Ετοιμάσου να γίνεις κι εσύ…

Ένα με το Σκοτάδι
του Γιώργου Δάμτσιου

Κυκλοφορεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2022

Όσο περισσότερο παραμένεις στο σκοτάδι, τόσο περισσότερο δένεσαι μ’ αυτό, επειδή το αφήνεις να σε τυλίξει με τα αόρατα πέπλα του και να σε μελετήσει σε βάθος. Και στο τέλος, αναπόφευκτα, γίνεστε ένα. Γίνεσαι εσύ το σκοτάδι.

Ο Γιώργος Δάμτσιος, τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη σειρά «Ευγενείς Άγριοι» των BELL Best Seller, κατάφερε να αναδειχθεί σε μία από τις πιο ξεχωριστές και δυνατές φωνές του νέου κύματος της ελληνικής crime λογοτεχνίας.

Μέσα στο σύμπαν των «Ευγενών Αγρίων» χωράνε τα πάντα, όπως ακριβώς στην πραγματική ζωή: το μυστήριο, η αγωνία, η αγάπη, το χιούμορ, η συγκίνηση, ο τρόμος, η εκδίκηση… Στην πολυαναμενόμενη πέμπτη περιπέτεια του Γιώργου Δάμτσιου ετοιμάσου να γίνεις κι εσύ… Ένα με το σκοτάδι…

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Όσο περισσότερο παραμένεις στο σκοτάδι, τόσο περισσότερο δένεσαι μ’ αυτό.
Επειδή το αφήνεις να σε τυλίξει με τα αόρατα πέπλα του και να σε μελετήσει σε βάθος. Και στο τέλος, αναπόφευκτα, γίνεστε ένα. Γίνεσαι εσύ το σκοτάδι.

Πώς θα ένιωθες αν έμπαινες στο στόχαστρο ενός δολοφόνου που είναι τόσο βέβαιος ότι θα σε σκοτώσει ώστε καλεί εκ των προτέρων την αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος;
Κι αν κάποιος απάγει ανυποψίαστα θύματα με σκοπό να στήσει ένα παρανοϊκό κυνηγητό, τι θα σκεφτόσουν αν μάθαινες ότι είσαι η επόμενη επιλογή του;
Δύο απανωτά σοκαριστικά εγκλήματα.
Ανεξήγητες συμπτώσεις που τελικά μπερδεύουν κι άλλο το κουβάρι που προσπαθεί να ξετυλίξει η Ειδική Μονάδα Εξιχνίασης Κακουργημάτων.
Μια αποφασισμένη δημοσιογράφος που αναζητεί αιματηρά μυστικά πίσω από κλειστές πόρτες.

Οι Ευγενείς Άγριοι επιστρέφουν. Μαζί τους και το σκοτάδι.

Τιμή: € 10,90 € ● Σελίδες: 408 ● ΙSBN: 978-960-507-163-9 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041163

Κάνε τα Στραβά Μάτια
(Turn a Blind Eye)
του Jeffrey Archer
[Γουίλιαμ Γουόρικ #3]

Κυκλοφορεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2022

Στη μάχη της Κοπεγχάγης το 1801, ο αντιπλοίαρχος της ναυαρχίδας έστειλε σήμα στο λόρδο Νέλσον να σταματήσει να επιτίθεται στο στόλο των Δανών και να υποχωρήσει. Ο Νέλσον κοίταξε μέσα από το τηλεσκόπιο με το τυφλό του μάτι και είπε: «Δε βλέπω κανένα σήμα». Έχοντας αγνοήσει τη διαταγή, συνέχισε την επίθεση και κέρδισε τη μάχη. Από αυτό το περιστατικό βγήκε η φράση «κάνω τα στραβά μάτια».
Στη νέα περιπέτεια του επιθεωρητή Γουίλιαμ Γουόρικ είναι βέβαιο πως ο αγαπημένος ήρωας του Τζέφρι Άρτσερ δεν σκοπεύει να κάνει τα στραβά μάτια ποτέ και για κανέναν λόγο. Ο σπουδαίος βρετανός συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών και των τριακοσίων τριάντα εκατομμυρίων αντιτύπων επιστρέφει με το νέο #1 bestseller του, Κάνε τα στραβά μάτια, και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως δεν έχει κατακτήσει καθόλου τυχαία τον τίτλο του «μεγαλύτερου αφηγητή του καιρού μας» (The Mail on Sunday).

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αναζήτησε τον εχθρό μέσα σου…

Η νέα επικίνδυνη αποστολή που καλείται να φέρει εις πέρας ο Γουίλιαμ Γουόρικ, επιθεωρητής μετά την πρόσφατη προαγωγή του, είναι να συντονίσει μια μυστική επιχείρηση που θα ξεσκεπάσει ένα διαφορετικό είδος εγκλήματος: τη διαφθορά στους κόλπους της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Η ομάδα του, ενισχυμένη από τις αστυνομικούς Ρεμπέκα Πάνκχερστ και Νίκι Μπέιλι, αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τον Τζέρι Σάμερς, έναν νεαρό αρχιφύλακα που ο πολυτελής τρόπος ζωής του δε συμβαδίζει με τα οικονομικά του. Όμως η έρευνα παίρνει απρόσμενη τροπή όταν η Νίκι γοητεύεται από τον Σάμερς.

Στο μεταξύ, η υπόθεση του διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών Άσεμ Ρασίντι φτάνει στο δικαστήριο, με τον δαιμόνιο δικηγόρο Μπουθ Γουότσον να υπερασπίζεται τον Ρασίντι, ενώ ο σερ Τζούλιαν και η Γκρέις, ο πατέρας και η αδερφή του Γουίλιαμ, εκπροσωπούν το Στέμμα. Παράλληλα η Μπεθ, γυναίκα του Γουίλιαμ και μητέρα των δίδυμων μωρών τους, γίνεται απρόσμενα φίλη με την Κριστίνα Φόκνερ –την πρώην σύζυγο του ορκισμένου αντίπαλου του Γουίλιαμ, του πλούσιου συλλέκτη Μάιλς Φόκνερ–, η οποία εξασφαλίζει μια ανέλπιστη πηγή εισοδήματος όταν ο Φόκνερ πεθαίνει ξαφνικά από καρδιακή προσβολή και εκείνη ορίζεται μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του.

Καθώς τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους, ο Γουίλιαμ συνειδητοποιεί ότι η διαφθορά φτάνει πιο βαθιά απ’ όσο νόμιζε, και ότι κάποιοι συνάδελφοί του δε διστάζουν καθόλου να κάνουν τα στραβά μάτια.

Το Κάνε τα Στραβά Μάτια είναι το τρίτο συναρπαστικό μυθιστόρημα με ήρωα τον επιθεωρητή Γουίλιαμ Γουόρικ, από τον κορυφαίο αφηγητή και συγγραφέα πολλών παγκόσμιων bestseller Τζέφρι Άρτσερ.

Τιμή: € 17,70 € ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN: 978-960-620-902-4 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170203