Σας παρουσιάζουμε το νέο εκδοτικό μας πρόγραμμα, με μοναδικά παιδικά βιβλία που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες. Δείτε παρακάτω τις νέες κυκλοφορίες μας, που θα είναι διαθέσιμες στις 5 Οκτωβρίου.

Εικονογραφημένη παιδική λογοτεχνία

Η ΦΛΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ

Η Φλο ξαφνικά βρίσκεται μαζί με τη μαμά της στον δρόμο. Τρέχουν για να σωθούν από το ποτάμι που απειλεί να παρασύρει τα πάντα. Μαζί τους και άλλες, πολλές μητέρες και παιδιά, αλλά και δύο πλάσματα που μόνο η Φλο γνωρίζει. Άραγε θα σωθούν; Ποιοι και πώς!
Μια ιστορία επιβίωσης, ελπίδας και δύναμης.

Για παιδιά από 5 ετών.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΑΝΝΑ ΝΤΙΟΥΝΤΝΕΪ

Το μικρό κουνελάκι έχει μια δύσκολη μέρα.
Μικρά προβλήματα… όπως να θες τυρί και να βρίσκεις μαρμελάδα στο σάντουίτς σου.
Μέτρια προβλήματα… όπως να παίρνει ο αέρας τον χαρταετό σου.
Μεγάλα προβλήματα… όπως να σου λείπουν οι γονείς σου.
Ο κόσμος μερικές φορές είναι γεμάτος έγνοιες και φόβους. Αλλά ανάμεσα σε βήματα και σκουντουφλήματα, το λαγουδάκι ανακαλύπτει ότι ο κόσμος είναι επίσης γεμάτος αγάπη. Μια τρυφερή ιστορία με ένα μήνυμα που όλοι έχουμε ανάγκη στις δύσκολες στιγμές: Όλα θα πάνε ΚΑΛΑ.

Για παιδιά από 4 ετών.

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΑΣΙΚΑ: Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΑΣΙΚΑ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΑΣΙΚΑ: ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΛΑΣΙΚΑ: Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
Νέα σειρά με διασκευές κλασικών αριστουργημάτων, σε πολυτελείς εκδόσεις, διανθισμένες με υπέροχη εικονογράφηση, που θα στολίσουν τη βιβλιοθήκη σας. Αφεθείτε στη μαγεία των ιστοριών και των εικόνων και ταξιδέψτε με τους αγαπημένους ήρωες.

Για παιδιά από 9 ετών.
Εικονογραφημένα βιβλία γνώσεων


ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ

Νέος τίτλος στην αγαπημένη εκπαιδευτική σειρά προσχολικής ηλικίας, στον οποίο παρουσιάζεται η καθημερινότητα παιδιών από διάφορα σημεία του κόσμου.

  • Καλλιεργεί την ενσυναίσθηση και την κοινωνικότητα.
  • Ιδανικό για μικρά παιδιά.
  • Πολλά διασκεδαστικά παραθυράκια!

Για παιδιά από 2 ετών.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
ΦΙΠ ΒΕΣΤΕΝΤΟΡΠ

ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ;
Αγαπάς τη φύση; Προτιμάς τις λέξεις, τους αριθμούς ή τις εικόνες; Ή και όλα μαζί; Φοβάσαι εύκολα; Σε ενθουσιάζει να παίρνεις αποφάσεις και να διοικείς; Σου αρέσουν τα υφάσματα ή οι λάμπες; Οι νότες, οι μηχανές, τα τιμόνια ή τα γλυκά;
Στο βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου θα βρεις πληθώρα επαγγελμάτων, με στοιχεία και πληροφορίες που δίνονται μέσα από έξυπνα και χαρούμενα στιχάκια και θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις αυτό που θα γίνεις όταν μεγαλώσεις!

