Το τελευταίο εκδοτικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι είναι γεγονός και κλείνει δυναμικά ένα επιτυχημένο Α’ εξάμηνο για τις εκδόσεις μας! Το πρόγραμμά μας είναι αφιερωμένο στην ξένη λογοτεχνία, όπου υποδεχόμαστε όχι μία, αλλά δύο συλλεκτικές κασετίνες για τους λάτρεις των crime μυθιστορημάτων. Σαφώς, λόγος γίνεται για την AGATHA CHRISTIE, τη βασίλισσα της αστυνομικής λογοτεχνίας, και ένα συλλεκτικό ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ για τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΡΟ. Ο πιο διάσημος ντετέκτιβ πρωταγωνιστεί σε 10 διαφορετικές ιστορίες και λύνει μυστήρια με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η κασετίνα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά, συλλεκτικά δώρα: πάνινη τσάντα, σουβέρ και σελιδοδείκτη. Τηλεοπτικό σποτ στην αντίστοιχη σειρά της ΕΡΤ, outdoor ενέργειες στο κέντρο της Αθήνας και digital καμπάνιες θα επανασυστήσουν την Agatha και τους 60 τίτλους που έχουμε στις εκδόσεις μας. Η δεύτερη κασετίνα του εκδοτικού μας είναι αυτή της ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, από τη βασίλισσα του ισπανικού νουάρ ΕΥΑ ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΑΕΝΘ ΝΤΕ ΟΥΡΤΟΥΡΙ. Στις σελίδες των βιβλίων θα ακολουθήσουμε τον αντισυμβατικό επιθεωρητή Κράκεν, ο οποίος μετέρχεται ανορθόδοξες μεθόδους, αλλά βάζει πάντα πάνω απ’ όλα το καθήκον. Οι crime προτάσεις μας ολοκληρώνονται με το ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΕΥΚΟ, το τέταρτο βιβλίο της αστυνομικής σειράς που υπογράφει ως ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΑΛΜΠΡΕΪΘ η ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ. Η μετάφραση είναι του Αύγουστου Κορτώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 5ο βιβλίο της σειράς, που θα κυκλοφορήσει το 2022, απέσπασε το βραβείο του CRIME ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στα British Book Awards 2021.

Στις νέες παιδικές κυκλοφορίες ξεχωριστή θέση κατέχουν τα ΛΕΞΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ, 4 χρήσιμα βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα συναισθήματά τους, να κατανοήσουν σπουδαίες έννοιες και να κατακτήσουν λέξεις που χρειάζονται στην καθημερινότητά τους. Κυκλοφορούν, επίσης, τρία υπέροχα εικονογραφημένα βιβλία, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει 7 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ, ΜΕ ΜΟΝΟΚΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ αντίστοιχα, που μπορούν να διαβάζουν οι γονείς στα παιδιά τους κάθε βράδυ της εβδομάδας για να έχουν όνειρα γλυκά!

Τέλος, καθώς καλοκαίρι χωρίς παιχνίδι δε γίνεται, κυκλοφορούν τα δύο φανταστικά βιβλία δραστηριοτήτων ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ / ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ, που θα προσφέρουν άπειρη διασκέδαση στα παιδιά! Κάθε βιβλίο περιέχει 100 ανάγλυφα αυτοκόλλητα, αποσπώμενα κομμάτια και απίθανες δραστηριότητες.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ – vintage
Ακόμη ένα αγαπημένο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά κυκλοφορεί σε vintage έκδοση.

Τιμή πώλησης: 17,70 €

Συλλεκτική κασετίνα που περιλαμβάνει τα τρία βιβλία της σειράς-εκδοτικό φαινόμενο με 1.000.000 αντίτυπα μόνο στην Ισπανία!

Τιμή πώλησης: 44,30 €

ΚΑΣΕΤΙΝΑ – Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΡΟ
Συλλεκτική κασετίνα που περιέχει τα 10 best sellers της Agatha Christie με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Πουαρό, μια πάνινη τσάντα, ένα συλλεκτικό σουβέρ και έναν σελιδοδείκτη.

Τιμή πώλησης: 89,99 €

Μια νέα συναρπαστική σειρά, σε μετάφραση της Αργυρώς Πιπίνη, που εστιάζει στη δύναμη των λέξεων, με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει πολύ προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις που σε συνδυασμό με την όμορφη εικονογράφηση υφαίνουν μια αρμονική αφήγηση, που ενθαρρύνει τα παιδιά να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους και να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους. Επιμέλεια από ειδικούς παιδοψυχολόγους.

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δύο νέα βιβλία δραστηριοτήτων για τους λάτρεις των δεινόσαυρων και των μονόκερων, που περιλαμβάνουν απίθανα ανάγλυφα αυτοκόλλητα, πολλά αποσπώμενα κομμάτια για χειροτεχνίες και παιχνίδι, καθώς και πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες.


ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Τιμή πώλησης: 7,70 €

Νέες συλλογές ιστοριών, μία για κάθε ημέρα της εβδομάδας, με αγαπημένους πρωταγωνιστές, που ζουν διασκεδαστικές περιπέτειες, και υπέροχη εικονογράφηση.

7 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

7 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟΚΕΡΟΥΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

7 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

TRAVEL, LEARN AND EXPLORE: ANCIENT GREECE
Τιμή πώλησης: 19,90 €

ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης: 8,80 €

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΪΝΤΙ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ – ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ – ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Τιμή πώλησης: 6,60 €