Το τελευταίο εκδοτικό της χρονιάς κυκλοφορεί στις 14 Δεκεμβρίου, με την προϋπόθεση ότι θα ανοίξουν την ίδια ημερομηνία τα βιβλιοπωλεία, με πολυαναμενόμενα βιβλία που θα κάνουν μεγάλη αίσθηση!

Δεν ήταν εύκολο, αλλά χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις ώστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα: Η κυκλοφορία του νέου βιβλίου της Victoria Hislop, που υποστήριξε εμπράκτως και με θέρμη το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων, με τίτλο ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, μετατίθεται για το νέο έτος. Το βιβλίο αποτελεί τη συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΤΟ ΝΗΣΙ και θα ενημερωθείτε για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας από το 2021.

Όλα τα υπόλοιπα βιβλία του εκδοτικού μας προγράμματος κυκλοφορούν κανονικά.

Ενδεικτικά:
Ο Ανδρέας Κονάνος παρουσιάζει το νέο του πόνημα ΦΛΟΓΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ και υπόσχεται να φέρει περισσότερη αγάπη και νόημα στη ζωή μας.
Η φετινή επέτειος 100 χρόνια Agatha Christie κλείνει εντυπωσιακά με 10 νέους τίτλους και τη συλλεκτική έκδοση του πρώτου της βιβλίου Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΪΛΣ.

Στην εφηβική λογοτεχνία, η Στέφενι Μάιερ μας μεταφέρει ξανά στον κόσμο του ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ και μας προσφέρει τον ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ, ένα επικό μυθιστόρημα για την αβάσταχτη απόλαυση και τις ολέθριες συνέπειες της αθάνατης αγάπης.
Στα graphic novels, υποδεχόμαστε το 15ο βιβλίο της διάσημης σειράς ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ του Τζεφ Κίνι, που μας προσκαλεί να βουτήξουμε ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ.

Τέλος, ο Dan Brown μάς παρουσιάζει ένα καταπληκτικό εικονογραφημένο βιβλίο για μικρά παιδιά, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, με έμμετρα στιχάκια και γεμάτο μυστήριο, σοφία και μουσική, που έχει συνθέσει ο ίδιος. Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε/ακούσετε!

ΤΟ ΝΗΣΙ
VICTORIA HISLOP

Η Σπιναλόγκα, ο τόπος εγκλεισμού των λεπρών απέναντι από το χωριό Πλάκα στην Κρήτη, βρίσκεται στο παρασκήνιο μιας συνταρακτικής ιστορίας γεμάτης τραγωδίες και πάθη, με κύριες πρωταγωνίστριες δύο αδελφές, αλλά και ένα μωσαϊκό αξέχαστων χαρακτήρων.

Ανανεωμένη έκδοση του παγκόσμιου best seller με φωτογραφικό υλικό. 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, σε 38 χώρες, και τηλεοπτική σειρά.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ
Σε μια κρίσιμη φάση της ζωής της, η Αλέξις, επιθυμώντας να μάθει την ιστορία της οικογένειάς της, επισκέπτεται την Κρήτη. Το μόνο που ξέρει ως τώρα είναι πως η μητέρα της έχει μεγαλώσει σ’ ένα μικρό χωριό εκεί προτού εγκατασταθεί για πάντα στο Λονδίνο.
ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΑΘΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Το μόνο στοιχείο που διαθέτει για να ξετυλίξει το κουβάρι του παρελθόντος είναι ένα γράμμα που της δίνει η μητέρα της. Της υπόσχεται πως, αν το παραδώσει σε μια παλιά της φίλη, θα μάθει όλη την αλήθεια.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗ.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΪΛΣ – ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
AGATHA CHRISTIE


Το πρώτο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι ‒και η πρώτη υπόθεση του πιο αγαπητού ήρωά της, του θρυλικού Πουαρό‒ παρουσιάζεται στην αποκατεστημένη του μορφή, με την προσθήκη ενός «χαμένου» κεφαλαίου, και με την εισαγωγή του Τζον Κάραν, ενός εκ των κορυφαίων μελετητών του έργου της συγγραφέως.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

Το βιβλίο είναι προγραμματισμένο να εκδοθεί στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020. Σε περίπτωση που η περίοδος αποκλεισμού παραταθεί και για τον Δεκέμβριο, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει λίγες ημέρες αφού ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία.

Στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο ο Ηρακλής Πουαρό, ένας από τους διασημότερους λογοτεχνικούς ήρωες όλων των εποχών. Το έργο Η μυστηριώδης υπόθεση στο Στάιλς κλείνει φέτος (2020) εκατό χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία, και σε αυτή την επετειακή έκδοση θα
ανακαλύψετε πώς η βασίλισσα της αστυνομικής λογοτεχνίας εμπνεύστηκε αυτή την περιπέτεια εν μέσω φαρμάκων και… δηλητηρίων.

Το μυστήριο συνεχίζεται με άλλα δέκα έργα της Νο 1 συγγραφέως αστυνομικού μυθιστορήματος, σε νέα μετάφραση. Οι πωλήσεις των έργων της Άγκαθα Κρίστι έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια αντίτυπα.

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΝΥΧΤΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΓΙΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥΤΙΓΚΑΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΕΤΖΓΟΥΕΡ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ 16:50
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΦΛΟΓΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ

«Ο άνθρωπος που περιγράφω αγάπησε από παιδάκι τόσο πολύ τον Θεό, ενώθηκε μαζί Του, που έγινε και ο ίδιος Φλόγα και Φως. Διάβασε τα θαυμαστά αυτά βιωματικά κείμενα και κράτα κι ένα κεράκι. Μπορεί σε κάποια σελίδα να ανάψει και στη δική σου καρδιά μια Φλόγα». Πρώτη έκδοση 8.000 αντίτυπα.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Εύχομαι, καθώς θα διαβάζεις αυτό το βιβλίο, να γαληνέψει η ψυχή σου γλυκά και να μουδιάσει από τη Φλόγα του έρωτα. Έρωτα για τον Χριστό, για τη ζωή και για τα πάντα.
Και να δεις τα πάντα από την αρχή, σαν γιορτή! Να ερωτευτείς ξανά τον αγαπημένο και την αγαπημένη σου, τους δικούς σου, το παιδί σου, τους φίλους και γνωστούς σου, το σπίτι και τη δουλειά σου.
Να έρθουν ξανά η έκσταση, η έκπληξη και η χαρά στη ζωή σου. Να ζωντανέψουν τα νεκρωμένα κύτταρά σου και η ευαίσθητη καρδιά σου να χτυπήσει πάλι χαρμόσυνα. Και να σου φύγουν η θλίψη και η κατάθλιψη και το όποιο παράπονο. Και να γεμίσουν οι μέρες σου θαύματα και ομορφιά. Και οι νύχτες σου όνειρα γλυκά.

Ο άνθρωπος που περιγράφω στα κείμενα αυτά αγάπησε από παιδάκι τόσο πολύ τον Θεό, ερωτεύτηκε τόσο βαθιά τον Ιησού, ενώθηκε μαζί Του με τέτοια πληρότητα και δόσιμο, που έγινε και ο ίδιος Φλόγα και Φως και Έρωτας εκστατικός. Όταν το σίδερο μπει για πολλή ώρα στη φωτιά, δεν ξεχωρίζει τελικά. Γίνεται και το ίδιο κατακόκκινο. Φως εκ Φωτός.

Διάβασε τα θαυμαστά αυτά βιωματικά κείμενα που έζησα κοντά του –τα γεμάτα απλότητα, θεϊκή Χάρη και ενέργεια– με ανοιχτή καρδιά και δίψα για πνευματική αφύπνιση. Και κράτα κι ένα κεράκι, κράτα και χαρτομάντιλο. Διότι ποιος ξέρει; Μπορεί σε κάποια σελίδα να ανάψει και στη δική σου καρδιά μια Φλόγα, να ανθίσει ένα χαμόγελο, να στάξει ένα δάκρυ και να ξυπνήσει ο έρωτας. Για τα πάντα!

