Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αφάνισε το 99%
των ανθρώπων. Αυτοί ήταν οι τυχεροί.

Το τέλος όλων των Δρόμων
του John Killian

Κυκλοφορεί στις 7 Ιουλίου 2023

Πιστός, όπως κάθε χρόνο, στο καλοκαιρινό μας ραντεβού, ο John Killian επιστρέφει με μια σκοτεινή, ανατρεπτική, γεμάτη αγωνία ιστορία τρόμου, που διαδραματίζεται σε μια Γη όπως δεν την έχετε φανταστεί –εκεί όπου τυχεροί ήταν αυτοί που έφυγαν πρώτοι.

Το Τέλος όλων των Δρόμων είναι ένα απολαυστικό μυθιστόρημα που θα σας μεταφέρει από την ασφάλεια του καναπέ (ή της ξαπλώστρας) σας σ’ έναν κόσμο, όπου για να επιβιώσετε θα πρέπει να φτάσετε ΣΤΑ ΑΚΡΑ… Και, όπως λέει και ο ίδιος ο συγγραφέας, «να χαίρεστε όσο γίνεται κάθε ημέρα που περνάτε σ’ αυτό τον πλανήτη. Είναι πανέμορφος, και ο μόνος που θα έχουμε ποτέ».

Πώς θα είναι λοιπόν τα πράγματα αν «πατηθεί το κουμπί»; Τι τέρατα θα λυμαίνονται τη γη; Και πόσα από αυτά θα είναι άνθρωποι;

                                      ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Όταν ο κόσμος καταστράφηκε από τον πυρηνικό πόλεμο, ο Νόα ήταν από τους τυχερούς που σώθηκαν στα καταφύγια. Στην επιφάνεια της γης, το 99% του πληθυσμού πέθανε τις πρώτες κιόλας εβδομάδες από τη ραδιενέργεια, τις αρρώστιες και τις συμπλοκές που έκαψαν τον πλανήτη απ’ άκρη σ’ άκρη. Ήταν όμως πράγματι τυχερός;

Δέκα χρόνια μετά, τη γη πλέον λυμαίνονται οι μολυσμένοι –ένα τους δάγκωμα, ίσως μόνο και ένα άγγιγμά τους, είναι αρκετό για να μεταδώσει την ίδια κτηνώδη τρέλα σε οποιονδήποτε. Αν πάλι τους αποφύγεις, μπορεί να πέσεις πάνω σε κανίβαλους, ή σε εξαγνιστές, τις πάνοπλες ομάδες που έχουν σκοπό να σκοτώσουν όλους τους επιζώντες, ή σε μεταλλαγμένα πλάσματα που κρύβονται στο σκοτάδι, ή απλώς σε άλλους περιπλανώμενους σαν κι εσένα, που θα σε σκοτώσουν μόνο και μόνο για να σου πάρουν τα παπούτσια. Τυχεροί, τελικά, ίσως ήταν αυτοί που πέθαναν πρώτοι στον τελευταίο Μεγάλο Πόλεμο.

Όμως ο Νόα θα ανακαλύψει και κάτι που δεν πίστευε ότι θα έβρισκε ποτέ: μία κοινότητα που θέλει να επιβιώσει, που έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Μία κοινότητα με κανονικούς ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω.

Μόνο που τότε ξεσπά η καταστροφή. Ο Νόα και οι νέοι του φίλοι θα βρεθούν μπροστά στον απόλυτο κίνδυνο της οριστικής εκμηδένισης. Και στην αποκάλυψη ενός τερατώδους μυστικού –ενός μυστικού που θα τους φέρει στα άκρα.

Η γη έχει πεθάνει. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο που μπορούσε να της συμβεί.

Τιμή: € 11,90 € ● Σελίδες: 392 ● ΙSBN: 978-960-507-173-8 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041173