… έτσι ξαφνικά… έφτασε και πέρασε η στιγμή που το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Άφησε όμως μια υπέροχη αίσθηση πληρότητας, χαράς, συγκίνησης…

Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, όπως αυτό του Εμιλέον, με θέα το ολόγιομο φεγγάρι, με αγαπημένους ανθρώπους γύρω μου που μαζευτήκαμε για να θυμηθούμε τα παλιά, να γνωριστούμε, να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κυκλοφορία του πρώτου μου μυθιστορήματος από τις εκδόσεις Λιβάνη! Φίλους που με τίμησαν με την παρουσία τους και εκδήλωσαν την αγάπη τους κατά τον καλύτερο τρόπο. Πόσο με συγκίνησαν παλιοί μου καθηγητές, αγαπημένοι συμμαθητές, ξεχωριστοί φίλοι… ΟΛΟΙ!!!!

 _MG_5987

Ευχαριστώ τη Δημοτική αρχή για την υποστήριξη, τον Αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Καζαντζή, τον οποίο και ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια, καθώς και την κυρία Μαρία Παπαγεωργίου πρόεδρο της ΚΕΔΑ και την Δημοτική Σύμβουλο και παλιά συμμαθήτρια κυρία Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη.

 _MG_5990

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Φώτη Κωστούλα και το Εμιλέον για την άψογη οργάνωση της βραδιάς στον υπέροχο χώρο που μας διέθεσαν.

Ευχαριστώ πολύ τους μουσικούς που πλαισίωσαν την όμορφη βραδιά μας, το φίλο Γιώργο Χαραλάμπους, το Γιώργο Πολίτη και την Κλεοπάτρα Στούμπου (την ταλαντούχα κόρη μου που έπαιξε κιθάρα) αλλά και τον Κώστα Γιούλη, τον Αντρέα Σελιμά και τον αγαπημένο μου αδελφό Γιώργο Ιωάννου που με το μπουζούκι του μας ταξίδεψε σε υπέροχους ρυθμούς (είμαστε καλλιτεχνική οικογένεια!)

Ευχαριστώ την αγαπημένη και σημαντική συγγραφέα της πόλης μας, γνωστή στο πανελλήνιο με το συγγραφικό της έργο Βησσαρία Ζορμπά, που με αγκάλιασε σ’ αυτή την πρώτη μου προσπάθεια, καθώς και το συγγραφέα και φίλο Βασίλη Χουλιαρά που ήρθε από το Μεσολόγγι για να παρευρεθεί στη γιορτή μας!

 _MG_6065

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους ξεχωριστά τους φίλους μου, τους αγαπημένους συμπολίτες μου που χάρηκαν μαζί μου σε μια τόσο σημαντική για μένα βραδιά!

 Untitled1

Ευχαριστώ το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο για την υποστήριξη και την συμμετοχή στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστώ πολύ πολύ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, το σύζυγό μου και όλους όσους νοερά βρίσκονταν κοντά μου…

 _MG_6067

Και φυσικά τις αγαπημένες φίλες και ομιλήτριες της βραδιάς, τη Νάντια Σαμαρά και την Αγγελική Μπαλαούρα για τα λόγια ψυχής που είπαν για μένα προσωπικά μα και για το βιβλίο μου…

 _MG_6057

Και τέλος ένα ακόμη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον εκδοτικό μου οίκο Α.Α. Λιβάνη που με τόση αγάπη με ενέταξε στην οικογένειά του!

Σας ευχαριστώ,

Ιουλία Ιωάννου

(Για τους φίλους στην Αττική… ραντεβού στις 21 Ιουνίου στο Πασαλιμάνι!)

Ευχαριστούμε το Γιάννη Βραχωρίτη για τις υπέροχες φωτογραφίες του: http://vrch.eu/

Ευχαριστούμε την εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για την ανάρτηση της εκδήλωσης: http://sinidisi.gr/koinonika/56152-etsi-xafnika-eginan-ola