Παραμύθι
Stephen King

1 New York Times Bestseller
image description

New York Times Book Review Editors’ Choice
Ο θρυλικός παραμυθάς βουτάει στο βαθύτερο πηγάδι της φαντασίας του σε αυτό το καθηλωτικό μυθιστόρημα για ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι που κληρονομεί τα κλειδιά για έναν παράλληλο κόσμο, όπου το καλό συγκρούεται με το κακό.

Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης

Ο μελισσοκόμος απ’ το Χαλέπι
Christy Lefteri

Κυκλοφορεί σε 30 χώρες.


Βραβευμένο με το Aspen Words Literary Prize (2020) και Nominee for Fiction (2020).
Φιναλίστ για το Dayton Literary Peace Prize.
Αναγνωρισμένο από το Real Simple ως το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς.
Ένα από τα 8 πιο επιδραστικά βιβλία του 2019 σύμφωνα με τη λίστα της Oprah Winfrey.
Ένα αξέχαστο μυθιστόρημα που αναδεικνύει τους ανθρώπους στον Συριακό πόλεμο, εξιστορώντας τη μετανάστευση ενός μελισσοκόμου και της γυναίκας του, και τον θρίαμβο της δύναμης της ψυχής όταν ο κόσμος γίνεται αγνώριστος.

Μετάφραση: Χρύσα Φραγκιαδάκη

Λονδίνο στις φλόγες
Anthony Quinn

image description

Λονδίνο, δεκαετία 1970. Tέσσερις εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι γνωρίζονται τυχαία. Τέσσερις άνθρωποι που, χωρίς να το καταλάβουν, θα μπλεχθούν σε επικίνδυνα μονοπάτια και ο καθένας τους θα επηρεάσει βαθιά τη ζωή του άλλου.
Ένα δυνατό και ανατρεπτικό αστυνομικό μυθιστόρημα εποχής με πλούσια πλοκή, ενδιαφέρουσες κοινωνικοπολιτικές αποχρώσεις και ρεαλιστικούς χαρακτήρες.

Μετάφραση: Όλγα Γκαρτζονίκα

Ο μυστικός δικηγόρος
Ανώνυμος συγγραφέας

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Μυστικού δικηγόρου. Πρόκειται για ιστορίες βγαλμένες από τη δικαστική αίθουσα. Μερικές φορές είναι αστείες, συχνά συγκινητικές και, στο τέλος, σου αλλάζουν τη ζωή.

Το βιβλίο αποτελεί την καυστική περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα για το ανθρώπινο κόστος του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και ταυτόχρονα μια ανάλυση του πώς φτάσαμε σ’ αυτό το χάλι. Ο μυστικός δικηγόρος θέλει να καταδείξει την πραγματική κατάσταση του δικαστικού συστήματος και τη σημασία τού να γνωρίζουμε τι συμβαίνει.
Μετάφραση: Γιώργος Μαραγκός