Μια γυναίκα χωρίς παρελθόν.
Με μια νέα ζωή, έναν υπέροχο σύζυγο
κι ένα καλά κρυμμένο ψέμα.

Μη με ξεχάσεις
της Σόνιας Σαουλίδου

Κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου 2023

Μετά το καθαρόαιμο αστυνομικό μυθιστόρημα Το αμάρτημα της κυρίας Ρέμικ και το μεταφυσικό θρίλερ Ο φάρος του Κένεμπεκ, η Σόνια Σαουλίδου παρουσιάζει το τρίτο της μυθιστόρημα στις Εκδόσεις BELL, που αυτή τη φορά είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ και έρχεται να αποδείξει πως είναι από τις λίγες ελληνίδες συγγραφείς που μπορεί να κινηθεί με τέτοια άνεση ανάμεσα στις διαφορετικές εκφάνσεις της crime λογοτεχνίας.

Αν απολαμβάνετε τα βιβλία συγγραφέων όπως είναι η B.A. Paris και η Alice Feeney, τότε ετοιμαστείτε για ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα και κάθε επόμενο κεφάλαιο ανατρέπει τα δεδομένα του προηγούμενου. Γρήγορο, πρωτότυπο, εγκληματικά έξυπνο –αυτό είναι το βιβλίο που ανεβάζει το ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ σε άλλο επίπεδο!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η πρώτη σκέψη που έκανε έντρομη η Κορνίλια μόλις άνοιξε τα μάτια της
κι αντίκρισε τα αμέτρητα σωληνάκια
και τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα,
ήταν ότι στη μνήμη της δεν υπήρχε η παραμικρή πληροφορία.

Αδύνατον να θυμηθεί το όνομά της, να μαντέψει την ηλικία της ή την πόλη στην οποία βρισκόταν.
Ήταν παντρεμένη;
Υπήρχαν άραγε παιδιά; Ποιος πλήρωνε την ακριβή της νοσηλεία και πόσοι κοντινοί της άνθρωποι
θα έρχονταν να την επισκεφτούν με τη χαρμόσυνη είδηση
ότι η αγαπημένη τους είχε συνέλθει από το κώμα;

Η πόρτα του δωματίου της άνοιξε και ο γοητευτικός Εμανουέλ της συστήθηκε ως ο σύζυγός της. Ένας πετυχημένος πιλότος, που απλόχερα της πρόσφερε την αγάπη του και, επιπλέον,
όλες τις ανέσεις μιας καλής ζωής. Μια σπάνια τύχη! Ή μήπως όχι;

Η Κορνίλια ήξερε.
Μ’ έναν περίεργο τρόπο, ήξερε πως αυτή η ζωή δεν ήταν η δική της.
Πεπεισμένη ότι καθόταν στο θρόνο μιας άλλης, έπρεπε αμέσως ν’ ανακαλύψει
με ποιον τρόπο της είχε κλέψει τη ζωή… και πού πραγματικά βρισκόταν η προκάτοχός της.

Έπρεπε πρώτα να δώσει απάντηση στο ερώτημα: Πώς τόσοι
άνθρωποι την είχαν αναγνωρίσει ως την εξαφανισμένη σύζυγo
και γιατί ένιωθε πως τώρα κινδύνευε η ζωή της;

Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 306 ● ΙSBN: 978-960-620-959-8 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01170228

Η νέα σειρά του πολυβραβευμένου M.W. Craven
έφτασε στα BELL Best Seller!
Ανακαλύψτε τον Μπεν Κένιγκ:
τον άνθρωπο που δεν μπορεί να νιώσει φόβο…

