Πρόκειται για ένα δραματικό μυθιστόρημα μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε ένα ορεινό χωριό της βόρειας Λέσβου. Είναι πρώτη φορά που ο συγγραφέας καταπιάνεται με τη συγκεκριμένη θεματολογία, ενώ προσφάτως επανακυκλοφόρησε το ιστορικό μυθιστόρημα του «Ως την τελευταία πνοή» από τις εκδόσεις «Υδροπλάνο».


Ο Γιώργος Γιαντάς γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1977. Είναι πτυχιούχος Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Διατηρεί προσωπικό ιστολόγιο και αρθρογραφεί στον Τύπο.
Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.
Οι «Αμφιβολίες» είναι το 7ο κατά σειρά μυθιστόρημα του.
Βιβλία του έχουν βραβευτεί από πολιτιστικούς ομίλους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε:
Η ψυχολόγος Έλλη Δημητριάδη ξεκινά μια νέα ζωή στο ορεινό και ήσυχο Νικλίτσι της Λέσβου. Μαζί της μεταφέρει την απογοήτευση για το άδοξο τέλος της σχέσης της, αλλά και τους διαρκείς δισταγμούς για τους ανθρώπους που γνωρίζει. Τα βιώματα και οι εσωτερικές της φωνές δημιουργούν επιφυλάξεις για όποιον συναντά. Η γνωριμία της με τον γοητευτικό δάσκαλο του χωριού δοκιμάζεται από τους εσωτερικούς της προβληματισμούς. Δοκιμάζεται όμως και από την παρουσία μίας ντόπιας, άγνωστης ύπαρξης, που μοιάζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της ψυχολόγου.
Οι υποψίες της Έλλης περιπλέκονται περισσότερο όταν μαθαίνει πως η προηγούμενη γυναίκα του δασκάλου έχασε αιφνίδια τη ζωή της. Όσο η έλξη της για τον άντρα αυτόν μεγαλώνει, τόσο αισθάνεται πως η άγνωστη γυναίκα είναι εκεί και την ακολουθεί.
Υπάρχουν όμως φαντάσματα ή μονάχα η ίδια η φαντασία της ψυχολόγου;
Το φιλήσυχο χωριό του νησιού ξεδιπλώνεται ως τόπος καλά φυλαγμένων μυστικών και η Έλλη δε διακατέχεται πλέον μόνο από επιφυλάξεις, αλλά και από αμφιβολίες, αμφιβολίες για τον καθένα.


«Αμφιβολίες» του Γιώργου Γιαντά
Σελίδες: 228
Διαστάσεις: 21×14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 13 ευρώ
Κατηγορία: Μυθιστόρημα μυστηρίου, θρίλερ, δράμα
ISBN: 978-960-607-221-5
Εκδόσεις: Συμπαντικές Διαδρομές