Η μεγάλη επιστροφή του Τζακ Ρίτσερ!

Το Χρέος
(Blue Moon)
του Lee Child

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου 2022

Η #1 σε πωλήσεις σειρά βιβλίων (σύμφωνα και με τα πρόσφατα στοιχεία της Amazon) του Lee Child συνεχίζεται με τη νέα πολυαναμενόμενη περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ, Το Χρέος. Σ’ αυτό το #1 New York Times bestseller, ο αγαπημένος ήρωας της crime λογοτεχνίας αντιμετωπίζει τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους του μέχρι σήμερα.

Ο Τζακ Ρίτσερ είναι εδώ. Τα λόγια είναι περιττά. Καλή απόλαυση!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Το σύμπαν είναι τυχαίο», λέει ο Ρίτσερ.
«Μία στο τόσο τα πράγματα πάνε καλά».
Αυτή δεν είναι μία από αυτές τις φορές.

Ο Τζακ Ρίτσερ βρίσκεται σε ένα υπεραστικό λεωφορείο, κοιτάζει απλώς τη δουλειά του, δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο προορισμό και έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του για να φτάσει εκεί. Κατεβαίνει από το λεωφορείο για να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο, ο οποίος κινδυνεύει να γίνει θύμα ενός εγκλήματος. Αλλά ξέρετε τι λένε για τις καλές πράξεις. Και τώρα ο Ρίτσερ θέλει να διορθώσει την κατάσταση.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχουν κάνει κάποια ατυχή λάθη και τώρα χρωστούν πολλά λεφτά σε εγκληματίες. Η μία παράτολμη κίνηση οδηγεί στην επόμενη και ξαφνικά ο Ρίτσερ καταλήγει καταζητούμενος σε έναν βίαιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο συμμορίες Ουκρανών και Αλβανών.

Ο Ρίτσερ πρέπει να παραμείνει ένα βήμα μπροστά από τους τοκογλύφους, τα καθάρματα και τους δολοφόνους. Συνεργάζεται με μια σερβιτόρα που έχει μπουχτίσει με την κατάσταση και ξέρει περισσότερα από όσα ισχυρίζεται, και βάζει σκοπό του να ρίξει τους ισχυρούς από το θρόνο τους και να κάνει τους άπληστους να πληρώσουν. Δύσκολη αποστολή. Οι πιθανότητες είναι εναντίον του. Αλλά ο Ρίτσερ πιστεύει σε ένα συγκεκριμένο είδος δικαιοσύνης… αυτή που εμφανίζεται μία στο εκατομμύριο.

Τιμή: € 12,90 € ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN: 978-960-507-162-2 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041162

Ραντεβού στου Μπο
της Κωνσταντίνας Μόσχου

Μια ανάρμοστη σχέση, ένα κακόφημο στέκι,
κάμποσα ανεξήγητα εγκλήματα.
Μια υπόθεση για τον Στάθη Παντελιά.

Κυκλοφορεί στις 8 Ιουλίου 2022

Όλοι γνωρίζετε πια πως ο απρόβλεπτος ντετέκτιβ Στάθης Παντελιάς έχει μια βασική αρχή: να μην αφήνει ποτέ πίσω του εκκρεμότητες. Κι αν δεν το γνωρίζετε καιρός να το μάθετε. Γιατί ο αγαπημένος ήρωας της Κωνσταντίνας Μόσχου επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στα BELL με μια υπόθεση που μπάζει από παντού. Κι όταν λέμε «μπάζει» δεν εννοούμε πως κάνει ρεύμα και δροσίζει τον αναγνώστη. Αν και τώρα που το αναφέραμε, αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος για να σας κάνουμε να διαβάσετε το Ραντεβού στου Μπο… Αλλά όχι. Το Ραντεβού στου Μπο δεν έχει ανάγκη από μαρκετινίστικα τρικ (την κρατάμε την ιδέα πάντως με το βιβλίο-αιρκοντίσιον). Γρήγορο, μυστηριώδες, χιουμοριστικό, ανατρεπτικό, το νέο μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παντελιά είναι εδώ και η νότα αισιοδοξίας που χρειαζόταν το καλοκαίρι σας μόλις έπαιξε! Την ακούτε; 🎵 🎵

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο ντετέκτιβ Στάθης Παντελιάς με το ζόρι προσπαθούσε να μη χασμουρηθεί μπροστά στην πελάτισσα. Ήταν μια τόσο κοινότοπη ιστορία ζήλιας. Αλλά το ευρώτουβλο δεν ήταν διόλου κοινότοπο, μια χαρά αναπαυόταν στο συρτάρι του.

Το ζήτημα ήταν ένα: πώς μια απλή νταντά τα κονόμησε, ώστε να μπορεί να τον πληρώνει τόσο αδρά; Ποια ήταν η σχέση της με τον εργοδότη της και γιατί αποπειράθηκε να τον σκοτώσει;

Ένα βρόμικο αθλητικό κύκλωμα και δύο φόνοι οδηγούν στο κακόφημο στέκι του Μπο, όπου άτομα κάθε λογής, από τον λεγόμενο «καλό κόσμο» και από τον υπόκοσμο, μπλέκονται σε μια παράξενη ιστορία τρελών απαιτήσεων. Ο Στάθης Παντελιάς ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει. Άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν αφήνει ποτέ πίσω του εκκρεμότητες.

Τιμή: € 16,60 € ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN: 978-960-620-899-7 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170202