Σας παρουσιάζουμε το δεύτερο εκδοτικό μας πρόγραμμα για το Β’ εξάμηνο του 2020, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζει το νέο βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, και αναμένεται να συναγωνιστεί σε απήχηση το long seller του ιδίου ΠΙΚΡΟ ΓΑΛΑ, που άγγιξε την 18η χιλιάδα μέσα σε έναν χρόνο και συνεχίζει…

Στον τομέα της ξένης λογοτεχνίας, η βασίλισσα του βασκικού crime Εύα Γκαρθία Σάενθ ντε Ουρτούρι επιστρέφει με τις ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, το εθιστικό δεύτερο μέρος της σειράς-εκδοτικό φαινόμενο Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, με 1.000.000 αντίτυπα μόνο στην Ισπανία, ενώ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ εμπλέκονται σε ένα ειδεχθές έγκλημα, σε ένα καθαρόαιμο βρετανικό crime βασισμένο σε αληθινό περιστατικό.

Τέλος, ένα ραφινάτο ιστορικό μυθιστόρημα με φόντο τη Θράκη και τίτλο Η ΡΑΦΤΡΑ υπογράφει η Αργυρώ Μαργαρίτη, ενώ ο γνωστός ψυχολόγος Γιώργος Πιντέρης μάς οδηγεί με σίγουρα βήματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΟΕΠΟΙΘΗΣΗ.

Στα παιδικά βιβλία, ξεχωρίζει το δεύτερο βιβλίο με τις περιπέτειες του φίλου του Σπασίκλα, ΡΑΟΥΛΙ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ, από τον παγκοσμίως Νο 1 ευπώλητο συγγραφέα, Τζεφ Κίνι.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 19 νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού.

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΕΥΑ ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΑΕΝΘ ΝΤΕ ΟΥΡΤΟΥΡΙ

Ένα καθηλωτικό θρίλερ, όπου θρύλοι, αρχαιολογία και οικογενειακά μυστικά συνθέτουν ένα πυκνό μυστήριο στην καρδιά της χώρας των Βάσκων.

Η σειρά έγινε διεθνές best seller ενώ το πρώτο βιβλίο έχει μεταφερθεί ήδη στον κινηματογράφο.
Τιμή πώλησης: 17,70 €

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ

Η Άνα Μπελέν Λιάνιο, ο πρώτος έρωτας του Κράκεν, βρίσκεται δολοφονημένη στην Άλαβα. Το μαρτύριο του θανάτου της παραπέμπει σε μια πανάρχαια τελετουργία όπου το θύμα κρεμιέται ανάποδα και βυθίζεται σε έναν λέβητα με καυτό νερό. Ο λέβητας είναι αυθεντικό κομμάτι από την Εποχή του Χαλκού. Και μια λεπτομέρεια κάνει τη φρίκη ακόμη μεγαλύτερη: Η Άνα Μπελέν ήταν έγκυος… Όπως φαίνεται σύντομα, ο δολοφόνος δε θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσει να σκοτώνει μέλλοντες γονείς, μιμούμενος τις τελετουργίες του νερού, διαλέγοντας προσεκτικά ιερές τοποθεσίες της Χώρας των Βάσκων και της Κανταβρίας για τα εγκλήματά του. Η υπόθεση ξυπνά στον Κράκεν οδυνηρές μνήμες, από το καλοκαίρι του 1992, τότε που με τους τρεις καλύτερούς του φίλους πρωτοσυνάντησαν την αινιγματική Άνα Μπελέν Λιάνιο – μια γνωριμία που τους σημάδεψε για πάντα. Και ταυτόχρονα, του γεννά έναν φόβο χωρίς προηγούμενο. Γιατί η Άλμπα, η προϊσταμένη του και γυναίκα που αγαπά, είναι έγκυος – και κινδυνεύει να γίνει ο επόμενος στόχος του δολοφόνου…

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μια αληθινή ιστορία πατέρα και γιου που βουτάει ως τα τρίσβαθα της ψυχής και φέρνει δάκρυα στα μάτια, από τον συγγραφέα των 340.000 αντιτύπων Μένιο Σακελλαρόπουλο.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Γιε μου,
Πονάει η ψυχή μου τώρα που σου γράφω ξεχασμένος σε ένα καταθλιπτικό δωμάτιο ενός γηροκομείου, αποκομμένος από όλους. Πιο πολύ όμως υποφέρω που δε σε βλέπω. Ξέρω, έχεις τις δουλειές σου και τα τρεχάματά σου, αλλά η μοναξιά πληγώνει πολύ, δεν αντέχεται. Και τι δε θα έδινα για να σε δω! Κι ο χρόνος μου δεν είναι πια πολύς. Μακάρι να είναι όλα καλά στη ζωή σου και να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος.
Σε σκέφτομαι και σ’ αγαπώ πολύ,
ο πατέρας σου

