Διέγραψαν το παρελθόν του,
εξαφάνισαν την ίδια του την ύπαρξη.
Αλλά ο Καρλ Λόγκαν δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη.

Το Κυνήγι του Εχθρού – Rob Sinclair

Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου

Κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου 2020

Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμα τη #1 bestselling σειρά του Rob Sinclair, του οποίου το έργο έχει χαρακτηριστεί ισάξιο με αυτό κορυφαίων συγγραφέων του είδους, συμπεριλαμβανομένων των Lee Child και Robert Ludlum, τώρα ήρθε η ώρα. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Τον γνωρίσαμε στο Χορεύοντας με τον Εχθρό. Και καταλάβαμε, από την πρώτη στιγμή, ότι ποτέ δεν πρέπει να παίζεις με τον Καρλ Λόγκαν. Γιατί όταν έρθεις αντιμέτωπος με έναν πράκτορα που διψάει για εκδίκηση, είναι καλύτερα να τον έχεις δίπλα σου και όχι απέναντί σου. Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, Η Άνοδο του Εχθρού, ο Λόγκαν βρέθηκε στη Ρωσία. Κι εκεί ανακαλύψαμε μαζί του ότι κάποιες φορές οι εχθροί βρίσκονται σε κάθε γωνία. Και κυρίως, εκεί που δεν το περιμένεις… Τώρα, ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων αναγνωστών, επιστρέφει με το τελευταίο και πιο εκρηκτικό βιβλίο της τριλογίας του «Εχθρού»: Το Κυνήγι του Εχθρού. Αν νομίζατε ότι γνωρίζατε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του Καρλ Λόγκαν, ξεχάστε ό,τι πιστεύατε και ετοιμαστείτε για μια καταιγιστική κατασκοπική περιπέτεια όπου όλα μπορούν να συμβούν. Όλα…

                                                                                     ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τον παγίδεψαν, τον είπαν δολοφόνο, τον στιγμάτισαν ως προδότη, και τώρα είναι μόνος του. Φυγάς. Αντιμέτωπος με τον αδυσώπητο ρωσικό χειμώνα. Οι δικοί του άνθρωποι, οι επί δύο δεκαετίες συνεργάτες και σύντροφοί του στην Ενιαία Υπηρεσία Πληροφοριών, τον κυνηγούν. Και δεν είναι οι μόνοι που τον ψάχνουν…

Διακυβεύονται όμως πολύ περισσότερα από τη δική του ζωή. Πράκτορες και πληροφοριοδότες απ’ όλες τις πλευρές πεθαίνουν, ένας προς έναν. Και ο Καρλ Λόγκαν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να βάλει τέλος σε όλο αυτό. Μια για πάντα.

Ο Ρομπ Σινκλέρ παρουσιάζει το τρίτο καθηλωτικό βιβλίο της bestselling σειράς Ο Εχθρός με πρωταγωνιστή τον Καρλ Λόγκαν. Το Κυνήγι του Εχθρού είναι ένα κατασκοπικό θρίλερ γεμάτο δράση και ανατροπές που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

           Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-507-143-1 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041143