Το 3ο εκδοτικό της χρονιάς έρχεται σε λίγες μέρες με βιβλία που θα κάνουν αίσθηση.

Ο ΑΜΝΕΤ της Μάγκι Ο’Φάρελ, σε μετάφραση Αύγουστου Κορτώ, έρχεται να ταράξει τα νερά, όχι μόνο γιατί κύριοι πρωταγωνιστές είναι ο Σαίξπηρ, ο γιος του και ο Άμλετ, αλλά γιατί το βιβλίο απέσπασε 3 βραβεία και 35 λογοτεχνικές διακρίσεις.
Το ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΜΗΛΙΑ είναι ένα συγκινητικό βιβλίο, βασισμένο στην αληθινή ιστορία τριών γυναικών, με την υπογραφή της Μαρίας Τζιρίτα. Το βιβλίο θα υποστηριχθεί από τηλεοπτική καμπάνια και μεγάλη προβολή στο Διαδίκτυο.
Τέλος, στον τομέα των γενικών γνώσεων ξεχωρίζει το BEZONOMICS με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα: πώς ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, και η Amazon διαμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι καταναλώνουν παγκοσμίως.

Ανάμεσα στις νέες παιδικές κυκλοφορίες ξεχωρίζει το απίθανο graphic novel Η ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ, που περιέχει επικά διασκεδαστικές πληροφορίες για τα ζώα και υπόσχεται στα παιδιά να τα ρίξει στο πάτωμα από τα γέλια!
Με το πολύτιμο βιβλίο ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ τα παιδιά θα γνωρίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γη και θα ανακαλύψουν τις λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ με τα συναρπαστικά LEGO βιβλία και τα μοναδικά ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, τα παιδιά θα απολαύσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και παιχνιδιού!

ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΜΗΛΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ

Η αληθινή ιστορία τριών γυναικών, από τρεις διαφορετικές γενιές, έρχεται να μας διδάξει με έναν συγκλονιστικό τρόπο πως πάντα υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο μας και να φτιάξουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε και μας αξίζει.
Τιμή πώλησης: | 16,60€

Την ημέρα που η Πάολα κάλεσε στο σπίτι της την ανιψιά της τη Νάγια, για να της ανοίξει την καρδιά της, άνοιξε μαζί και το κουτί της Πανδώρας για ολόκληρη την οικογένειά τους. Όσα της αποκάλυψε, καθώς ξετύλιγε την ιστορία της ζωής της, παρέσυραν σαν άγριο κύμα την ανυποψίαστη κοπέλα κι άλλαξαν τη δική της ζωή για πάντα. Μυστικά καλά κρυμμένα για πολλά χρόνια ήρθαν στο φως, φέρνοντας όμως σκοτάδι στην ψυχή της Νάγιας. Πλέον θα είναι στο χέρι της να αποδείξει ότι το μήλο δεν πέφτει πάντοτε κάτω απ’ τη μηλιά. Πόσο εύκολο είναι όμως κάτι τέτοιο; Πώς θα καταφέρει το νεαρό κορίτσι να γλιτώσει από το παρελθόν και από την κατάρα που κατατρύχει την οικογένειά της;

Η αληθινή ιστορία τριών γυναικών, από τρεις διαφορετικές γενιές, έρχεται να μας διδάξει με έναν συγκλονιστικό τρόπο πως πάντα υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο μας και να φτιάξουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε και μας αξίζει.

ΑΜΝΕΤ
ΜΑΓΚΙ Ο’ΦΑΡΕΛ

Ένα αγόρι, που το πέρασμά του από τη ζωή χάθηκε στη λησμονιά, αλλά το όνομά του έμεινε στην Ιστορία ως ο τίτλος ενός από τα διασημότερα θεατρικά έργα όλων των εποχών, ζωντανεύει από την πένα μιας σπουδαίας συγγραφέως στην καλύτερή της στιγμή.
Τιμή πώλησης: | 16,60€

ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΩΝ SUNDAY TIMES
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 2020 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BBC
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ 2020
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ NEW YORK TIMES

Ένα αγόρι, που το πέρασμά του από τη ζωή χάθηκε στη λησμονιά, αλλά το όνομά του έμεινε στην Ιστορία ως ο τίτλος ενός από τα διασημότερα θεατρικά έργα όλων των εποχών, ζωντανεύει από την πένα μιας σπουδαίας συγγραφέως στην καλύτερή της στιγμή.

