Σε κάθε ιστορία υπάρχουν δύο πλευρές.

Εσύ, ποιον θα πιστέψεις;

Η Δική του & Η Δική της
(Ηis & Hers)
της Alice Feeney

Κυκλοφορεί
στις 2 Ιουλίου 2021

Τζακ: «Τρεις λέξεις για να περιγράψω τη γυναίκα μου: Όμορφη. Φιλόδοξη. Αδυσώπητη».
Άννα: «Μου αρκεί μια λέξη για να περιγράψω το σύζυγό μου: Ψεύτης». Εσύ, ποιον θα πιστέψεις;

Η Άλις Φίνι, η συγγραφέας του ψυχολογικού θρίλερ Μερικές φορές λέω ψέματα, που έγινε #1 bestseller σε περισσότερες από 20 χώρες –και πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την Έλεν Ντετζένερις και τη Warner Bros, με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ– επιστρέφει με μια καθηλωτική, εθιστική ιστορία φόνων, ψεμάτων και εξαπάτησης. To Η δική σου & η δική της, το οποίο βρίσκεται επίσης στη διαδικασία τηλεοπτικής παραγωγής από τη Freckle Films της Τζέσικα Τσάστεϊν, είναι το βιβλίο που θα καρφωθεί στο μυαλό σου αυτό το καλοκαίρι και θα σε κάνει να θυμηθείς τι σημαίνει καλό βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Άννα Άντριους δούλεψε σκληρά για να γίνει η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του BBC. Και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να κρατήσει τη δουλειά των ονείρων της.

Όταν μια γυναίκα δολοφονείται στο Μπλάκνταουν, στο ήσυχο χωριό που μεγάλωσε, η Άννα δε θέλει να καλύψει την υπόθεση. Όταν όμως αποδεικνύεται πως το θύμα είναι μια παιδική φίλη της, είναι αδύνατο να φύγει. Σύντομα γίνεται αντιληπτό πως η Άννα δεν καλύπτει απλώς την ιστορία, αλλά η ίδια βρίσκεται στο επίκεντρό της.

Ο πρώην σύζυγός της, ο ντετέκτιβ Τζακ Χάρπερ, δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα κατέληγε να δουλεύει σε ένα μέρος όπως το Μπλάκνταουν. Όταν ανακαλύπτεται το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, ο Τζακ αποφασίζει να μην αποκαλύψει σε κανέναν πως γνώριζε το θύμα. Μέχρι που αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ο ίδιος είναι ύποπτος στη δικιά του έρευνα για τη δολοφονία.

Σ’ αυτή την ιστορία υπάρχουν δύο πλευρές.
Η δική του και η δική της.
Ο ένας από τους δύο γνωρίζει περισσότερα απ’ όσα παραδέχεται.
Κάποιος δε λέει όλη την αλήθεια.
Και ίσως, τελικά, για κάποια μυστικά να αξίζει να σκοτώσεις…

Η Alice Feeney ξέρει να παίζει με το μυαλό σου.

Τιμή: € 16,60 € ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN: 978-960-620-873-7 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170188

Ενενήντα έξι μέρες στη θάλασσα.

Θα αντέξουν μόνο οι δυνατοί.

Γεράκια στο Κλουβί

της Κωνσταντίνας Μόσχου

Κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου 2021

Στις 23 Μαΐου του 1829 το βρετανικό ιστιοφόρο Νόρφοκ αποπλέει από το λιμάνι του Σπίτχεντ στη νότια Αγγλία, με εντολή να παραλάβει από τη Βαλέτα της Μάλ¬τας διακόσιους έναν κατάδικους με προορισμό τη Νέα Νότια Ουαλία. Ανάμεσά τους βρίσκονται και εφτά Έλληνες ναυτικοί καταδικασμένοι για πειρατεία. Οι πρώτοι Έλληνες κάτοικοι της Αυστραλίας. Πόσοι όμως από αυτούς επέζησαν;

Η Κωνσταντίνα Μόσχου, μια από τις πιο αξιόλογες φωνές της σύγχρονης ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας, δίνει τη δική της απάντηση στο ερώτημα αυτό, μέσα από το νέο της βιβλίο. Εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία, το Γεράκια στο κλουβί είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις επικίνδυνες θάλασσες του 19ου αιώνα, ένα καθηλωτικό, ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα μυστηρίου, και ταυτόχρονα μια συγκλονιστική ιστορία για τα όρια της ανθρώπινης δύναμης.

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Καλοκαίρι του 1829. Για μέρες και νύχτες, το βρετανικό ιστιοφόρο Νόρφοκ ταξιδεύει σε ωκεανούς έχοντας στοιβαγμένους στ’ αμπάρια του κατάδικους, με ρότα για την Αυστραλία, τόπο της εξορίας τους. Αρκεί όμως μια σπίθα για να ανατραπούν οι ισορροπίες. Και κάποιοι ίσως να μη φτάσουν στον προορισμό τους. Τα ερωτήματα πολλά. Οι κίνδυνοι ακόμα περισσότεροι.

Η μοναδική γυναίκα κατάδικος πάνω στο καράβι, η Καρμέλα Μπουχάγιαρ, γνωρίζει πως η λύση του αινίγματος –και το εισιτήριο για την επιβίωσή της– βρίσκεται στο δεύτερο αμπάρι. Εκεί που κρατούνται οι καταδικασμένοι για πειρατεία Έλληνες…

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα μυστηρίου, βασισμένο σε ιστορικό γεγονός. Ένα βιβλίο για τις αντιθέσεις: πόλεμος και ειρήνη, φωτιά και θάλασσα, αρσενικό και θηλυκό. Για ενενήντα έξι μέρες, ώσπου να πιάσουν λιμάνι.

Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 352 ● ΙSBN: 978-960-620-874-4 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170189