Η περίληψη του βιβλίου:

”Λίγο μετά την πρωτοχρονιά του 2018, μια παρέα μουσικών γνωρίζει την απόλυτη φρίκη! Καθ’ οδόν για τη Λάρισα και την προγραμματισμένη συναυλία που έχουν να δώσουν εκεί, και καθώς διασχίζουν την σήραγγα έξω από Κατερίνη, μια άγνωστη δύναμη αλλάζει τον κόσμο! Μια μυστηριώδης ενέργεια αχρηστεύει κάθε τι τεχνολογικό επιστρέφοντας την ανθρωπότητα στην εποχή του μεσαίωνα. Ένας ισχυρός σεισμός τους εγκλωβίζει και το σκοτάδι τους καταπίνει μαζί με άλλους άτυχους οδηγούς. Μέσα σε συνθήκες απόλυτου σκότους νιώθουν τον κόσμο έξω από τη σήραγγα να αλλάζει για πάντα. Οι πρωταγωνιστές μαζί με μια νεαρή γιατρό, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και μια τετραμελή οικογένεια παλεύουν για την πνευματική και σωματική τους σωτηρία. Όλοι; Όχι! Ένα μέλος της νεοσυσταθείσας κοινωνίας αποφασίζει να παίξει με τους δικούς του κανόνες στο σκοτεινό αυτό παιχνίδι. Παράλληλα σε έναν ετοιμοθάνατο πλανήτη στον αστερισμό του Πήγασου, οι τελευταίοι κάτοικοι, απομεινάρια ενός καταστροφικού πολέμου, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στα αστέρια σε αναζήτηση καινούριας πατρίδας. Οι φιλήσυχοι αυτοί πρόσφυγες πέφτουν θύματα ενός διαβολικού μυαλού και εκφυλισμένοι πια αποφασίζουν να κατακτήσουν με τη βία το καινούριο τους σπιτικό.

Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ είναι ένα μυθιστόρημα που προσπαθεί να εισχωρήσει στα πιο βαθιά σημεία της ψυχής, εκεί που οι χειρότεροι φόβοι μας έχουν φωλιάσει αρνούμενοι πεισματικά να αποχωρήσουν. Και ποιος χειρότερος φόβος υπάρχει από εκείνον του σκοταδιού; Ίσως του θανάτου! Και εκείνος όμως παραμονεύει περιμένοντας καρτερικά μέσα στο αδηφάγο σκοτάδι!”

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Κωνσταντίνος Καμπάκης, γεννημένος το 1985 στη Θεσσαλονίκη, είναι δημοσιογράφος και μουσικός. Είναι μέλος του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων από το 2014, όπου κάνει την αρχισυνταξία και την παρουσίαση δύο τηλεοπτικών εκπομπών. Το “Πέρα από τα Αστέρια” και το “Είμαστε μόνοι;” με θέμα την αστρονομία. Έχει εκδώσει ένα ερευνητικό βιβλίο με τον τίτλο της πρώτης εκπομπής και η Απομόνωση είναι η πρώτη μυθιστορηματική του απόπειρα. Επίσης είναι κιθαρίστας και τραγουδιστής στο μουσικό σχήμα Εννιάχορδοι!

Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικές παραγγελίες στο: 2313 251820 και online στο: www.eoebooks.org
Σημεία πώλησης: Ιανός και Πρωτοπορία.