Οι άνθρωποι-πουλιά είναι οι κυνηγοί.
Και κυνηγούν εσένα…

Αγριότοπος
του John Killian

Κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου 2020

Στο πρώτο του μυθιστόρημα, τη Νεκρή Πόλη, μάς αποκάλυψε ότι υπάρχουν και πόλεις με φονική ψυχή. Τώρα, ο John Killian επιστρέφει με μια νέα ιστορία και έναν νέο ήρωα, που θα μας κάνει να νιώσουμε από πρώτο χέρι πώς είναι να μετατρέπεσαι, από κυνηγός, σε θήραμα.

Ο Αγριότοπος είναι η σκληρή, γεμάτη ανατροπές ιστορία ενός άντρα που ξεκίνησε μαζί με έξι ακόμη άτομα να διασχίσουν μέσα σε δέκα μέρες τον πανέμορφο Αγριότοπο των Εκατό Μιλίων –μια μαγική ορεινή περιοχή στο Μέιν των ΗΠΑ– και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν να αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Ο John Killian είναι το alter ego ενός γνωστού Έλληνα συγγραφέα, και το νέο του βιβλίο δεν συστήνεται σε αναγνώστες που δεν αντέχουν την ασταμάτητη δράση, το ανελέητο κυνηγητό και την αδρεναλίνη τους να βρίσκεται, σελίδα με τη σελίδα, στα ύψη. Σε αναγνώστες που δεν είναι έτοιμοι να φτάσουν… στα άκρα!

                                                                                        ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Ντέμιαν Τζόουνς δεν είχε ξαναβρεθεί στον Αγριότοπο των Εκατό Μιλίων του Μέιν, μία από τις πιο γοητευτικές και ταυτόχρονα πιο δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές σε βουνό. Όμως είχε πια πάρει την απόφαση να κάνει αυτό το δεκαήμερο ταξίδι, μαζί με τη γοητευτική και χαρισματική Άμπερ και τους άλλους πέντε, όσο επικίνδυνο κι αν ήταν.

Δε σκέφτηκε δεύτερη φορά την τρομερή κούραση που θα αντιμετώπιζε, τον παράξενο καιρό που άλλαζε από στιγμή σε στιγμή πάνω στο βουνό, τις επίπονες αναρριχήσεις πάνω σε κοφτερούς βράχους, τους ορμητικούς χειμάρρους, τα θανάσιμα τσιμπούρια, ή τις αρκούδες που παραμόνευαν πίσω από τα δέντρα του πυκνού δάσους. Ήξερε καλά από κινδύνους.

Αυτό που δεν μπορούσε να υπολογίσει ήταν οι άνθρωποι-πουλιά.

Οπλισμένοι με τόξα, βαλλίστρες και ματσέτες, η ομάδα των αδίστακτων ορεσίβιων είναι εκεί για έναν και μοναδικό λόγο: για να σκοτώσουν, και μάλιστα με άσπλαχνους, φρικτούς τρόπους –με τρόπους που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις με όλη σου τη δύναμη.

Μόνο που εκεί πάνω, στον Αγριότοπο, δεν υπάρχει κανείς για να σε ακούσει.

Αν θέλεις να σωθείς, πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Πρέπει να φτάσεις στα άκρα.

           Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 408 ● ΙSBN:  978-960-507-139-4 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041139

Ένα έγκλημα, τρεις μυστηριώδεις γυναίκες,
πολλά χρήματα.
Μια υπόθεση για τον Στάθη Παντελιά.

Οι Κυρίες με τα Τιρκουάζ
Της Κωνσταντίνας Μόσχου

Κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου 2020

Υπάρχουν ντετέκτιβ και ντετέκτιβ. Άλλοι ξεχωρίζουν επειδή είναι έξυπνοι και ριψοκίνδυνοι και άλλοι επειδή είναι αδίστακτοι και πολυμήχανοι. Κάποιοι επειδή είναι όλα τα παραπάνω, κάποιοι τίποτα απ’ αυτά. Και υπάρχουν κι εκείνοι, που απλώς είναι… απρόβλεπτοι. Όπως ο Στάθης Παντελιάς, ο ήρωας της Κωνσταντίνας Μόσχου. Η νέα του υπόθεση, Οι Κυρίες με τα Τιρκουάζ, κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία στις 3 Ιουλίου. Ας μας πει όμως ο ίδιος, καλύτερα, δυο λόγια γι’ αυτή, τώρα που τον έχουμε κοντά μας:

Έχουμε δύο περιπτώσεις: Ή αναλαμβάνεις υπόθεση που σου έχουν αναθέσει, ή βρίσκεις μόνος σου μία. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, όταν έχεις να κάνεις με γυναίκες. Στην ουσία, περιτριγυρίζομαι από κάμποσες, που δεν είναι οι σωστές.

Πρόσφατα, πέτυχα την «καλή» -που λέει ο λόγος. Οι μυστήριες κυρίες που εμφανίστηκαν απρόσκλητες δε δίστασαν να ληστέψουν τράπεζα πριν από κάτι μήνες, και τώρα κάνουν την πάπια. Δεν πιστεύω στα λόγια καμίας, δεν εμπιστεύομαι ούτε τη γάτα τους. Βασική μου αρχή, να ξεκινώ με στοιχεία και να μην αφήνω ποτέ πίσω μου εκκρεμότητες. “Elementary!” για να επαναλάβω την κλασική φράση του Σέρλοκ.

                                                                                    ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Παλιές ιστορίες, παλιές αμαρτίες. Ο απρόβλεπτος ντετέκτιβ Στάθης Παντελιάς φέρνει στην επιφάνεια κάτι ύποπτο από το παρελθόν, και παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι με όσους είναι μπλεγμένοι σ’ εκείνη την παλιά υπόθεση ληστείας μετά φόνου.

Ποιος πυροβόλησε το ληστή, μόλις εκείνος βγήκε από την τράπεζα; Και ποιες είναι οι τρεις κυρίες που, ντυμένες στα τιρκουάζ, βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, άρπαξαν τον σάκο με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης;

Το πρόβλημα του ντετέκτιβ είναι πως έγκλημα χωρίς τιμωρία δεν μπορεί να υπάρξει. Μπορεί όμως ένας ερευνητής του διαμετρήματός του να αμφιβάλλει; Έχει και αυτός το δικαίωμα του λάθους, όταν όλος ο κόσμος γύρω του είναι λάθος;

Το μυστήριο πρέπει να λυθεί. Και θα λυθεί. Γιατί ο Στάθης Παντελιάς δεν αφήνει ποτέ πίσω του εκκρεμότητες.

Τιμή: € 14,40 € ● Σελίδες: 336 ● ΙSBN: 978-960-620-833-1 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170167