ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
ΤΑΝΙΑ ΡΟΟΥΖΙ

Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου

Όταν η Μία βρίσκει ένα ταλαιπωρημένο ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ στην άκρη του δρόμου, ξέρει πως το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη μπογιά και πολλή ΑΓΑΠΗ. Όσο το κουκλόσπιτο μένει έξω στη βεράντα της Μία, όλο και πιο πολλά παιδιά έρχονται να το δουν, κι η Μία ανακαλύπτει νέα παιχνίδια και κάνει νέες ΦΙΛΙΕΣ. Υπάρχει, όμως, και ένα μικρό αγόρι που δε συμμετέχει στα παιχνίδια.
Θα τον βοηθήσει το κουκλόσπιτο να ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ την NTΡΟΠΑΛΟΤΗΤΑ του;

Για παιδιά από 3 ετών.

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΚΑΤΡΙΝ ΓΚΕΓΚΕΝ

Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου

Η Κατρίν Γκεγκέν, παιδίατρος με ειδίκευση στην απτονομία στο πλαίσιο υποστήριξης της γονεϊκότητας και συγγραφέας πολλών ευπώλητων βιβλίων, μας δίνει τα κλειδιά για μια ήρεμη και στοργική σχέση ανάμεσα στο παιδί και στους γονείς του. Ένα εξαιρετικό βιβλίο για να κατανοήσουμε το παιδί. Το διαβάζουμε μαζί του, για να μεγαλώνει με ισορροπία και εμπιστοσύνη.

Για παιδιά από 4 ετών.

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ
KERASCOET

Έρχεται η πρώτη μέρα στο σχολείο. Πώς όμως θα αφήσει το παιδάκι το αγαπημένο του λούτρινο παιχνίδι στο σπίτι; Τι θα κάνει χωρίς τον καλύτερο του φίλο στο πλάι του; Αφού το αρκουδάκι είναι πάντα μαζί του… Σε αυτή τη «σιωπηλή» ιστορία, το πολυβραβευμένο δημιουργικό δίδυμο Kerascoët αναδεικνύει την ευρηματικότητα και την ικανότητα των παιδιών όταν έρχονται αντιμέτωπα με καταστάσεις που τους προκαλούν άγχος.

Για παιδιά από 3 ετών.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΜΙΛΑ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΝΤΟΓΙΕΡ

Μετάφραση: Κωνσταντίνα Γεωργούλια

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!
Ανακάλυψε τι υπάρχει πέρα από τη Γη σε αυτό Το μεγάλο βιβλίο του Διαστήματος. Μάθε πώς γεννήθηκε το σύμπαν, γιατί οι πλανήτες περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο, αν υπάρχει ζωή πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, ποιοι περπάτησαν στη Σελήνη και άλλα πολλά.

Για παιδιά από 5 ετών.