Ο πιο επικίνδυνος δολοφόνος
που έχει αντιμετωπίσει ποτέ το FBI μόλις δραπέτευσε

Ο Γρίφος του Κακού
(Hunting Evil)
του Chris Carter

Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης

Κυκλοφορεί στις 5 Μαΐου 2023

Κανείς δε γνωρίζει καλύτερα τους σίριαλ κίλερς από τον Κρις Κάρτερ. Αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε έναν από τους εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες του στον κόσμο, που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία την επόμενη καθηλωτική ιστορία που θα γεννήσει το μυαλό του. Γιατί ο ψυχολόγος με ειδίκευση στην εγκληματική συμπεριφορά, που είχε την ευκαιρία να μελετήσει δεκάδες δράστες πολλαπλών ανθρωποκτονιών, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει #1 συγγραφέας θρίλερ σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα!

Τώρα, υποδεχόμαστε στα BELL τη δέκατη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, Ο Γρίφος του Κακού, η οποία έχει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα προηγούμενα βιβλία του Κάρτερ: είναι το πρώτο βιβλίο του που αποτελεί τη συνέχεια κάποιου προηγούμενου· τη συνέχεια του Διαβολικού, του έκτου βιβλίου της σειράς, που ήταν μάλιστα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

Είστε έτοιμοι για μια κατάδυση στο μυαλό του πιο επικίνδυνου δολοφόνου που αντιμετώπισε ποτέ ο Ρόμπερτ Χάντερ;

                                      ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Κάθε ιστορία έχει μια αρχή…

Γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο, ως συγκάτοικοι. Δύο από τα πιο λαμπρά μυαλά που αποφοίτησαν ποτέ από τη Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ.

Συναντήθηκαν και πάλι, ως αντίπαλοι, στο Κουάντικο της Βιρτζίνια. Ο Ρόμπερτ Χάντερ ήταν πια ο επικεφαλής της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες. Ο Λούσιεν Φόλτερ ο πιο αιματοβαμμένος και επικίνδυνος σίριαλ κίλερ που είχε αντιμετωπίσει ποτέ το FBI.

Τώρα, μετά από τριάμισι χρόνια στην απομόνωση, ο Λούσιεν κατάφερε να δραπετεύσει. Και είναι οργισμένος.

Το μόνο που σκεφτόταν όλα αυτά τα χρόνια ήταν η εκδίκηση. Αυτός που ευθυνόταν για τη φυλάκισή του πρέπει να πληρώσει, πρέπει να υποφέρει. Αυτός… είναι ο Ρόμπερτ Χάντερ.

Και τώρα έφτασε επιτέλους για τον Λούσιεν η στιγμή να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Γιατί κάθε ιστορία πρέπει να φτάνει σ’ ένα τέλος…

Η δέκατη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ είναι μια κατάβαση στην κόλαση του μυαλού του πιο Διαβολικού σίριαλ κίλερ που εμπνεύστηκε ο #1 συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ Κρις Κάρτερ.

Τιμή: € 12,90 € ● Σελίδες: 432 ● ΙSBN: 978-960-507-171-4 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041171

Οι σκιές της πόλης κρύβουν την αλήθεια

Μαύρη Άσφαλτος
της Βίκυς Χασάνδρα

Κυκλοφορεί στις 5 Μαΐου 2023

Οι Εκδόσεις BELL υποδέχονται τη Βίκυ Χασάνδρα με το πιο ιδιότυπο, ατμοσφαιρικό crime μυθιστόρημα της χρονιάς. Η Μαύρη Άσφαλτος είναι μια σύγχρονη, ξεχωριστή και πιο υπαρξιακή εκδοχή του κλασικού νουάρ, με κύρια χαρακτηριστικά του την υπνωτιστική αφήγηση, το ονειρικό ύφος και τις έντονες εικόνες.

Η Βίκυ Χασάνδρα, έχοντας πίσω της μεγάλη εμπειρία στη συγγραφή σεναρίων για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, δημιουργεί μια ιστορία χαρακτήρων που κινείται επιδέξια μεταξύ ρεαλισμού και φαντασίωσης, ένα καθηλωτικό βιβλίο όπου τα όρια ανάμεσα στο έγκλημα και την αθωότητα αποτελούν ένα εύθραυστο και ταυτόχρονα απολαυστικό διανοητικό παιχνίδι.

Ετοιμαστείτε να δείτε μια γνώριμη, αν και τόσο διαφορετική Αθήνα. Και να θυμάστε πως η αλήθεια βρίσκεται εκεί, έξω, στους δρόμους της πόλης…

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Όταν πέφτει η νύχτα στην Αθήνα το σκοτάδι γίνεται κόκκινο…

Ο Άλεξ, ιδιωτικός ερευνητής, διατηρεί ένα μικρό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Στο μεταίχμιο της απόφασής του να εγκαταλείψει το επάγγελμά του, έχοντας πειστεί πως είναι ο λάθος άνθρωπος τη λάθος στιγμή, ένας ανώνυμος κίτρινος φάκελος κάτω από την πόρτα του θα ματαιώσει οποιαδήποτε άλλη σκέψη.

Η προαναγγελία ενός φόνου θα στοιχειώσει τις νύχτες του, ενώ σύντομα η πρώτη νεκρή γυναίκα θα επιβεβαιώσει τους φόβους του ότι ο απρόσκλητος πελάτης είναι προσωπικός του αντίπαλος. Το μήνυμα στο κινητό του με την ερώτηση «είναι όμορφη;» που θα ακολουθεί και τα επόμενα θύματα, όλες νέες γυναίκες αφημένες σε μία χαρακτηριστική στάση κοντά σε αρχαίους τάφους, θα στρέψει τον Άλεξ σε μια έρευνα πέρα από την ταυτότητα του δολοφόνου. Όπου η γοητεία της τέχνης του φόνου και η νεκρή ομορφιά θα παγιδεύσουν το νου του και το βλέμμα του στις νυχτερινές περιπλανήσεις του στους δρόμους της Αθήνας, σε μια μοναχική διαδρομή.

Στα όρια ενός τριγώνου φιλίας, έρωτα και θανάτου, ο Άλεξ, ο φίλος του ο Τζόνυ και η γοητευτική Εύη θα συναντηθούν και θα κρυφτούν απ’ την αλήθεια αμέτρητες φορές, σκιές μιας πόλης βγαλμένες από το σκοτάδι της.

Το μυθιστόρημα της Βίκυς Χασάνδρα είναι ένα υπαρξιακό ταξίδι μυστηρίου στους δρόμους της Αθήνας, ένα ατμοσφαιρικό νουάρ με δυνατές ανατροπές όπου η φαντασία συγκρούεται με το ρεαλισμό και το συναίσθημα με τη λογική.

Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 336 ● ΙSBN: 978-960-620-927-7 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170215