ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΛΙΔΩΝ INSTAGRAM

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, σε συνεργασία με τις διαδικτυακές σελίδες Σαράβαλο και Σέριφοςλαντ, διοργανώνουν συζήτηση με τίτλο «Με ένα Σαράβαλο στο νησί».

Πρόκειται για μια αυθόρμητη συνάντηση των κοινοτήτων, μια δια ζώσης επαφή με τις σελίδες του Instagram που το κοινό αγαπάει και στηρίζει.
Οι παρευρισκόμενοι καλούνται να φέρουν τα δικά τους βιβλία, ποιήματα και κείμενα προς ανάγνωση, για να εμπνευστούν όλοι και όλες μαζί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Διάρθρωση εκδήλωσης
-Γνωριμία με τον Ανδρέα και τον Παύλο, τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τα projects. Πως ξεκίνησαν, τι τους ενέπνευσε, ποια είναι τα όνειρα τους, οι δυσκολίες αλλά και η πραγματικότητα.
-Διάλογος με την κοινότητα στα θέματα: Πως εμπνεόμαστε; Πως εξελισσόμαστε;
-Συζήτηση με άξονες τα βιβλία, την τέχνη, την αυτοβελτίωση, τα κοινωνικά δίκτυα ως τρόπος διάδοσης των τεχνών και της διανόησης.
-Ανάγνωση ποιημάτων και αποσπασμάτων από αγαπημένες συλλογές και βιβλία.
-Στο τέλος θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό.

Link εκδήλωσης: https://t.ly/DHgA

Λίγα λόγια για τις σελίδες Instagram
Το Σέριφοςλαντ είναι ένα αφήγημα.
Μια ξεκάθαρη προσπάθεια έκφρασης και αφήγησης μίας προσωπικής επιθυμίας που απαρτίζεται από
τρία βασικά στοιχεία: Την αισθητική, την τέχνη και την ψυχολογία. Η έμπνευση που αντλεί το εγχείρημα
είναι απευθείας από το νησί, την γαλήνη και την νοσταλγία. Δύο συναισθήματα που με εκφράζουν όταν ο νους μου είναι στο νησί. Το αφήγημα σκοπό έχει να λειτουργεί ως ένα καταφύγιο ψυχών.

Το Σαράβαλο είναι ένα project που κλείνει τρία χρόνια αυτόν τον μήνα και γεννήθηκε μέσα στις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας και του lockdown. Αποτελεί πρωτίστως έναν χώρο έμπνευσης, ποίησης & τέχνης. Το βιβλίο συναντά το ταξίδι, την περιπλάνηση και το ποίημα της στιγμής. Ένας χώρος έκφρασης νέων δημιουργών που θέλουν να ακουστούν αλλά και ένα καταφύγιο, μια μικρή όαση (όπως λένε φίλοι) της σελίδας στον δύσκολο διάβα της ζωής, έναν παραστάτη στα όμορφα αλλά και τα άσχημα του ταξιδιού. Το σαράβαλο είναι εδώ και σε περιμένει να σε ταξιδέψει σε κόσμους φανταστικούς!