Αυτή είναι η τρυφερή και αβάσταχτα συγκινητική ιστορία του Άμνετ, που, μια καλοκαιριάτικη μέρα του 1596, στο Στράτφορντ, αναζητά απεγνωσμένα βοήθεια για να σώσει τη δίδυμη αδερφή του, η οποία πέφτει στο κρεβάτι με πυρετό. Κανένας δεν είναι στο σπίτι. Η μάνα τους, η Άγκνες, είναι στον μαγισσόκηπό της, όπου καλλιεργεί βοτάνια, ενώ ο πατέρας τους λείπει στο Λονδίνο για δουλειά. Οι δυο γονείς δεν ξέρουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ένα από τα παιδιά τους δε θα είναι πλέον στη ζωή.

Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το βραβευμένο μυθιστόρημα της Μάγκι Ο’Φάρελ αφορά τον δεσμό μεταξύ των διδύμων, έναν γάμο που φτάνει στο χείλος της καταστροφής από το βαρύ πένθος, ενώ, παράλληλα, αφηγείται την ιστορία ενός γερακιού και της κυράς του· των ψύλλων που μπαίνουν σε ένα πλοίο στην Αλεξάνδρεια, και του γιου ενός γαντοποιού, που αψηφά τις συμβάσεις προκειμένου να διεκδικήσει τη γυναίκα που αγαπά.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΟΥΡΤΖΗ

Ένα μυθιστόρημα για ένα κορίτσι που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και για ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

«Σε θέλω δικό μου. Δεν αντέχω πια να σε μοιράζομαι. Προτιμώ να μη σε έχω καθόλου αν δεν ανήκεις μόνο σε εμένα».
Ο τόνος ήταν απολογητικός, η φράση απλή και χιλιοειπωμένη. Όμως καμία δεν είχε τολμήσει να του το πει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αλλά του το είπε. Εκείνη. Το κορίτσι με το σαλιγκάρι.

Έφτασε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού από το Λονδίνο στις 26 Μαρτίου του 1969. Έφτασε κρατώντας στη χούφτα της ένα μικρό, πληγωμένο σαλιγκάρι. Και από εκεί, πάντα με το μικρό σαλιγκάρι προστατευμένο στην κλειστή παλάμη της, πήγε στα Μάταλα. Εκεί όπου της είχαν υποσχεθεί ότι βρισκόταν ο παράδεισος της φύσης. Και των χίπηδων. Στα Μάταλα, τον παράδεισο της ελευθερίας. Και της Τζόνι Μίτσελ. Και του Χάρι. Προπαντός του Χάρι. Έμεινε μέχρι τον Μάιο του 1969, περιμένοντας, μαζί με τα παιδιά των λουλουδιών από όλο τον κόσμο, το καλοκαίρι της αγάπης. Μα αυτό δεν ήρθε ποτέ… Γιατί εκείνο τον Μάιο έγινε ό,τι έγινε.

Ένα μυθιστόρημα για ένα κορίτσι, που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και για ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί. Στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα. Κάτω από τον μοναδικό ήλιο της Κρήτης, με τον αέρα της Αφρικής να φυσάει στο Λιβυκό Πέλαγος, διώχνοντας μακριά τις ιστορίες της τότε καθωσπρέπει κοινωνίας.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ – MOVIE TIE-IN
AGATHA CHRISTIE

Μία από τις διασημότερες ιστορίες μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι μεταφέρεται στον κινηματογράφο, σε σενάριο του Μάικλ Γκριν και σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα, ο οποίος έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

Τελικά, τα γεγονότα που δεν ταιριάζουν είναι τα πιο σημαντικά.
Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μιας κρουαζιέρας στον Νείλο καταστρέφεται με ανατριχιαστικό τρόπο όταν η Λινέτ Ρίτζγουεϊ βρίσκεται πυροβολημένη στο κεφάλι. Ήταν νέα, όμορφη, μια κοπέλα που είχε τα πάντα – ώσπου έχασε τη ζωή της. Ο Ηρακλής Πουαρό θυμάται αυτομάτως το ξέσπασμα μιας συνεπιβάτιδάς του νωρίτερα: «Θέλω να κολλήσω το αγαπημένο μου πιστολάκι στο κεφάλι της και να τραβήξω απλώς τη σκανδάλη». Είναι δυνατόν όμως η λύση του μυστηρίου να είναι τόσο απλή;

Μια από τις διασημότερες ιστορίες μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι μεταφέρεται στον κινηματογράφο, σε σενάριο του Μάικλ Γκριν και σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα, ο οποίος έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

BEZONOMICS. ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΜΑΖΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
DUMAINE BRIAN

Μια αποκαλυπτική, αμερόληπτη, σε βάθος παρουσίαση του επιχειρηματικού μοντέλου της Amazon: Πώς τα Bezonomics διαμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι καταναλώνουν παγκοσμίως. Πώς ο ανταγωνισμός προσπαθεί να τα μιμηθεί ή να τα ξεπεράσει.