Ο συνταξιούχος πυροσβέστης Αργύρης Φαρμάκης, τσακισμένος από τη ζωή. Ο γιος του Άρης, με ροπή σε κάθε είδους μπλέξιμο. Τους χωρίζει άβυσσος. Τους ενώνει όμως μια συγκλονιστική εξέλιξη, μέσα από δεκαέξι σπαρακτικά γράμματα.
Μια αληθινή ιστορία πατέρα και γιου που βουτάει ως τα τρίσβαθα της ψυχής και φέρνει δάκρυα στα μάτια…

Η ΡΑΦΤΡΑ
ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα που ξετυλίγεται στη γη της Θράκης, με αρχοντόπουλα, κυράδες και θεριά που ράβουν έρωτες και προδοσίες πάνω στη ζωή τους.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

ΘΡΑΚΗ, 1895-1913. Στη μαγική πόλη της Ξάνθης, σπουδαίες μοδίστρες με ασημένιες δαχτυλήθρες ντύναν τις Θράσσες με την τελευταία λέξη της μόδας. Κι ολόγυρα καπνοχώραφα με το χρυσόφυλλο φυτό που γέμιζε παράδες τους καπνέμπορους. Αρχοντικά με ζωγραφισμένα ταβάνια, το βουνό με τους θρύλους… Θα μπορούσε να είναι όμορφη η ζωή, αν δε σπέρνανε φωτιά οι κομιτατζήδες. Στα πλούσια αρχοντόσπιτα, στα ταπεινά πετρόχτιστα του Σαμακώβ, σε ένα παράξενο μοναστήρι, ράβουν και ξηλώνουν τη ζωή τους τα πρόσωπα αυτής της ιστορίας.
Κεραστώ: Η ράφτρα. Για να διασώσει μια πάνινη ταυτότητα, μαθαίνει να πατά βελονιές. Μα τρύπωσε πάνω στην καρδιά της τάματα βαριά, κι όταν εκείνος ο άντρας μπήκε στη σπηλιά της, δε γινόταν να τον υποτάξει με τις χάρες του θηλυκού, γιατί είχε ξυρίσει το κεφάλι, είχε βάλει φούμο στα μούτρα, αυτός τηνε νόμιζε αγόρι.
Μήτσος Γιαβάσογλου: Ο αντάρτης καπνέμπορος. Μεγάλο πάθος ο καπνός και η λευτεριά της Θράκης. Όταν λαβώθηκε σε κείνο το αλισβερίσι με τους λαθρέμπορες, νόμιζε πως η πληγή του θα κλείσει γρήγορα. Μα εκείνη η ράφτρα τονε σακάτεψε με το ασημένιο της βελόνι.
Ένα μυθιστόρημα που θα μπορούσε να είναι παραμύθι ανατρεπτικό, με αρχοντόπουλα, κυράδες και θεριά που ράβουν τα πάθη, τους έρωτες, τα μυστικά και τις προδοσίες με γερές βελονιές πάνω στη ζωή τους. Εκεί στη Θράκη: Ξάνθη, Γενί Κιοΐ, Ντεντέαγατς, Γκιουμουλτζίνα, Αντριανού…

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΑΛΙΣ ΚΛΑΡΚ-ΠΛΑΤΣ

Η Λόρελ και η Ρόζι, τα Κορίτσια των Λουλουδιών, εμπλέκονται σε ένα ειδεχθές έγκλημα. Ένα καθαρόαιμο βρετανικό crime που βασίζεται σε ένα πραγματικό περιστατικό που συγκλόνισε την Αγγλία πριν από χρόνια.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

«Σου αρέσουν οι καραμελίτσες;» είπε η Λόρελ. «Έχω να σου δώσω αν θέλεις».
Η Ρόζι ένιωσε το πάνω χείλος της να μυρμηγκιάζει. Δεν είπε όμως τίποτα. Περίμενε.
Το κοριτσάκι αναδεύτηκε στη θέση του στο μπροστινό μέρος του αλόγου. Φορούσε μια κίτρινη μπλούζα με μια μαργαρίτα. Γαλάζιο σορτσάκι. Είχε ένα πιαστράκι στα μαλλιά, ροζ και αστραφτερό. Η Ρόζι άπλωσε το χέρι της να το αγγίξει. Ήταν πανέμορφο. Όπως και τα χρυσά μαλλιά του κοριτσιού.

Η Λόρελ και η Ρόζι. Τα Κορίτσια των Λουλουδιών. Έτσι τις βάφτισαν οι δημοσιογράφοι
Είπαν πως πήραν το μικρότερο παιδάκι για να παίξουν. Δεν ήθελαν να του κάνουν κακό.
Η μία καταδικάστηκε για φόνο. Η άλλη συνέχισε τη ζωή της με άλλο όνομα. Τώρα, δεκαεννιά χρόνια μετά, ένα άλλο παιδί εξαφανίζεται. Και τα Κορίτσια των Λουλουδιών θα ξαναγίνουν πρωτοσέλιδο.

Κανένας δεν ξέχασε ποτέ την ιστορία τους. Τώρα δε θα μπορέσετε να την ξεχάσετε ούτε εσείς.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΤΕΡΗΣ

Το βιβλίο αυτό μας δείχνει το μονοπάτι που οδηγεί από την ανασφάλεια στην αυτοπεποίθηση. Όλα εξαρτώνται από τις 6 ηλικίες. Πώς διαμορφώθηκαν; Πώς μπορούν ν’ αλλάξουν τώρα; Γίνεται ένας άνθρωπος να νιώθει ανασφάλεια και αυτοπεποίθηση; Και βέβαια γίνεται! Πώς; Η απάντηση σ’ αυτό το βιβλίο.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Πόσων χρόνων είσαι;
Αυτή είναι η χρονολογική ηλικία σου.
Όμως, συναισθηματικά πόσων χρόνων είσαι;
Κοινωνικά; Σεξουαλικά; Ποιες είναι οι ηλικίες σου;
Διότι, εκτός από τη χρονολογική, έχουμε άλλες 6 ηλικίες!
Όταν λέμε «ηλικία», εννοούμε κάτι περισσότερο από έναν αριθμό.
«Ηλικία» σημαίνει ένα σύνολο συμπεριφορών.
Ο συνδυασμός αυτών των 6 ηλικιών εξηγεί γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ανασφάλεια
και κάποιοι άλλοι αυτοπεποίθηση.
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Κατέβασε το ένα για ν’ ανέβει το άλλο.

Το βιβλίο αυτό μας δείχνει το μονοπάτι που οδηγεί
από την ανασφάλεια στην αυτοπεποίθηση.
Όλα εξαρτώνται από τις 6 ηλικίες. Πώς διαμορφώθηκαν; Πώς μπορούν ν’ αλλάξουν τώρα;
Γίνεται ένας άνθρωπος να νιώθει ανασφάλεια και αυτοπεποίθηση;
Και βέβαια γίνεται! Πώς;
Η απάντηση σ’ αυτό το βιβλίο.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ

Ένα πανέμορφο λεύκωμα για τον πρώτο χρόνο του μωρού, με αμέτρητα περίτεχνα κοπτικά και θήκες για τη φύλαξη αναμνηστικών. Το ιδανικό δώρο για κάθε μέλλουσα ή νέα μαμά.

Τιμή πώλησης: 19,90 €

Φωτογραφίες και αναμνήσεις από τον πρώτο χρόνο της ζωής μου.

Η ηµέρα της γέννησης, η επιστροφή στο σπίτι, η εξέλιξη
µε το πέρασµα των µηνών, τα πρώτα δοντάκια, οι πρώτες λέξεις,
τα πρώτα βήµατα, τα πρώτα Χριστούγεννα…

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΟΥΛΙ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ
ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ

Από τον Τζεφ Κίνι και τον κόσμο του Ημερολογίου ενός Σπασίκλα έρχεται η δεύτερη περιπέτεια του Ράουλι Τζέφερσον. Βιβλίο που θα αγαπηθεί από τους φαν του Σπασίκλα και όχι μόνο.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
Από τη φαντασία του Ράουλι Τζέφερσον έρχεται μια περιπέτεια επικών διαστάσεων. Μπες στην παρέα του Ρόλαντ και του καλύτερού του φίλου, του Γκαργκ του Βάρβαρου, που αφήνουν την ασφάλεια του μικρού τους χωριού και ξεκινούν μια εκστρατεία για να σώσουν τη μαμά του Ρόλαντ από τον Λευκό Μάγο. Θα τα καταφέρουν οι ήρωές μας; Θα το μάθεις στην Απίστευτα Καλή Περιπέτεια του Ράουλι Τζέφερσον.

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΜ

ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗ

Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ για κάθε πρωτάκι γυμνασίου για το πρώτο έτος στο γυμνάσιο, τις φιλίες, τις αντιζηλίες, τις οικογενειακές σχέσεις. Πλαισιώνεται από παραστατικά και ξεχωριστά σκίτσα του Πέτρου Χριστούλια.

Τιμή πώλησης: 8,80 €

Και τώρα Γυμνάσιουμ! Ο Γιάννης έχει φέτος πολλά να μάθει.
Πώς επιβιώνει κανείς στο νέο αυτό σχολείο; Τι σχέση έχουν τα μήλα με τον Αϊνστάιν; Ποια είναι η κυρία Ήβη; Πώς μπορεί κανείς να είναι παραξενομαγνήτης; Πώς λύνει κανείς γρίφους σαν «το μυστήριο της Λίτσας»; Πώς γίνεται μέλος μουσικού συγκροτήματος με όνομα Κίτρινα χαλιά (προσοχή, ο τόνος, παρακαλώ, στο τελευταίο α!); Τι δουλειά έχει ο Πικάσο με μια πίτσα, έναν Ψηλό και έναν Κοντό; Μα το κυριότερο, που θα μάθει στο Γυμνάσιουμ είναι πως πρέπει να είναι ο εαυτός του.
Be you! λοιπόν! Και παρέα με τον Γιάννη, ζήστε τις πιο απίθανες αλά Γυμνάσιουμ περιπέτειες…

ΤΟ ΚΑΤΙ
ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΛΙΑΜΣ

Μια απολαυστικά παλαβή, απολύτως σουρεαλιστική, εξωφρενικά εξωπραγματική ιστορία για δύο εντελώς αγαθούς γονείς και την εντελώς φρικτή κόρη τους – και για τον εκρηκτικό ερχομό του ΚΑΤΙ! Από τον Νο 1 ευπώλητο συγγραφέα Ντέιβιντ Ουάλιαμς.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Μια απολαυστικά παλαβή, απολύτως σουρεαλιστική, εξωφρενικά εξωπραγματική ιστορία για δύο εντελώς αγαθούς γονείς και την εντελώς φρικτή κόρη τους – και για τον εκρηκτικό ερχομό του ΚΑΤΙ!
Από τον Νο 1 ευπώλητο συγγραφέα Ντέιβιντ Ουάλιαμς.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

ΒΕΡΑ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗ

Μυθιστόρημα της Αθηναίας συγγραφέως και ψυχολόγου Βέρας Πρατικάκη, γραμμένο με χιούμορ και ευαισθησία και θέμα του τις καλές τέχνες και την αυτοεκτίμηση. Η συγγραφέας στηρίζει τις εκδόσεις των βιβλίων της σε σχολεία και βιβλιοπωλεία.

Τιμή πώλησης: 8,80 €

Κακός µπελάς αυτό το ζωγραφιλίκι», άκουσα αργότερα τον µπαµπά να λέει.
«Ίσως να µην έχεις δίκιο», είπε η µαµά. «Ο παππούς του µια χαρά τα κατάφερε».
«Ο παππούς του έχει ταλέντο. Ο γιος µας όμως; Μην κοροϊδευόµαστε!»
Ώστε αυτό πίστευε ο µπαµπάς για µένα; Ξαφνικά ένιωσα σαν να µε είχε πατήσει τρένο, και τότε όλες οι σκέψεις που έκανα κατά καιρούς φούντωσαν: Δε θα τα καταφέρεις, θα τους απογοητεύσεις όλους, παράτα τα.
Ωστόσο ο παππούς µου είχε άλλη γνώµη.
«Δεν υπάρχει κανένα εµπόδιο παρά µόνο ο ίδιος σου ο εαυτός».
Εγώ δεν ήµουν καθόλου σίγουρος όµως. Μέχρι τη στιγµή που, βγαίνοντας από το σπίτι, πρόσεξα ένα ξύλινο κουτί µε έναν φάκελο που έγραφε Άκρως Εµπιστευτικό!

Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΝΑΤ
ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ

Το τελευταίο παιδικό βιβλίο της αείμνηστης συγγραφέως και εκπαιδευτικού από τη Λάρισα Γιώτας Φώτου. Μια ιστορία για τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα, με την ίδια παρέα που γνωρίσαμε στο ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΦΟΞ.

Η εικονογράφηση είναι της Ναταλίας Καπατσούλια.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Ο ερχομός του Αργύριου Νατ δημιουργεί αναστάτωση στο δάσος και νέους μπελάδες στον δήμαρχο Αλκιβιάδη Λουπ. Γιατί σχεδόν όλα τα ζώα φόρεσαν ξαφνικά πανομοιότυπα καπέλα και γυαλιά ενώ κάποια από αυτά έβαψαν το τρίχωμά τους μπλε; Ο δήμαρχος πρέπει να αναλάβει πάλι δράση.

Μια διασκεδαστική ιστορία που αποτυπώνει την καθημερινή ζωή των παιδιών και στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην τόνωση της αυτογνωσίας και την αποφυγή του μιμητισμού.

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ

Ένα μοναδικό παραμύθι ενσυναίσθησης δοσμένο μέσα από το παιχνίδι του σκακιού από τον εκπαιδευτικό Γιώργο Κατσέλη. Το βιβλίο συμπληρώνουν φιλαναγνωστικές δραστηριότητες.

Η εικονογράφηση είναι της Αιμιλίας Κονταίου.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Αυτή θα ήταν μια αλλιώτικη παρτίδα σκάκι για τη Ρεγγίνα. Γιατί δε θα είχε να αντιμετωπίσει έναν κοινό αντίπαλο, μα τους ίδιους τους φόβους της. Με βοηθό τον καλό στρατιώτη Σβεν, η Ρεγγίνα θα ζήσει ένα όνειρο σε έναν αλλιώτικο κόσμο και θα γνωρίσει τι θα πει πίστη, αισιοδοξία, ελπίδα, υπομονή, αυτοσυγκέντρωση. Θα καταφέρει άραγε να νικήσει και να βγει πιο δυνατή;
Ένα παραμύθι ενσυναίσθησης από τον μαγικό κόσμο του σκακιού, με φόβους, ήττες, σκιές, μα και απρόσμενες ανατροπές, νίκες και διεκδικήσεις, σε μια πορεία αυτογνωσίας και κοινωνικοποίησης για τη μικρή ηρωίδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΜΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ

Η κυπριακής καταγωγής συγγραφέας και εκπαιδευτικός Μαρία Λοϊζίδου επιστρέφει με μια πρωτότυπη ιστορία για τα λάθη μας, πώς να μαθαίνουμε από αυτά και να τα αποδεχόμαστε.

Η εικονογράφηση είναι της βραβευμένης Σάντρας Ελευθερίου.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ – Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

        

Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά διασκευών κλασικών έργων λογοτεχνίας. Ο Μυστικός Κήπος της Φράνσις Χόντγκσον Μπαρνέτ, εκτός από μια φανταστική περιπέτεια, είναι ένας ύμνος στη φύση και τη ζωή.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Όταν η Μέρι Λένοξ φτάνει στην έπαυλη του θείου της στα βαλτοτόπια, αισθάνεται μοναξιά. Όμως το σπίτι είναι γεμάτο συναρπαστικά μυστικά και πίσω από έναν παλιό τοίχο την περιμένει κρυμμένος ένας μυστικός κήπος…
Το βιβλίο Ο μυστικός κήπος ανήκει στη σειρά «Κλασικά Αγαπημένα» των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, που περιλαμβάνει διαχρονικές ιστορίες, γραμμένες με απλό και κατανοητό τρόπο, και με εντυπωσιακή εικονογράφηση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών.

Δύο υπέροχα χαρτονέ βιβλία με τα ζωάκια της ζούγκλας και τους φοβερούς δεινόσαυρους, που συνοδεύονται από smartphones με αληθινές φωνές ζώων, μελωδίες και άλλους διασκεδαστικούς ήχους.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ; ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ
Τιμή πώλησης: 11,10 €

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ; ΤΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙ
Τιμή πώλησης: 11,10 €

Νέα σειρά βιβλίων Lego με φαντάσματα, μυστήριο και μπόλικη δράση.
Δώρο η μίνι φιγούρα του Τζακ.

LEGO HIDDEN SIDE: ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
Τιμή πώλησης: 6,90 €

Δύο νέοι τίτλοι στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων Lego Ninjago με απίθανες δραστηριότητες και τα φοβερά όπλα των Νίντζα, καθώς και τη μίνι φιγούρα του Λόιντ.

LEGO NINJAGO: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΝΙΝΤΖΑ
Τιμή πώλησης: 6,90 €

LEGO NINJAGO: ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!
Τιμή πώλησης: 6,90 €