Το εύχομαι. Και το πιστεύω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ WOODY ALLEN

Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους δημιουργούς αφηγείται τη ζωή και την καριέρα του. Μια απολαυστική και αφοπλιστική αυτοβιογραφία μπεστ σέλερ των New York Times, USA Today, Los Angeles Times και Publisher’s Weekly.

Τιμή πώλησης: 19,90 €

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ
ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ.

ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΩΝ New York Times, USA Today, Los Angeles Times ΚΑΙ Publisher’s Weekly
Με τη μοναδική του ικανότητα να λέει ιστορίες, ο Γούντι Άλεν μάς γυρίζει πίσω στην παιδική του ηλικία στο Μπρούκλιν· στα πρώτα χρόνια της αμερικανικής τηλεόρασης, όταν εργάστηκε ως ευθυμογράφος σε τηλεοπτικές επιθεωρήσεις στο πλευρό θρυλικών μορφών, όπως ο Μελ Μπρουκς και ο Νιλ Σάιμον· στα κλαμπ όπου εμφανιζόταν ως αυτοσχεδιαστικός κωμικός παλεύοντας να αναγνωριστεί το ταλέντο του και να βρει τον δρόμο προς την επιτυχία. Κι ύστερα μας ταξιδεύει στον κόσμο των κινηματογραφικών πλατό, όταν πλέον άρχισε να γυρίζει τις πρώτες του κωμωδίες (Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία, Μπανάνες, Τα πάντα γύρω από το σεξ), και μας ξεναγεί στην εξηντάχρονη παραγωγικότατη καριέρα του στο σινεμά, από τις κλασικές ταινίες του (Ο νευρικός εραστής, Μανχάταν, Η Χάνα και οι αδελφές της) ως τις πιο πρόσφατες (Μεσάνυχτα στο Παρίσι, Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη). Παράλληλα μας μιλά για τους γάμους του, τους έρωτές του και τις διάσημες φιλίες του, για την τζαζ μουσική που αγαπά να παίζει, για τα βιβλία του και τα θεατρικά του έργα, ενώ μαθαίνουμε για τους δαίμονές του, τα λάθη και τις επιτυχίες του και για τους ανθρώπους που τον σημάδεψαν.

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ
STEPHENIE MEYER

Η Στέφενι Μάιερ επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα της από τη σειρά Λυκόφως, που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες, με την ιστορία δοσμένη αυτή τη φορά από τη σκοπιά του Έντουαρντ Κάλεν.

Πάνω από 160 εκατομμύρια αντίτυπα
παγκοσμίως. Κυκλοφορεί σε 50 χώρες.

Τιμή πώλησης: 19,90 €

ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΤΗΝ ΜΠΕΛΑ. Θα ήταν τόσο φυσικό σαν μια ελεύθερη πτώση: αβίαστο. Το να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να την ερωτευτεί ήταν το ακριβώς αντίθετο της πτώσης: ήταν σαν να σκαρφαλώνω σε έναν γκρεμό, βάζοντας το ένα χέρι μετά το άλλο με κόπο, μια πράξη τόσο εξουθενωτική λες και είχα μόνο τη δύναμη ενός θνητού.

Όταν ο Έντουαρντ Κάλεν γνώρισε την Μπέλα Σουάν στο ΛΥΚΟΦΩΣ, γεννήθηκε μια θρυλική αγάπη. Μέχρι τώρα όμως, οι αναγνώστες είχαν ακούσει μόνο την πλευρά της Μπέλα. Επιτέλους, μπορούν να ζήσουν και την εκδοχή του Έντουαρντ. Στον ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ, η Στέφενι Μάιερ μας μεταφέρει ξανά στον κόσμο που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες και μας χαρίζει ένα επικό μυθιστόρημα για την αβάσταχτη απόλαυση και τις ολέθριες συνέπειες της αθάνατης αγάπης.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΤΟΜ ΟΛΝΤΦΙΛΝΤΤ, ΜΑΤ ΟΛΝΤΦΙΛΝΤ

Στη γνωστή σειρά Οι απόλυτοι ήρωες του ποδοσφαίρου έρχεται μια πλήρως επικαιροποιημένη βιογραφία ενός εκ των μεγαλύτερων παικτών στην ιστορία της στρογγυλής θεάς, του Ντιέγκο Μαραντόνα. Περιλαμβάνεται πρόλογος του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου Μένιου Σακελλαρόπουλου.



