Νέα Κυκλοφορία
Είσαι Γονέας; Γίνε Coach!
από τη Χαρά Βιδοζαχαράκη


Οι Εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Χαρά Ν. Βιδοζαχαράκη παρουσιάζουν έναν πρακτικό οδηγό για την ενδυνάμωση της σχέσης των γονέων με τα παιδιά και τους εαυτούς τους!

Τι ακριβώς συµβαίνει στην ψυχή του παιδιού όταν το µαλώνουν; Ποιοι είναι οι καταλληλότεροι τρόποι για να πεις σε ένα παιδί πως δεν συµφωνείς σε αυτό που κάνει και να το κατανοήσει; Ποια αλήθεια κρύβεται πίσω από τα «καλοπιάσµατα», τις φωνές αλλά και τις ενοχές του γονέα; Πότε η σχέση γονέα-παιδιού θεωρείται αποτελεσµατική; Με ποιους τρόπους µπορεί ένα παιδί να νιώσει ασφάλεια, να αναγνωρίσει τη µοναδικότητά του και να είναι σίγουρο για τις ικανότητές του;

Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η Χαρά Βιδοζαχαράκη (Leadership Development Instructor/Trainer), χαρτογραφεί ένα πλήθος συµπεριφορών που καλούνται οι γονείς να διαχειριστούν και στοχεύει στην ανάδειξη µιας αυθεντικής και ποιοτικής σχέσης µε τα παιδιά τους. Καταγράφει τεχνικές επικοινωνίας και παραθέτει παραδείγµατα και ασκήσεις για την ενδυνάµωση του γονέα/φροντιστή, αλλά και του παιδιού µέσω της συµπεριφοράς του γονέα.

Συµµετέχει µε συνέντευξή του ο Εµµανουήλ Φραγκιαδάκης (αθλητής, προπονητής πυγµαχίας ενηλίκων και παιδιών, καθώς και ιδρυτής της Σχολής «Evolution Fighting Club»), και προλογίζει ο Business Coach & Soft Skills Trainer, Νίκος Πολίδης.

Η Συγγραφέας

Η Χαρά Ν. Βιδοζαχαράκη γεννήθηκε το 1989 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι Ανθυποπλοίαρχος Ε.Ν. µε µεταπτυχιακές σπουδές στον τοµέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing (University of Derby).

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράµµατα life & executive coaching (Int’l Coaching Evolution Academy), leadership coaching (Coach Masters Αcademy). Έχει πιστοποιηθεί ως ειδικός ανίχνευσης µαθησιακών δυσκολιών (ΕΟΠΠΕΠ), ως σχολικός ψυχολόγος (ΕΚΠΑ), ως performance coach (Leadership Academy S.A.), ενώ εκπαιδεύει ενήλικες και παιδιά µε µεθόδους διδασκαλίας που περιλαµβάνουν θεατρικές τεχνικές, φιλοσοφία και βιβλιοθεραπεία.

Πέρα από τις θητείες της σε ποντοπόρα πλοία, έχει εργαστεί ως ειδικός σύµβουλος εκµάθησης τεχνικών µελέτης και ανάπτυξης ηγετικών χαρακτηριστικών σε παιδιά 5-12 ετών, ως σύµβουλος επαγγελµατικού προσανατολισµού σε εφήβους και ενήλικες, ως υπεύθυνη ανάπτυξης & υλοποίησης σεµιναρίων, ως εκπαιδεύτρια σε στελέχη πωλήσεων και ως σύµβουλος ανάπτυξης στρατηγικών εφαρµογών σε επιχειρήσεις.

Όντας ασυµβίβαστη φύση, έχει µάθει να συνδέει όσα φαντάζουν ασύνδετα. Η αγάπη της για τα παιδιά, η λατρεία της για τη θάλασσα, το πάθος της για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ο έρωτάς της για τον γιο της και τα βιβλία, χρωµατίζουν κάθε δραστηριότητά της.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί της στα email:

[email protected] & [email protected]

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Είσαι γονέας; Γίνε coach!
Συγγραφείς: Χαρά Ν. Βιδοζαχαράκη
Εκδόσεις: iWrite

Τιμή Λιανικής: 12 ευρώ
Σελίδες: 144