Ατρόμητος
(Fearless)
[Μπεν Κένιγκ #1]
του M. W. Craven

Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης

Κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου 2023

Η #1 σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστές τον ντετέκτιβ Ουάσινγκτον Πόου και την αναλύτρια Τίλι Μπράντσο χάρισε στον M.W. Craven παγκόσμια αναγνώριση, εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες και τρία από τα πιο σημαντικά βραβεία στην crime λογοτεχνία: το βραβείο Gold Dagger της Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου για το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα του 2019 (Μαριονέτες), το Ian Fleming Steel Dagger της Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου για το καλύτερο θρίλερ του 2022 (Τυφλό Σημείο) και το βραβείο Theakston Old Peculier Crime Novel of the Year 2023 (Ο Βοτανολόγος).
Τώρα, το χρυσό παιδί του crime παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς του με πρωταγωνιστή τον Μπεν Κένιγκ: τον άνθρωπο που εξαφανίστηκε, τον άνθρωπο φάντασμα που… δεν μπορεί να νιώσει φόβο. Είναι ο Ατρόμητος.
Ετοιμαστείτε για ένα θρίλερ που σε αιχμαλωτίζει από τις πρώτες σελίδες, για μια εκρηκτική περιπέτεια που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, για μια συναρπαστική ιστορία που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα. Αν σας αρέσει ο Τζακ Ρίτσερ δεν πρέπει να χάσετε το νέο βιβλίο του M.W. Craven!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Έξι χρόνια πριν, ο Μπεν Κένιγκ ήταν επικεφαλής της Ομάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Δικαστικής Αστυνομίας των ΗΠΑ. Αυτή ήταν η επίλεκτη ομάδα που κυνηγούσε τους κακούς –τους αληθινά κακούς. Το έκαναν ώστε να μη χρειαστεί να το κάνει κάποιος άλλος.

Μέχρι τη μέρα που ο Κένιγκ εξαφανίστηκε. Δεν είπε σε κανέναν για ποιο λόγο έφευγε ούτε και άφησε στοιχεία επικοινωνίας. Για έξι χρόνια έγινε ένας άνθρωπος-σκιά. Αόρατος. Μετακινούνταν από πόλη σε πόλη, από Πολιτεία σε Πολιτεία. Ήταν αδύνατον να τον εντοπίσει κανείς. Ήταν σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ.

Τώρα όμως το πρόσωπο του Κένιγκ εμφανίζεται σε όλες τις τηλεοράσεις της χώρας. Κάποιος από το παρελθόν του προσπαθεί να τον βρει και δεν τον νοιάζει πώς θα τα καταφέρει. Στην καυτή έρημο Τσιουάουα βρίσκεται μια πόλη που λέγεται Γκόντλετ, κι εκεί υπάρχουν κάποιοι με ένα μυστικό που θα έκαναν οτιδήποτε για να το προστατεύσουν. Έχουν σκοτώσει στο παρελθόν και θα σκοτώσουν ξανά.

Μόνο που αυτή τη φορά έκαναν ένα λάθος. Αδιαφόρησαν για τον Κένιγκ, θεωρώντας ότι επρόκειτο για έναν ακόμα ασήμαντο περιπλανώμενο –μεγάλο λάθος. Γιατί ο Κένιγκ πάσχει από μια πάθηση, μια μοναδική διαταραχή, εξαιτίας της οποίας του είναι αδύνατον να νιώσει φόβο.

Και τώρα αυτοί οι άνθρωποι πρόκειται να ανακαλύψουν για τι είναι ικανός ένας πραγματικά ατρόμητος άνθρωπος. Γιατί ο Κένιγκ έχει ξεκινήσει να τους βρει. Και τον συνοδεύει η κόλαση…

Ο πολυβραβευμένος M.W. Craven παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Μπεν Κένιγκ, που είναι Ατρόμητος.

«Σκληρό, εκρηκτικό, μοναδικά ρεαλιστικό και ιδιοφυές, το Ατρόμητος είναι όλα όσα θα θέλατε από ένα θρίλερ… Αν σας αρέσει ο Τζακ Ρίτσερ, αυτό ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ».
Chris Whitaker, New York Times, συγγραφέας του bestseller Αρχίζουμε από το τέλος

Τιμή: € 12,90 € ● Σελίδες: 440 ● ΙSBN: 978-960-507-177-6 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041177