Στέλιος Λιονάκης
Τέσσερα πολύχρωμα ταξίδια

Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2021

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το νέο βιβλίο του Στέλιου Λιονάκη «Τέσσερα πολύχρωμα ταξίδια». Η αναζήτηση της «ψυχής», της νίκης, της χαμένης ευχαρίστησης και της ελευθερίας είναι τα κεντρικά θέματα των διηγημάτων. Τέσσερα πολύχρωμα και περιπετειώδη ταξίδια, που σαν τελικό προορισμό έχουν την ολοκλήρωση των ονείρων-στόχων του εκάστοτε ήρωα, με αποσκευές τις δυσκολίες αλλά και τις απολαύσεις που αυτά προσφέρουν.

Link βιβλίου https://www.ianos.gr/tessera-polichroma-taxidia-0515436

Βιογραφικό
Ο Στέλιος Λιονάκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, όπου και έζησε μέχρι την ενηλικίωσή του, ενώ στη συνέχεια σπούδασε Νοσηλευτική και Επιδημιολογία στο Ηράκλειο. Στην παρούσα φάση της ζωής του έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της διδακτορικής του διατριβής, η οποία μελετάει την επιδημιολογία του καρκίνου στην Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως ερευνητικός και επιστημονικός συνεργάτης σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, όπου κάνει και τη διατριβή του.
Έχει επενδύσει πολύ από τον ελεύθερό του χρόνο στη συγγραφή κειμένων, στη φωτογραφία, στο άκουσμα μουσικής και στο διάβασμα.
Αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο που εκδίδει. Το πρώτο έχει τίτλο «Παραβολές φωτός» (εκδόσεις Θερμαϊκός, 2018).

Επιμέλεια: Νατάσα Κάντζα
ISBN: 978-960-9547-99-4
Σελ. 88
Τιμή: 7.00€
Διαστάσεις: 14.5cm x 21cm