πέρσας στους μαθητές της να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τους δράκους ενθουσιάζει τον Γιάννη. Είναι έτοιμος να ζωγραφίσει τον πιο άγριο και φοβερό δράκο και να διεκδικήσει το έπαθλο, όταν βλέπει τους εκπληκτικούς δράκους δυο συμμαθητών του. Οι γονείς και τα αδέλφια τους είχαν βάλει όλη τους την τέχνη. Ο Γιάννης είναι έτοιμος να τα παρατήσει…

Όμως, για μισό λεπτό! Έχει και εκείνος αδελφή και γονείς! Θα καταφέρει κάποιος από την οικογένειά του να ζωγραφίσει έναν δράκο όπως τον φαντάζεται ο Γιάννης, ώστε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό;

Μια ιστορία για τη δύναμη της οικογένειας και την αξία της αυτοεκτίμησης και της ατομικής προσπάθειας.

Ο ΣΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ

Η αγαπημένη συγγραφέας και εκπαιδευτικός Έλενα Αρτζανίδου επιστρέφει με μια ξεχωριστή ιστορία σχετικά με την παιδική δημιουργικότητα και συγκεκριμένα τα STEM.

Η εικονογράφηση είναι της ανερχόμενης Ευτυχίας Ηλιάδου.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Όταν ήμουν δύο χρόνων, είδα ένα πελώριο πουλί να στέκεται στο ένα του πόδι. Προσπάθησα να το μιμηθώ, μένοντας ακίνητος σαν στύλος.
Όταν έγινα τριών, σε μια ακρογιαλιά, έστησα στύλους με ολόλευκα βότσαλα και άρχισα να τραγουδάω: «Στύλιοι, στύλιοι».
Όταν αντίκρισα πρώτη φορά τον Παρθενώνα, είχα ήδη κλείσει τα έξι. Τότε αποφάσισα να φτιάξω τη δική μου μοναδική κατασκευή.
Στέλιος ή Στύλιος, όπως και να τον φωνάξετε, είναι ένας λαμπρός δημιουργός.

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ ΓΡΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ

Νέο εκπαιδευτικό τετράδιο γράψε-σβήσε, με πολλές ασκήσεις που γίνονται ξανά και ξανά για την εκμάθηση των αριθμών, το μέτρημα και απλές προσθέσεις.

Συνοδεύεται από μαρκαδόρο και είναι
κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Ας κάνουμε μαζί τα πρώτα βήματα στην εκμάθηση των αριθμών, στο μέτρημα και στα απλά μαθηματικά.

• Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες αρίθµησης.
• Πολλές διασκεδαστικές ασκήσεις, που µπορούν να γίνουν ξανά και ξανά.
• Η απολαυστική εικονογράφηση και ο µαρκαδόρος γράψε-σβήσε κάνουν τη µάθηση παιχνίδι.

Μαθαίνει:
Αρίθμηση
Πρόσθεση
Ακολουθίες
Αριθμητικά μοτίβα

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ!
ΕΛΟΪΖ ΜΑΚΓΚΡΕΚΟΡ

Το «αδελφάκι» του ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ έρχεται να εξηγήσει στα παιδιά όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν για τα εμβόλια και για το πώς μας βοηθούν να είμαστε υγιείς και ασφαλείς.

Μάθε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα εμβόλια και για το πώς μας βοηθούν να είμαστε υγιείς και ασφαλείς. Διάβασε πώς συνεργάζονται επιστήμονες από όλο τον κόσμο για να φτιάξουν εμβόλια. Μάθε ποια είναι η διαδικασία του εμβολιασμού.
ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ!