ΙΣΤΟΡΙΑ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Συζητώντας με τον Αϊνστάιν

Η ζωή του Αϊνστάιν, τα επιτεύγματά του, ο μοναδικός τρόπος σκέψης του και οι δημόσιες αντιπαραθέσεις του μπαίνουν στο μικροσκόπιο και μεταμορφώνονται σε έναν εμπνευσμένο διάλογο. Στάλες σοφίας που μπορούν να αλλάξουν την οπτική μας για το πώς λειτουργεί ο κόσμος.

Σειρά: Συζητώντας με…

Σελ. 176
Διάσταση: 12Χ17,7
Τιμή: 9,90 €

Συζητώντας με τον Φρόυντ

Οι επαναστατικές θεωρίες του Φρόυντ για την ανθρώπινη εξέλιξη, τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητα προκάλεσαν αίσθηση σε όλο τον κόσμο. Και ήταν αυτές που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας σήμερα.

Σειρά: Συζητώντας με…

Σελ. 176
Διάσταση: 12Χ17,7
Τιμή: 9,90 €

Συζητώντας με τον Όσκαρ Ουάιλντ

Ο Όσκαρ Oυάιλντ ήταν ίσως το πιο λαμπρό μυαλό της βικτοριανής Αγγλίας και σίγουρα ο διασημότερος Ιρλανδός της εποχής του, περιζήτητος για την ικανότητά του να σχολιάζει με πνευματώδες χιούμορ και παροιμιώδη ευστοχία την ανθρώπινη ύπαρξη και τις κοινωνικές συμβάσεις. Ταυτόχρονα, η σκοτεινή πλευρά του τον οδήγησε σε ένα τέλος τόσο τραγικό, που ακόμα και σήμερα κάνει τη ζωή του να φαντάζει σαν μυθιστόρημα εξίσου συναρπαστικό με τα έργα του.

Σειρά: Συζητώντας με…

Σελ. 168
Διάσταση: 12Χ17,7
Τιμή: 9,90 €


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Φάκελος Καταρίνα

Με φόντο τα παγωμένα φιόρδ και τα σκοτεινά δάση της Νορβηγίας, ο Φάκελος Καταρίνα είναι μια ιστορία με αλλεπάλληλες ανατροπές. Ατμοσφαιρικό, καθηλωτικό και απόλυτα μυστηριώδες, ένα νορβηγικό νουάρ στα καλύτερά του, από έναν συγγραφέα που γνωρίζει άριστα το είδος.

Σειρά: Βίλιαμ Βίστιν – Ξεχασμένες Υποθέσεις

Σελ. 496
Διάσταση: 14Χ21
Τιμή: 16,60 €


ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αγοραίος έρωτας στην αρχαία Αθήνα

Με μια πρωτοποριακή προσέγγιση που απευθύνεται τόσο στον μελετητή όσο και στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό, ο συγγραφέας διερευνά τη διάρθρωση της αγοράς του έρωτα στην αρχαία Αθήνα, εξετάζοντας στοιχεία που αφορούν την οικονομική και κοινωνική ιστορία, αλλά και την ιστορία του φύλου και του δικαίου, βασισμένος σε πηγές και ιστορικά στοιχεία.

Σελ. 344
Διάσταση: 15Χ23
Τιμή: 17,70 €


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Μπαμπά, μεγάλωσέ με

Ο Κώστας Κρομμύδας, με την ιδιότητα του μπαμπά αυτή τη φορά, μας χαρίζει ένα βιβλίο για μπαμπάδες που θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και για μαμάδες που θέλουν να καταλάβουν την ψυχολογία τους, και μαζί να κάνουν το καλύτερο για την ανατροφή των παιδιών τους.

Τα δικαιώματα της πρώτης έκδοσης θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Life is life.

Σελ. 120
Διάσταση: 14Χ21
Τιμή: 9,90 €


ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το βιβλίο της επικοινωνίας

Αν θέλετε να παρουσιάζετε τις ιδέες σας πιο ξεκάθαρα, να βελτιώσετε τις απλές καθημερινές συζητήσεις ή να γίνετε αυθεντία στην ενδοσκόπηση, το Βιβλίο της Επικοινωνίας συνδυάζει θεωρητική γνώση και επαγγελματικές συμβουλές με χιούμορ και πρακτικότητα.
Με ενότητες που αφορούν τη δουλειά, τον εαυτό μας, τις σχέσεις και τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε, το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο για όποιον επιθυμεί να βελτιώσει αυτά που λέει και τον τρόπο με τον οποίο τα λέει.

