Οι Εκδόσεις Πατάκη εγκαινιάζουν με μεγάλη χαρά τη συνεργασία τους με τον σπουδαίο σκιτσογράφο Αρκά, εκδίδοντας τον Προφήτη σε αναθεωρημένη έκδοση, το πρώτο μιας σειράς βιβλίων του ταλαντούχου και αγαπημένου στο αναγνωστικό κοινό δημιουργού που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Προφήτης του Αρκά δεν είναι ένας πράος σοφός που αγαπάει τους ανθρώπους και θέλει να τους συμβουλέψει και να τους προειδοποιήσει για το μέλλον. Είναι ένας ξινός γέρος, που αφήνει το ερημητήριό του στα βουνά και κατεβαίνει σε ένα μεσαιωνικό χωριό με σκοπό να ενοχλήσει και να προβοκάρει τους κατοίκους του, βγάζοντάς τους έτσι από τις μακάριες ψευδαισθήσεις τους. Επειδή, όμως έκτος από στριμάδα διαθέτει και ένα υποχθόνιο, δηλητηριώδες χιούμορ, οι λοιδορίες του, οι απαξιωτικοί του χαρακτηρισμοί και οι καταστροφολογικές του προβλέψεις γίνονται απολαυστικές ατάκες που προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει η έκδοση του βιβλίου Η Ρόζα του Αρκά. Τοξικό αρσενικό!, στο οποίο πρωταγωνιστεί η νέα του ξεκαρδιστική ηρωίδα!

Αρκάς

Ο Προφήτης

Όποια εικόνα είχατε μέχρι τώρα για τους προφήτες ξεχάστε την! Ο Προφήτης του Αρκά δεν είναι ένας πράος σοφός, που αγαπάει τους ανθρώπους και θέλει να τους συμβουλέψει και να τους προειδοποιήσει για το μέλλον. Είναι ένας ξινός γέρος, που αφήνει το ερημητήριό του στα βουνά και κατεβαίνει σε ένα μεσαιωνικό χωριό με σκοπό να ενοχλήσει και να προβοκάρει τους κατοίκους του, βγάζοντάς τους έτσι από τις μακάριες ψευδαισθήσεις τους. Επειδή όμως, εκτός από στριμάδα, διαθέτει και ένα υποχθόνιο, δηλητηριώδες χιούμορ, οι λοιδορίες του, οι απαξιωτικοί του χαρακτηρισμοί και οι καταστροφολογικές του προβλέψεις γίνονται απολαυστικές ατάκες που προσφέρουν άφθονο γέλιο. Ο Αρκάς, σ’ αυτό το βιβλιαράκι, με όχημα το καταλυτικό χιούμορ λέει μεγάλες αλήθειες για τους λαούς και τους ηγέτες τους.
Διαβάστε το! Θα σας βοηθήσει να δείτε γελώντας το παρόν και το μέλλον.

ΣΕΙΡΑ: ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ISBN: 978-960-16-8525-0 ΣΧΗΜΑ: 12Χ17 ΣΕΛΙΔΕΣ: 192 ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 14,40 € ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019