Τιμή πώλησης: 7,70 €

O Nτιέγκο Μαραντόνα είναι ένας αληθινός ήρωας του ποδοσφαίρου και ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της στρογγυλής θεάς. Το Νο 10, με το φοβερό αριστερό πόδι, ήταν αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής και έγινε θρύλος χάρη στην απίστευτη τεχνική του, ενώ έχει σημειώσει δύο από τα πιο διάσημα γκολ όλων των εποχών: το «Χέρι του Θεού» και το «Γκολ του Αιώνα»!

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 15: ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ
ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ

Ο πιο αγαπημένος σπασίκλας του κόσμου της Νο 1 ευπώλητης σειράς επιστρέφει σε μια νέα περιπέτεια, γεμάτη χιούμορ και τραγελαφικές καταστάσεις, που θα τρελάνουν τα παιδιά. Η σειρά αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, έχοντας πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια αντίτυπα, σε περισσότερες από 78 εκδόσεις και 65 γλώσσες.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Όταν ο Γκρεγκ Χέφλι και η οικογένειά του φεύγουν για διακοπές, νιώθουν έτοιμοι να ζήσουν την περιπέτεια της ζωής τους. Τα σχέδιά τους όμως ανατρέπονται, με αποτέλεσμα να “παγιδευτούν” σε ένα κάμπινγκ που δεν είναι κι ακριβώς καλοκαιρινός παράδεισος.
Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα για τους Χέφλι όταν ανοίξουν οι ουρανοί και η στάθμη του νερού αρχίσει ν’ ανεβαίνει. Θα σώσουν τελικά τις διακοπές τους – ή θα πνιγούν στα βαθιά;

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΛΤΖΗ

Η επιτυχημένη συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου συνεργάζεται με τη Χριστίνα Μπαλτζή σε μια νέα ιστορία για παιδιά γεμάτη συναίσθημα, φαντασία και περιπέτεια. Ένα αγόρι, το οποίο έρχεται αντιμέτωπο με μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, θα προσπαθήσει να τη λύσει σ’ ένα φανταστικό ταξίδι με το κόκκινο λεωφορείο.

Τιμή πώλησης: 14,40 €

Ένα βράδυ ο Αλέξανδρος ακούει φωνές και, βγαίνοντας από το δωμάτιό του, βλέπει ένα τεράστιο καβούρι να έχει αρπάξει τη μητέρα του στις δαγκάνες του. Εκείνος δεν ξέρει τι να κάνει μέχρι που εμφανίζεται ο Κούμπα, ένα παράξενο γαλάζιο πλάσμα, που του λέει πως θα πάνε μαζί στην Αστερόχωρα, να νικήσουν το καβούρι και να τη φέρουν πίσω.
«Μα πώς θα πάμε εκεί;» τον ρωτάει ο Αλέξανδρος.
«Με το κόκκινο λεωφορείο που έφτιαξες», του απαντά ο Κούμπα.
Και η μεγάλη περιπέτεια αρχίζει.

Ένα ιδιαίτερο μυθιστόρημα από δύο αγαπημένες συγγραφείς, που θα βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς νιώθει ένα παιδί όταν αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει η ζωή ενός γονιού του…

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
DAN BROWN

Από τον συγγραφέα των μπεστ σέλερ, Dan Brown, έρχεται το πρώτο του βιβλίο για παιδιά γεμάτο μουσική, χαρά, χρώμα και παιχνίδι. Ξεχωριστό από κάθε άποψη, θα αγαπηθεί από κάθε παιδί και γονιό.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

ΕΛΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΠΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.
Θα συναντήσουμε μια μεγαλοπρεπή γαλάζια φάλαινα, γρήγορα τσιτάχ, μικροσκοπικά σκαθάρια και κομψούς κύκνους. Ο καθένας τους έχει ένα μυστικό να μοιραστεί μαζί σου. Όμως προσοχή! Ο Μαέστρος Ποντικός αφήνει γρίφους, σπαζοκεφαλιές, κρυμμένα γράμματα σε κάθε σελίδα, καθώς και ένα κωδικοποιημένο μήνυμα στο τέλος του βιβλίου.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ.

ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ (ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗ)
Π.Λ.ΤΡΑΒΕΡΣ

Η κλασική ιστορία της Μαίρης Πόπινς ζωντανεύει με τα απαράμιλλα χρώματα, τα κολάζ και το ιδιαίτερο στιλ των εικόνων της Λόρεν Τσάιλντ. Μια καινούργια έκδοση που θα εντυπωσιάσει και θα γεμίσει χαρά τις καρδιές τόσο των νέων όσο και των παλαιότερων αναγνωστών. Το τέλειο δώρο για τις γιορτές και όχι μόνο.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Μια έκδοση πολυτελής και μοντέρνα – η Λόρεν Τσάιλντ υπογράφει μια διαχρονική δημιουργία.

Όταν ο ανατολικός άνεμος φέρνει τη Μαίρη Πόπινς στο σπίτι της οικογένειας Μπανκς κι εκείνη ανεβαίνει τη σκάλα γλιστρώντας στην κουπαστή, η ζωή της Τζέιν και του Μάικλ, των παιδιών της οικογένειας, αλλάζει: μαγικά κι απρόσμενα, όλα έρχονται τα πάνω κάτω… Το βιβλίο αυτό, μια καινούρια έκδοση για μια καινούρια γενιά αναγνωστών, έχει καταφέρει να μεταφέρει το μυστήριο και τη μαγεία μιας από τις πλέον αξιαγάπητες ηρωίδες της λογοτεχνίας. Mε τα απαράμιλλα χρώματά τους, τα κολάζ και το ιδιαίτερο στιλ τους, οι εικόνες της Λόρεν Τσάιλντ εντυπωσιάζουν και θα γεμίσουν χαρά τις καρδιές τόσο των νέων όσο και των παλαιότερων αναγνωστών.

Δύο νέες συλλεκτικές κασετίνες Lego®, η καθεμία με πολλά βιβλία γεμάτα δραστηριότητες και κόμικς, φανταστικά αυτοκόλλητα και από μία συλλεκτική μίνι φιγούρα.
Ιδανικά δώρα για τους φανατικούς των κόσμων Lego® Ninjago® και Lego® Harry Potter™.

LEGO HARRY POTTER: ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
Τιμή πώλησης: 12,20 €

LEGO NINJAGO: ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
Τιμή πώλησης: 12,20 €

Δύο νέοι δυνατοί τίτλοι στην επιτυχημένη σειρά βιλιοπαιχνιδιών ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ.

Ο ένας είναι μια ενδιαφέρουσα εξερεύνηση του ζωικού βασιλείου, που εστιάζει σε είδη που απειλούνται με κίνδυνο εξαφάνισης. Στο παζλ 205 κομματιών τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα ζώα που ζουν σε κάθε ήπειρο. Ο δεύτερος τίτλος είναι ένα υπέροχο ταξίδι στον χρόνο, στη συναρπαστική αρχαία Ελλάδα. Στο βιβλίο μαθαίνουμε για τον τρόπο ζωής των αρχαίων Ελλήνων, για τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, για θρυλικές μάχες και άλλα πολλά, ενώ στο παζλ 200 κομματιών βλέπουμε μια έγχρωμη αναπαράσταση της Ακρόπολης της αρχαίας Αθήνας.


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Τιμή πώλησης: 19,90 €

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Τιμή πώλησης: 19,90 €

ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
TRAVEL, LEARN AND EXPLORE: ANCIENT GREECE

Τιμή πώλησης: 19,90 €