Μια πλοκή με ιδιοφυή σύλληψη, όπως αρμόζει σε αστυνομική λογοτεχνία. Μια ανάλαφρη, διαπεραστική περιγραφή, όπως αρμόζει στην πραγματική λογοτεχνία. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα της αστυνομικής λογοτεχνίας. «Ο λόφος του Ερνιόν» βραβεύτηκε στον 38ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ).

Ένα, ακόμα, μεγάλο έργο από τις εκδόσεις 24γράμματα για τη σειρά αστυνομική λογοτεχνία
Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία!!
και ON LINE :https://24grammata.com/product/10042/
καθώς και τηλεφωνικά στο 210 612 70 74 / αντικαταβολή
ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλη την επικράτεια (ανεξάρτητα από το ποσό παραγγελίας)


Από το οπισθόφυλλο
Τα παιδικά γέλια σβήνουν απότομα στον λόφο του Ερνιόν. Η Σοφία χάνει τον τρίχρονο Άγγελό της, σε μια φαινομενικά αναίτια ένοπλη επίθεση. Ο πρώην άντρας της, ο Κέβιν, επιστρέφει βίαια, όμως η Σοφία δεν είναι πια η ίδια. Ορθώνοντας το ανάστημά της στην κακοποίηση, βρίσκεται καταπλακωμένη από το παγωμένο άψυχο σώμα του Κέβιν στο σαλόνι της. Στη φυλακή, ανάμεσα σε ειδεχθείς εγκληματίες, η επιβίωσή της μετατρέπεται σε παιχνίδι με σκοτεινούς κανόνες. Αποκαλύψεις, σκιές από το παρελθόν αλλάζουν τα δεδομένα της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η Σοφία μαθαίνει με σκληρό τρόπο πως «η αγάπη είναι προνόμιο των γενναίων». Για να κερδίσει ξανά τη ζωή που έχασε και να βρει το μυστικό που της στέρησε τον γιο της, θα πρέπει να γυρίσει εκεί όπου άρχισαν όλα, στον λόφο του Ερνιόν.


Η συγγραφέας
Η Έλενα Μπολονάση γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Δικηγόρος (ΔΣΑ Αθηνών) – Εγκληματολόγος και Φιλόλογος. Διδάσκει «Εγκληματολογία», «Ανακριτική», «Πνευματική Ιδιοκτησία και Συγγενικά Δικαιώματα» στην Tabula Rasa. Ασχολήθηκε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και αρθρογραφία πολιτιστικού περιεχομένου σε συνεργασία με γνωστές ιστοσελίδες. Έχει τιμηθεί από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας με 1ο και 3ο Βραβείο για τα σενάριά της και από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το μυθιστόρημα «Ο λόφος του Ερνιόν».

Ταυτότητα του βιβλίου
ΣΕΙΡΑ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (σειρά 212)
Τίτλος: Ο λόφος του Ερνιόν, Έλενα Μπολονάση
Τόπος και Χρονολογία πρώτης έκδοσης:
Αθήνα, Νοέμβρης 2020

Σελίδες: 288

Copyright © 2020 24γράμματα