Μόλις κυκλοφόρησαν

ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Για παιδιά από 3 ετών

Νέα σειρά: Ζωγραφίζω και ανακαλύπτω

Μια νέα σειρά από πρωτότυπα βιβλία που ενθαρρύνουν τους μικρούς καλλιτέχνες να σκεφτούν δημιουργικά πάνω στα συναισθήματα και σε ένα σωρό αντίθετες έννοιες.

Χαρά, λύπη, ενθουσιασμός κι ένας μικρός εκνευρισμός της Γιάσμιν Ίσμαελ

μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Μάθε τα συναισθήματα και ζωγράφισε τις εικόνες παρέα με αγαπημένα ζωάκια!
Εξερεύνησε τα συναισθήματα παρέα µε τη γατούλα, τον σκύλο και τον γαϊδαράκο, χρησιμοποιώντας ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, κηρομπογιές και μπόλικη φαντασία!

Μακρύ-κοντό, ένα-πολλά,
ανάποδα ή κανονικά της Γιάσμιν Ίσμαελ

μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Σπρώξε-τράβα, πίσω-μπροστά,
αριστερά ή δεξιά της Γιάσμιν Ίσμαελ

μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Μάθε τα αντίθετα και ζωγράφισε παρέα με αγαπημένα ζωάκια!
Εξερεύνησε τα αντίθετα, κατανόησε έννοιες και πλούτισε το λεξιλόγιό σου παρέα µε την αρκούδα, το παπί και το κουνέλι, χρησιμοποιώντας ξυλοµπογιές, μαρκαδόρους, κηροµπογιές και μπόλικη φαντασία!

Για παιδιά από 4 ετών

Γνώρισε τους πλανήτες της Κάριλ Χαρτ

εικονογράφηση: Μπέθαν Γούλβιν
μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Το τέλειο βιβλίο για κάθε επίδοξο αστροναύτη!
Ένα ταξίδι μαγικό για να γνωρίσουμε τους πλανήτες ψηλά στον ουρανό. Με ένα βιβλίο-διαστημόπλοιο οι μικροί βιβλιοφάγοι και εξερευνητές του σύμπαντος γνωρίζουν τους βασικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Με την όμορφη εικονογράφησή του και τα ευχάριστα στιχάκια πετάμε ψηλά και μαθαίνουμε τα μυστικά του σύμπαντος.

Για παιδιά από 6 ετών
Υπέροχες γυναίκες που έσωσαν τον πλανήτη της Κέιτ Πάνκχερστ

μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση

Γνώρισέ τες και δώσε τον δικό σου αγώνα για να προστατέψεις τον φυσικό μας κόσμο!
Ένα βιβλίο γεμάτο εκπληκτικές ιστορίες γυναικών που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προστασία της Γης και όλων των πλασμάτων της. Αντιμετώπισε το πρόβλημα των πλαστικών και της ανακύκλωσης μαζί με την ΑΪΖΑΤΟΥ ΣΙΣΕΪ, θαύμασε την ευφυΐα των χιμπαντζήδων μαζί με την ΤΖΕΪΝ ΓΚΟΥΝΤΟΛ και πάλεψε κατά της καταστροφικής αποδάσωσης μαζί με την ΟΥΑΝΓΚΑΡΙ ΜΑΑΤΑΪ.
Μέσα από τη μοναδική εικονογράφησή του και τις απίθανες πληροφορίες που δίνει, το βιβλίο αυτό θα σου γνωρίσει μερικές μόνο από τις ξεχωριστές γυναίκες που έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να προστατέψουν τον φυσικό μας κόσμο.

Από τη βραβευμένη συγγραφέα και εικονογράφο Κέιτ Πάνκχερστ κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο Υπέροχες γυναίκες που έκαναν θαύματα.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ

Για παιδιά από 3 ετών

Σσσς! Ησυχία! της Νίκολα Κίνεαρ

μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Το θάρρος θέλει φωνή για να ακουστεί
Τι μπορεί να έχει να πει μια ήσυχη αλεπουδίτσα που κανείς δεν της δίνει σημασία; Και πώς θα κάνει να ακουστεί η φωνή της; Η τρυφερή αυτή ιστορία είναι ό,τι πρέπει για όλα τα παιδιά που αναζητούν τον εαυτό τους και πιστεύουν στη δύναμη της ψυχής. Μια αστεία αλλά και ενθαρρυντική ιστορία, που δείχνει ότι όλοι μπορούμε να βρούμε το θάρρος να υψώσουμε τη φωνή μας.

Από την ίδια δημιουργό επίσης κυκλοφορεί το εικονογραφημένο βιβλίο Μια στάλα θάρρος.

ΣΧΟΛΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Για παιδιά Δημοτικού

Σχολικό ημερολόγιο: Ντετέκτιβ Κλουζ

Επιμέλεια έκδοσης – σύνταξη υλικού: Μαρία Γονιδάκη

Εάν θέλεις να γίνεις πραγματικός ντετέκτιβ, όπως ο διάσημος Κλουζ, αυτό είναι το απαραίτητο αξεσουάρ σου για όλη τη χρονιά!
Ένα σχολικό ημερολόγιο που δεν πρέπει να λείπει από καμία σχολική τσάντα!
Ο Κλουζ θα σου κρατήσει συντροφιά όλες τις μέρες της σχολικής χρονιάς με παιχνίδια, σταυρόλεξα, λαβύρινθους, τις φοβερές του ατάκες και τις απίθανες ντετεκτιβικές του μεθόδους!
Επίσης, θα σου υπενθυμίζει τις γιορτές των φίλων σου, τις σημαντικότερες παγκόσμιες ημέρες, αλλά και τις σχολικές αργίες για να προγραμματίζεις σωστά τον χρόνο σου.

Σχολικό ημερολόγιο: Πένι Πέπερ

Επιμέλεια έκδοσης – σύνταξη υλικού: Μαρία Γονιδάκη

Ακολούθησε μια γνήσια δεκάχρονη ντετέκτιβ και σημείωσε τα αξιοπερίεργα κάθε μέρας σε αυτό το σούπερ φανταστικό ημερολόγιο!
Ένα σχολικό ημερολόγιο που δεν πρέπει να λείπει από καμία σχολική τσάντα!
Με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες και τις ντετεκτιβικές μεθόδους της Πένι και της παρέας της.
Επίσης, θα σου υπενθυμίζει τις γιορτές των φίλων σου, τις σημαντικότερες παγκόσμιες ημέρες, αλλά και τις σχολικές αργίες για να προγραμματίζεις σωστά τον χρόνο σου.