Τιμή πώλησης: 18,80 €

Μια αποκαλυπτική, αμερόληπτη, σε βάθος παρουσίαση του επιχειρηματικού μοντέλου της Amazon: Πώς τα Bezonomics διαμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι καταναλώνουν παγκοσμίως. Πώς ο ανταγωνισμός προσπαθεί να τα μιμηθεί ή να τα ξεπεράσει.

Ο Τζεφ Μπέζος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, έχοντας δημιουργήσει έναν από τους αποτελεσματικότερους μηχανισμούς παραγωγής πλούτου στην Ιστορία.

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Amazon δεν έχει αλλάξει μόνο τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη λιανική πώληση και τα υπολογιστικά νέφη, αλλά έχει απλώσει τα πλοκάμια του στα μίντια και στη διαφήμιση, επηρεάζοντας την τεχνολογική πρόοδο, την οικονομία, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την κοινωνία κατ’ επέκταση. Ο αντίκτυπος της Amazon είναι τόσο μεγάλος,
ώστε οι επικεφαλής των επιχειρήσεων σχεδόν σε όλους τους τομείς παγκοσμίως θα πρέπει να κατανοήσουν πώς λειτουργεί αυτή η δύναμη.

Βασισμένο σε παρασκηνιακές αναφορές από 150 πηγές, εντός και εκτός της Amazon, το βιβλίο:
• αποκαλύπτει τις αρχές με βάση τις οποίες ο Τζεφ Μπέζος έχει οικοδομήσει την κυριαρχία του – εμμονή στην εξυπηρέτηση του πελάτη, μόνιμη εστίαση στην καινοτομία, μακροπρόθεσμη αντίληψη, όλα αυτά με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης·
• δείχνει πώς αυτές οι αρχές αντιγράφονται και αναπαράγονται από εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα και αλλού·
• προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να προστατεύσετε την επιχείρησή σας από την Amazon·
• και κυρίως απαντά στο θεμελιώδες ερώτημα: Πώς η Amazon και οι μιμητές της επηρεάζουν τον τρόπο που ζούμε και τι μπορούμε να μάθουμε απ’ αυτούς;

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΦΗΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;
ΤΑΝΙΘ ΚΑΡΕΪ

Ένα πρακτικό βιβλίο παιδοψυχολογίας µε συμβουλές για την ανατροφή ενός παιδιού στην εφηβεία, που αναλύει χαρακτηριστικές συμπεριφορές και προτείνει τρόπους διαχείρισης και δημιουργίας ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Καθώς οι ορµόνες τρελαίνονται και το παιδί σας απαιτεί
την ανεξαρτησία του, η καταιγίδα είναι έτοιµη να ξεσπάσει
στην οικογένειά σας. Το να είσαι γονιός αποδεικνύεται
ολοένα και πιο δύσκολο. Αλλά υπάρχουν λύσεις.
Αυτό το πρακτικό βιβλίο µε συµβουλές και οδηγίες για την ανατροφή ενός παιδιού στην εφηβεία αναλύει χαρακτηριστικές συµπεριφορές και σας δείχνει πώς µπορείτε να ανταποκριθείτε ως γονείς – βραχυπρόθεσµα αλλά και µακροπρόθεσµα. Εξετάζοντας 100 διαφορετικά σενάρια, προτείνει τρόπους για να διαχειριστείτε ποικίλες καταστάσεις, από το τι να κάνετε όταν το παιδί σας σας χτυπάει κατάµουτρα την πόρτα του δωµατίου του µέχρι το πώς να αντιµετωπίσετε θέµατα όπως
η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, οι παρέες, το σχολείο και το σεξ.
Ανακαλύψτε πώς µπορείτε να δηµιουργήσετε ένα υποστηρικτικό
περιβάλλον προκειµένου να βοηθήσετε το έφηβο παιδί σας
να τα βγάλει πέρα µε ό,τι του φέρει η ζωή.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Η ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ

Ένα τρελά ξεκαρδιστικό βιβλίο γνώσεων με επικά διασκεδαστικές πληροφορίες για τα κατοικίδια ζώα, τις συνήθειές τους αλλά και τη φροντίδα τους. Για αναγνώστες των graphic novels, όπως ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ και
ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΡΑΚΑΣ.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

ΑΓΑΠΑΤΕ τα ζώα; Ονειρεύεστε να αποκτήσετε το δικό σας κατοικίδιο; Ή απεχθάνεστε όλο το ζωικό βασίλειο; Όποια απάντηση και αν δώσετε, δεν έχει μεγάλη σημασία. Σημασία έχει να λατρεύετε τα αστεία, και ειδικά αυτά που προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων. Τότε ΑΥΤΟ το βιβλίο είναι ιδανικό για εσάς.

