Φίλοι, συνεργάτες και αναγνώστες από την Αθήνα και την περιφέρεια ήρθαν στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους συγγραφέα Ιουλία Ιωάννου. Για την ίδια και το νέο της βιβλίο “Μετέωρα Μυστικά” μίλησε η βιβλιοκριτικός Εύα Νάτση, ενώ αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός Δημήτρης Γρηγοριάδης. Στη συνέχεια, η συγγραφέας υποδέχτηκε τους φίλους της στο περίπτερο των εκδόσεων Ωκεανίδα όπου συζήτησε μαζί τους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

“Ήτανε μια πολύ όμορφη παρουσίαση, χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα την κ. Ιουλια Ιωάννου από κοντά γιατί έχω διαβάσει βιβλίο της, έχω ακούσει την εκπομπή της πολλές φορές και ήθελα να την γνωρίσω, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.
Το εξώφυλλο του βιβλίου είναι καταπληκτικό και ο σελιδοδείκτης του υπέροχος!” ανέφερε μια αναγνώστρια.

Η παρουσίαση του βιβλίου Μετέωρα Μυστικά στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Η υπόθεση: Φθινόπωρο του 1986 στη σκιά των Μετεώρων ζει µε την οικογένειά της η δεκαεπτάχρονη Αιµιλία. Όταν ο έρωτας σηµαδέψει την καρδιά της, η παιδική αθωότητα θα χαθεί για πάντα. Ο Μάγνος φτάνει στα Μετέωρα για αναρρίχηση. Θα κατακτήσει τις πιο απόκρηµνες και δύσκολες πλαγιές τους και µαζί τους την καρδιά της Αιµιλίας. Οι δυο νέοι χαράζουν το όνειρό τους στη σπηλιά των βράχων. Συντονίζονται οι χτύποι στις καρδιές τους ακολουθώντας εκείνους του παλιού ρολογιού τσέπης, που έρχεται από το παρελθόν για να καθορίσει το µέλλον. Σύντοµα όµως θα διαπιστώσουν ότι η ζωή είναι γεµάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Το ρολόι σηµαδεύει τον χρόνο κι ένας κλέφτης, ο κλέφτης του ρολογιού, πληρώνει την πράξη του αυτή µε τη ζωή του. Μαζί του εκτίουν τη δική τους ποινή ένοχοι και αθώοι. Ώσπου φτάνει η ώρα του τελικού διλήμματος…