ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Διάπλαση, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Χωματίδη, με τίτλο «Σκιές Παιδιών».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γεωργία Λινάρδου, δημοσιογράφος-συγγραφέας.

Μαριζάννα Κίκιρη, δικηγόρος-ποινικολόγος.

Βιολέτα Βασιλείου, αρθρογράφος-συγγραφέας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link βιβλίου: https://bitly.ws/YWZi

Link εκδήλωσης: https://bitly.ws/YWZe

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στις όχθες του Τίβερη βρίσκεται άγρια βιασμένο και δολοφονημένο ένα αγόρι δώδεκα χρονών. Ένα χρόνο νωρίτερα, την ίδια εποχή, άλλο ένα αγόρι είχε αφεθεί δολοφονημένο με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο σημείο.

Μια τραγική υπόθεση που ουσιαστικά ποτέ δεν έκλεισε ξανασηκώνει αυλαία όταν ένα τηλεφώνημα στην εισαγγελέα Ευρυδίκη Κυριακίδου-Σαλβατόρε γίνεται αφορμή για να αλλάξει οριστικά ο ρους της ζωής της.

Και όσο οι έρευνες προχωρούν, ο επιθεωρητής ΜάσιμοΡομάνο, που κουβαλά στους ώμους του το βάρος της εξιχνίασης άλλης μιας δολοφονίας παιδιού με το ίδιο μοτίβο, φοβάται μήπως οι σκιές των σκοτωμένων παιδιών παραμείνουν αδικαίωτες, για πάντα βυθισμένες στο σκοτάδι.

Μια βουτιά σε σκοτεινές γωνιές της ανθρώπινης ψυχής. Μια ανατροπή των πάντων. Δυο υποθέσεις που τελικά έχουν κοινή ρίζα: το ίδιο το Κακό. Και το ερώτημα που είναι πάντα τόσο δύσκολο να απαντηθεί: Νέμεση ή εκδίκηση;