Σελ. 208
Διάσταση: 14Χ21
Τιμή: 11,10 €


ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Η φάρμα των ζώων
από τον
Μιχάλη Μακρόπουλο

Όλα αυτά που λέει τούτη η ιστορία έγιναν στην Αγγλία, αλλά θα μπορούσαν να ’χουν γίνει και στη δική μας χώρα κι οπουδήποτε αλλού στη Γη. Μου τα αφηγήθηκε ένας Άγγλος, ο κύριος Τζορτζ Όργουελ, άνθρωπος δίκαιος και θαρραλέος. Δεν θυμάμαι ακριβώς πώς μου τα είπε, έτσι θα προσπαθήσω να σας τα διηγηθώ με τα δικά μου λόγια.

Η κλασική ιστορία του Όργουελ, ειπωμένη με τρόπο που θα συναρπάσει τα παιδιά!

Ηλικίες: 9+

Σελ. 88
Διάσταση: 26Χ28
Τιμή: 15,50 €

Μια ξεχωριστή Κυριακή

Κυριακή πρωί και λίγες σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν στο παράθυρο της Σοφίας.
Ένιωθε τόσο απογοητευμένη που δεν θα μπορούσε να παίξει με τους φίλους της στη γειτονιά!
Και, σαν να μην έφτανε αυτό, το τηλεφώνημα της θείας Κοραλίας χάλασε όλα τα σχέδιά της.
Όμως, ενώ φαινόταν ότι θα ήταν μια χαμένη μέρα, κατέληξε να γίνει μια πολύ ξεχωριστή Κυριακή…

Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή μας είναι αυτά που συμβαίνουν απροσδόκητα!

Σελ. 40
Διάσταση: 25Χ25
Τιμή: 9,90 €

Επιστήμη – Το βιβλίο με τις μεγάλες ιδέες που διαμόρφωσαν τον κόσμο

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει 15 μεγάλες επιστημονικές ιδέες μέσα από τη ζωή και το έργο 50 και πλέον ξεχωριστών ανθρώπων που μας βοήθησαν να κατανοήσουμε το σύμπαν.
Αυτά τα σπουδαία μυαλά απέδειξαν ότι οι ιδέες έχουν μεγάλη δύναμη και ίσως κάποια μέρα να σας δώσουν έμπνευση να αλλάξετε τον κόσμο.

Σελ. 80
Διάσταση: 20,5Χ29
Τιμή: 13,30 €

Η Ματίλντα και τα χαμένα παραμύθια

Σειρά: Πέιτζις και Σία

Αφού έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης της μητέρας της, η Ματίλντα μαζί με τον καλύτερο φίλο της, τον Όσκαρ, ταξιδεύουν στο Παρίσι όπου ανακαλύπτουν ένα παράξενο βιβλίο με παραμύθια.

Σελ. 368
Διάσταση: 24Χ21
Τιμή: 14,35 €


ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ – ELXIS

Ένωση παντοτινή

Έπειτα από πολλά χρόνια μοναξιάς και δίχως μια πραγματική οικογένεια, η Κέιτ Τέιλορ βρήκε τη γαλήνη και την αποδοχή στο Σπιντλ Κόουβ. Ποτέ δεν σταμάτησε, όμως, να λαχταρά την αγάπη.

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς Ουτοπία.

Σελ. 384
Διάσταση: 14Χ20,5
Τιμή: 14,35 €

Το τέλειο λάθος

Για την Ολίβια Λίτον, ο αρραβώνας της με τον δούκα του Κάντεργουικ είναι περισσότερο κατάρα παρά ευλογία. Τουλάχιστον, όμως, η κοινωνική του τάξη θα βοηθήσει τη δίδυμη αδελφή της Τζορτζιάνα να παντρευτεί τον γοητευτικό Τάρκιν, δούκα του Σκονς.

Μια ανατρεπτική και συνάμα υπέροχη παραλλαγή του παραμυθιού Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι.

Το 3ο βιβλίο της σειράς Μια ιστορία ακόμα.

Σελ. 456
Διάσταση: 14Χ20,5
Τιμή: 14,35 €

Τα νέα εξώφυλλα των βιβλίων της Οικογένειας Μπρίτζερτον, στα οποία βασίστηκε η κορυφαία σειρά που προβάλλεται στο NETFLIX.