Γλίτωσε από ένα δολοφόνο.
Μπορεί να πιάσει έναν άλλον;

Xωρίς Έλεος
(Long Road to Mercy)
του David Baldacci

Κυκλοφορεί στις 7 Aυγούστου 2020

Ο Ντέιβιντ Μπαλντάτσι, ένας από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς του κόσμου, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα εκατόν πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα σε πάνω από ογδόντα χώρες, επιστρέφει στα BELL Best Seller με τη νέα του σειρά αστυνομικών θρίλερ, όπου πρωταγωνιστεί η ειδική πράκτορας του FBI Άτλι Πάιν.

Στο Χωρίς Έλεος θα γνωρίσετε «έναν υπέροχο νέο χαρακτήρα από έναν κορυφαίο αφηγητή» (Jane Harper, συγγραφέας του bestseller Η Ξηρασία) και θα απολαύσετε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με ασταμάτητη δράση και καθηλωτική πλοκή. Η Άτλι Πάιν είναι μια ξεχωριστή ηρωίδα που θα λατρέψετε. Μια δυναμική γυναίκα που σ’ αυτή, την πρώτη της εμφάνιση, καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα απειλή… και έναν παλιό εφιάλτη.

                                            ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η ειδική πράκτορας του FBI Άτλι Πάιν έχει πάρει τρία μαθήματα από τη ζωή:

Μερικές πληγές δε γιατρεύονται ποτέ. Η δίδυμη αδερφή της Άτλι, η Μέρσι, απήχθη από το παιδικό δωμάτιό τους πριν από τριάντα χρόνια και η Άτλι δεν έπαψε ούτε μέρα να θρηνεί για την απώλειά της και να αναρωτιέται τι απέγινε τελικά.

Ο χρόνος δεν απαλύνει τον πόνο. Ο κύριος ύποπτος, ο διαβόητος σίριαλ κίλερ Ντάνιελ Τζέιμς Τορ, βρίσκεται τώρα σε μια φυλακή υπερυψίστης ασφαλείας, αλλά χωρίς να έχει ομολογήσει. Η Άτλι όμως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την έρευνα για την αδερφή της, μέχρι να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η ίδια όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με τις ενοχές να μην έχουν πάψει να τη βασανίζουν ούτε στιγμή, η Άτλι έγινε πράκτορας του FBI με μοναδικό σκοπό της ζωής της να κυνηγήσει δολοφόνους όπως ο Τορ. Υπηρετώντας στις απομακρυσμένες άγριες περιοχές των Δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, έχει περάσει χρόνια ακονίζοντας τις ικανότητές της και δυναμώνοντας τις αντοχές της, μένοντας πάντοτε προσηλωμένη στον αρχικό στόχο της.

Τώρα, η Άτλι αναλαμβάνει μια έρευνα, η οποία αρχίζει με την εξαφάνιση ενός άντρα στο Γκραν Κάνιον. Και συνεχίζεται με μια δυσοίωνη ανακάλυψη που θα δείξει ότι η υπόθεση αυτή είναι πολύ πιο περίπλοκη και επικίνδυνη από όσο φαινόταν αρχικά…

Το Χωρίς έλεος είναι το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς του #1 bestselling συγγραφέα Ντέιβιντ Μπαλντάτσι με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα του FBI Άτλι Πάιν.

      Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 416 ● ΙSBN: 978-960-507-140-0 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041140