Για παιδιά από 5 ετών.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ – ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει είκοσι πέντε συναρπαστικές ιστορίες κοριτσιών και γυναικών που είναι αφοσιωμένες στη μάχη για τον πλανήτη. Διαβάστε σχετικά με τις έξυπνες δράσεις και τακτικές τους, γιορτάστε τις επιτυχίες τους και εμπνευστείτε ώστε να αγωνιστείτε κι εσείς για την προστασία του περιβάλλοντος με όποιον τρόπο μπορείτε.
Διαμαρτυρηθείτε μαζί με την Τζέιμι Μαργκόλιν και την Γκρέτα Τούνμπεργκ. Φυτέψτε δέντρα με την Ουανγκάρι Μαατάι. Προστατεύστε το τροπικό δάσος του Αμαζονίου με τη Νεμόντε Νενκουίμο και επιστρατεύστε μια ομάδα νεαρών παρατηρητών πουλιών με τη Μάια-Ρόουζ Κρεγκ.
Με πρόλογο της ακτιβίστριας και φωτογράφου Κριστίνα Μιτερμάιερ, το βιβλίο περιλαμβάνει συναρπαστικά κείμενα τα οποία συνοδεύονται από έγχρωμα ολοσέλιδα πορτρέτα που ζωγράφισαν εικονογράφοι από όλο τον κόσμο.
Οι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα ενδυνάμωσης που έχει στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη της πιο εμπνευσμένης και γεμάτης αυτοπεποίθηση παγκόσμιας γενιάς κοριτσιών.

Για παιδιά από 9 ετών.

Λογοτεχνία για παιδιά και εφήβους
ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣ
ΜΠΕΝ ΜΙΛΕΡ

Ο Τζορτζ πάντοτε αναρωτιόταν πώς είναι να είναι κάποιος σκύλος… Ώσπου ένα βράδυ, δίπλα σε ένα μαγικό σιντριβάνι, ο Τζορτζ με τον Ξενύχτη, έναν πελώριο και αξιολάτρευτο σκύλο, ανταλλάσσουν κατά λάθος σώματα. Θα ήταν μια υπέροχη περιπέτεια… αν ο Τζορτζ δεν ανακάλυπτε μια πλεκτάνη που τους απειλεί όλους. Θα καταφέρουν οι δυο τους να ξεφύγουν από τη δύσκολη κατάσταση προτού το ρολόι σημάνει μεσάνυχτα και παραμείνουν παγιδευμένοι ο ένας στο σώμα του άλλου για πάντα;
Μια αστεία, τρυφερή ιστορία από τον διάσημο συγγραφέα και αγαπημένο ηθοποιό Μπεν Μίλερ.

Για παιδιά από 10 ετών.

ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟΥ ΣΤΙΒ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΕΡΓΗΣ


Ο Στιβ μεγαλώνει στη Σίλικον Βάλεϊ, στην Καλιφόρνια, και προσπαθεί να ανακαλύψει το πάθος του. Όλοι οι άνθρωποι που θα βρεθούν στον δρόμο του θα παίξουν τον ρόλο τους για να τον βοηθήσουν. Έτσι, όταν ο νεαρός ονειρευτεί κάτι που δεν υπάρχει, τίποτα δε θα του φανεί ανέφικτο. Βασισμένη στη ζωή του Στιβ Τζομπς (1955-2011), ιδρυτή της Apple και πρωτοπόρου της ψηφιακής τεχνολογίας, μια ιστορία για τις αξίες της συνεργασίας και της καλοσύνης, για τη δύναμη της μεταμόρφωσης όταν κάποιος πιστέψει σε σένα και για τη σπουδαιότητα του να σκέφτεσαι διαφορετικά.

Για παιδιά από 11 ετών.

ΧΟΡΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ξέρω τι θέλω να κάνω: να χορεύω. Η μαμά απλώς θα πρέπει να το αποδεχτεί. Να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίρνει όλες τις αποφάσεις για μένα, δεν μπορεί να ελέγχει τα όνειρά μου. Τα βράδια, όταν κλείνω τα μάτια, το μόνο που βλέπω είναι τον εαυτό μου πάνω σε μια σκηνή. Και κάτω, κάπου ανάμεσα στους θεατές, είναι πάντα ο Άρης και μου χαμογελά.

Για παιδιά από 11 ετών.

Βιβλία δραστηριοτήτων


ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΕΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ: ΓΟΡΓΟΝΕΣ


ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΕΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ: ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ
Μαργαριταρένιες δημιουργίες
Υπέροχες δημιουργίες με χιλιάδες πολύχρωμα μαργαριτάρια για τις λάτρεις των μονόκερων και των γοργόνων, καθώς και απίθανες χρωμοσελίδες!

Για παιδιά από 6 ετών.