Ένας θεαματικός έρωτας σε δύο πράξεις!

BT 179 & BT 180
Ο Λιλίκος Φορούσε Tod’s & Η Λιλίκα Προβάρει Vera Wang
της Ανδριάνας Σακκά

Η Λιλίκα και ο Λιλίκος. Όχι, δεν είναι τα πραγματικά τους ονόματα. Θα τα μάθετε κι αυτά. Αλλά, για την ώρα, αυτό που χρειάζεται εσείς να γνωρίζεται είναι πως… Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε στα δύο αστεία, ρομαντικά, δροσερά, υπέροχα βιβλία της Ανδριάνας Σακκά!

Στο πρώτο βιβλίο, Ο Λιλίκος Φορούσε Tod’s, βλέπουμε το ξεκίνημα του ειδυλλίου, όταν ο Λιλίκος θα γνωρίσει τη Λιλίκα… στη Ρώμη. Ετοιμαστείτε για μια απολαυστική βουτιά στα μυστικά του χώρου των lifestyle περιοδικών και της μόδας, με ξεναγούς σας δυο ήρωες που είναι έτοιμοι για όλα. Ή σχεδόν όλα…

Στο δεύτερο βιβλίο, Η Λιλίκα Προβάρει Vera Wang, το αντισυμβατικό αυτό ζευγάρι παίρνει μια πρώτη γεύση από τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης και μάς καλεί να παρακολουθήσουμε μια εκπομπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Τα δύο μυθιστορήματα της Ανδριάνας Σακκά διαβάζονται και ανεξάρτητα, αλλά εμείς σάς προειδοποιούμε: Αν δείτε τον Λιλίκο να φοράει τα Tod’s του, δε θα κρατιέστε μέχρι να προβάρει η Λιλίκα το Vera Wang της.