Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το πρώτο εκδοτικό μας για το 2021 με εννέα νέα βιβλία για ενήλικες και παιδιά, το οποίο θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τις 20 Ιανουαρίου 2021.


Μαύρος ήλιος

Το ντεμπούτο του πρώην πολεμικού ανταποκριτή Owen Matthews είναι ένα συγκλονιστικό θρίλερ βασισμένο σε αληθινά στοιχεία με φόντο τη σκοτεινή μυστική πόλη του σοβιετικού πυρηνικού προγράμματος Αρζαμάς-16.
Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη

Θράσσα. Η Μάγισσα της Θράκης

Η Νάγια Δαλακούρα μετά Το λιμάνι των χαμένων γυναικών επιστρέφει με ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με φόντο την οροσειρά της Ροδόπης και το πολυπολιτισμικό ψηφιδωτό της Θράκης, που είναι τόπος ιδιότροπων θεών και γενναίων ανθρώπων.

MANAGEMENT & ΗΓΕΣΙΑ
Ο εσωστρεφής ηγέτης

Η PhD Jennifer B. Kahnweiler μετά τα επιτυχημένα Εσωστρεφείς άνθρωποι- η ήρεμη δύναμη και Η μαγεία των αντιθέτων μας παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό για τους εσωστρεφείς χαρακτήρες, ώστε να αξιοποιήσουν τις ηγετικές τους ικανότητες και να πετύχουν σε έναν εξωστρεφή κόσμο.
Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Κορίτσι σταμάτα να ζητάς συγγνώμη!
Διώξε τις ενοχές που σε εμποδίζουν να πετύχεις τους στόχους σου

Η Rachel Hollis, συγγραφέας του βιβλίου Κορίτσι ξύπνα! συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης και αφύπνισης κάθε γυναίκας μέσα από το νέο της βιβλίο Κορίτσι σταμάτα να ζητάς συγγνώμη! ενθαρρύνοντάς μας να αποτινάξουμε τις ενοχές και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.
Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή

ΦΙΛΟΖΩΪΑ

Πήραμε σκύλο. Πώς να ζεις στο ίδιο σπίτι με ένα τετράποδο παιδί

Ο συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης μέσα από τα είκοσι ανεξάρτητα κεφάλαια του βιβλίου του, μας παρουσιάζει με πολλά παραδείγματα από την καθημερινή τριβή με τα δικά του σκυλιά όλα όσα είναι απαραίτητο να ξέρουμε πριν ενώσουμε τη ζωή μας με ένα σκύλο. Το βιβλίο περιέχει σκίτσα αλλά και πρόλογο από τον εκπαιδευτή σκύλων Βασίλη Μπορομπόκα.

Αυτό ΔΕΝ είναι παραμύθι

Ένα αστείο και έξυπνο παραμύθι της Vaiva Rutkauskaitė, με τις λέξεις να παίρνουν μορφή, που προσφέρει ευκαιρίες για εκμάθηση εννοιών και λειτουργεί ως βιβλίο καληνύχτας.
Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Προτεινόμενη Ηλικία: 3-6

Ο μεγάλος λύκος και η κόκκινη νεράιδα

Μια διαφορετική εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας της Véronique Cauchy, ένα παραμύθι για τη φιλία, που είναι πιο δυνατή από την αναπηρία. Ένα πρωτότυπο παραμύθι που καλλιεργεί την ενσυναίσθηση και ενισχύει τη συμπερίληψη με καλλιτεχνική, ασπρόμαυρη με κάποια κόκκινα στοιχεία εικονογράφηση.
Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
Προτεινόμενη Ηλικία: 3-6

Σχολή κακών κατασκόπων

Στο τρίτο βιβλίο της σειράς της Μυστικής Ακαδημίας Κατασκόπων του Stuart Gibbs, o Μπεν Ρίπλεϊ αποβάλλεται μετά από μια σοβαρή γκάφα του από την Ακαδημία Κατασκόπων και προσεγγίζεται από τη σχολή κακών Κατασκόπων Spyder, όπου αποφασίζει να δράσει σαν διπλός πράκτορας. Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου
Προτεινόμενη Ηλικία: 9-12