Οι Εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων “Αυτό το βιβλίο είναι για σένα” του συγγραφέα και μελετητή στον τομέα της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, Γιάννη Μπακιρτζίδη.
51 διηγήσεις και παραβολικά παραδείγματα από την προσωπική ζωή του συγγραφέα, τις δοκιμασίες αλλά και τους τρόπους που τον βοήθησαν να ανατείλει µέσα από αυτές.


Οπισθόφυλλο

50+1 διηγήσεις
για να σκεφτείς, να μάθεις
& να γνωρίσεις τον εαυτό σου

Αυτό το βιβλίο είναι για σένα που θέλεις “αυτό το κάτι παραπάνω” στη ζωή σου. Για σένα που αναζητάς την αλήθεια και θέλεις ο κόσμος να γίνει καλύτερος.

Σκοπός του είναι να σε κάνει να ταξιδέψεις, να στοχαστείς, να ταυτιστείς και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τον κόσµο γύρω σου.

Σε κάποιες από τις ιστορίες του θα ζήσεις µια εμπειρία που δεν έχεις ξαναζήσει ποτέ. Ίσως να ανακαλύψεις ένα νέο μονοπάτι που θα σε βγάλει από ένα προσωπικό σου αδιέξοδο.

Κάποιες σελίδες του θα γίνουν ο καθρέφτης σου και θα δεις πόσο πιο όμορφος και σημαντικός είσαι απ’ ότι νομίζεις.

Με κάποιες ιστορίες θα γελάσεις, µε κάποιες άλλες θα συγκινηθείς.
Θα θυμώσεις, θα απογοητευθείς, θα µισήσεις, θα αγαπήσεις, θα ενθουσιαστείς, θα ταρακουνηθείς, θα αρνηθείς, θα κάνεις αυτοκριτική και θα πάρεις αποφάσεις.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Μετά από αυτό το ταξίδι δεν θα είσαι ο ίδιος.

Θα έχεις βρεθεί πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου.

Ο Συγγραφέας

Ο Γιάννης Μπακιρτζίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973.

Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει επενδύσει µεγάλο κομμάτι της ζωής του στη συγγραφή βιβλίων και στην έρευνα πάνω στο πεδίο της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης.

Μέσα στο ταξίδι αυτό έχει αποκτήσει το Mindfulness and Life Coaching Diploma από το Stonebridge College και πληθώρα από Certificates όπως το Psychology & Personal Growth από το Hong Kong University of Science & Technology και το Origins of the Human Mind του Kyoto University.

Βιοπορίζεται µε τον χώρο της καινοτομίας και των εκδόσεων τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ είναι εμπνευστής και δημιουργός του Print Odyssey, µιας παγκόσμιας καινοτομίας για τη γραφιστική κοινότητα το οποίο απέσπασε δεκάδες βραβεία ανά τον κόσμο.

Το βιβλίο “Αυτό το βιβλίο είναι για σένα” είναι το έβδομο κατά σειρά και µε το “Ο Εκατομμυριούχος και η Επίµονη Μαϊμού” (2017) και το “Ο Αναρχικός Παπαγάλος” (2018) ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία της αυτογνωσιακής λογοτεχνίας.

Έργα του έχουν μεταφραστεί στην αγγλική γλὠσσα και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην παγκόσμια αγορά.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Αυτό το βιβλίο είναι για σένα
Συγγραφέας: Γιάννης Μπακιρτζίδης
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 12.00 ευρώ
Σελίδες: 252
ISBN: 978-960-627-127-4