Τι θα συμβεί αν την αμολήσετε μέσα στα μούτρα ενός σκύλου; Γιατί τα αγγούρια είναι ο φόβος και ο τρόμος των γατών;

Ανακαλύψτε επικά διασκεδαστικές πληροφορίες για τα ζώα -από τα Τζακ Ρασελάκια Βρυξελλών και τις θεωρίες χαμστερικής συνωμοσίας έως τους πίνακες αναγνώρισης, για κακάκια και πολλά άλλα ακόμη- και ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη, ξεκαρδιστική εμπειρία ανάγνωσης, που υπόσχεται να σας ρίξει στο πάτωμα από τα γέλια.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ

Από την πολυβραβευμένη συγγραφέα Λίτσα Ψαραύτη διαβάζουμε μια τρυφερά δοσμένη ιστορία για τη σχέση ανάμεσα σε έναν παππού και τον εγγονό του. Οι ρόλοι τους θα αντιστραφούν όταν ο παππούς διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ.

Η εικονογράφηση είναι της Ελίζας Βαβούρη.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ!
Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη γράφει μια νέα ιστορία για παιδιά με την ηρωίδα της την Ντανιέλα και θέμα τα μικρόβια και τη σωστή υγιεινή. Εξαιρετικά επίκαιρο θέμα. Το βιβλίο έχει εικονογραφηθεί από τον Σπύρο Γούση.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ, ΘΑ ΓΙΝΩ…

Μια ιστορία για παιδιά προσχολικής ηλικίας με θέμα τα επαγγέλματα, από τη βραβευμένη συγγραφέα Ιωάννα Μπαμπέτα.
Η εικονογράφηση είναι της Ρένιας Μεταλληνού.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Ένα μοναδικό βιβλίο γνώσεων για περιβαλλοντικά και οικολογικά ζητήματα, γεμάτο διαδραστικά παραθυράκια και χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορεί ο καθένας από εμάς να δείξει
την αγάπη του στον πλανήτη μας.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Νέοι τίτλοι στην πολυαγαπημένη βρεφική σειρά με τρισδιάστατες εικόνες, με θέμα τους μαγικούς μονόκερους και τα μωρά ζωάκια που παίζουν κρυφτό.
ΒΡΕΣ ΜΕ! ΟΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΒΡΕΣ ΜΕ! ΤΑ ΜΩΡΑ ΖΩΑΚΙΑ


Τιμή πώλησης: 9,90 €

Δύο νέοι τίτλοι Lego Harry Potter με συναρπαστικές δραστηριότητες και γρίφους και συλλεκτικές μίνι φιγούρες του καθηγητή Ντάμπλντορ και του Σέντρικ Ντίγκορι αντίστοιχα.

LEGO HARRY POTTER: ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ
Τιμή πώλησης: 6,90 €

LEGO HARRY POTTER: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΟΥΙΝΤΙΤΣ
Τιμή πώλησης: 6,90 €

LEGO BATMAN: ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΓΚΟΘΑΜ ΣΙΤΙ

Νέος τίτλος στο αγαπημένο σύμπαν των DC Comics με απίθανες δραστηριότητες και κόμικς και συλλεκτική μίνι φιγούρα του Μπάτμαν!

Τιμή πώλησης: 6,90 €

ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
Ιδανικό βιβλιοπαιχνίδι για τις μικρές πριγκίπισσες, με μεγάλο παζλ 30 κομματιών και βιβλιαράκι με πολλές πανέμορφες πριγκίπισσες της φύσης.

Τιμή πώλησης: 14,40 €

ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)

Δύο νέα πανέμορφα στρογγυλά κουτιά με μεγάλο παζλ 30 κομματιών και βιβλιαράκι με ρυθμικά στιχάκια, ένα για τους αγαπημένους μονόκερους και ένα για τους θρυλικούς δράκους. Ιδανικά για νήπια 3+ ετών.

ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
Τιμή πώλησης: 16,60 €

ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ – ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)
Τιμή πώλησης: 16,60 €

ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΦΑΡΜΑ

Νέος τίτλος στη δημοφιλή σειρά με ζωάκια του αγροκτήματος, τον αγρότη κυρ Φάνη και ένα βιβλίο με τρισδιάστατα σκηνικά και μια ξεκαρδιστική ιστορία για ατέλειωτη διασκέδαση.

Τιμή πώλησης: 9,90 €