Πώς μπορείς να σταματήσεις
το θάνατο;

Είμαι ο Θάνατος
(I am Death)
του Chris Carter

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου 2021

Σπούδασε ψυχολογία με ειδίκευση στην εγκληματική συμπεριφορά, εργάστηκε στην Εισαγγελία της Πολιτείας του Μίσιγκαν όπου είχε την ευκαιρία να πάρει συνεντεύξεις από πολλούς εγκληματίες και να τους μελετήσει από κοντά, κάθε μυθιστόρημά του είναι και μια ξεχωριστή, καθηλωτική ιστορία που γίνεται στιγμιαία διεθνές bestseller, κάθε επόμενο θρίλερ του είναι πιο εθιστικό από το προηγούμενο.

Δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο Chris Carter και αυτή είναι η έβδομη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, που όλοι περιμένατε: Είμαι ο Θάνατος. Τώρα, μπορεί να ξεκινήσει το καλοκαίρι!

                                                                             ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Εφτά μέρες μετά την απαγωγή της, το πτώμα μιας εικοσάχρονης γυναίκας βρίσκεται σε ένα σημείο του Διεθνούς Αερολιμένα του Λος Άντζελες. Κείτεται με τα άκρα της τεντωμένα, σχηματίζοντας ένα ανθρώπινο πεντάκτινο αστέρι.

Η νεκροτομή θα αποκαλύψει πως βασανίστηκε και δολοφονήθηκε με παράξενο τρόπο. Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δε σταματούν εδώ. Στο δολοφόνο αρέσουν τα παιχνίδια, και άφησε κάτι στους αστυνομικούς…

Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, επικεφαλής της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, αναλαμβάνει την υπόθεση. Αμέσως, όμως, ένα δεύτερο πτώμα εμφανίζεται.

Ο Χάντερ, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις καθημερινά, θα κληθεί να κυνηγήσει ένα τέρας. Έναν κυνηγό του οποίου το παρελθόν κρύβει ένα απαίσιο μυστικό. Ένα αρπακτικό που η επιθυμία του να κάνει κακό στους ανθρώπους και η δίψα του για φόνο είναι άσβεστες —γιατί είναι ο θάνατος.

            Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-507-149-3 ● ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041149


                         

Στις στάχτες μέσα θα βρεις την αλήθεια…

Το Αμάρτημα της Κυρίας Ρέμικ
της Σόνιας Σαουλίδου

Κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου 2021

Το 2013 η Σόνια Σαουλίδου άφησε μια επιτυχημένη καριέρα στη δημοσιογραφία στην Ελλάδα και μετακόμισε στο Κέιπ Κόραλ της Φλόριντα. Η μόνη επαγγελματική επιλογή που είχε στη μικρή αυτή παραθαλάσσια πόλη ήταν να εργαστεί ως μεσίτρια. Εκεί όμως ξεκίνησε στα μέσα του 2017 να γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το αστυνομικό θρίλερ Το Ακρωτήρι των Κοραλλιών (Εκδόσεις Ωκεανίδα, 2019). Τώρα, η Σόνια επιστρέφει με το δεύτερο μυθιστόρημά της, Το Αμάρτημα της Κυρίας Ρέμικ, και μας καλεί να ανακαλύψουμε πώς συνδέεται μια οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την κοινωνία του Σαν Αντόνιο του Τέξας το 1989, με τη δολοφονία μιας οχτάχρονης μαθήτριας στη Φλόριντα σήμερα.

Ποια είναι η Άγκα Ρέμικ; Πόσες ζωές μπορεί να καταστρέψει ένας έρωτας; Ποιο είναι το χειρότερο παιχνίδι που μπορεί να παίξει το μυαλό σου; Και τελικά, ποιας Ρέμικ είναι το αμάρτημα; Της κόρης ή της μητέρας; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στο πιο έξυπνο, σκοτεινό, ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ του καλοκαιριού.

Και να θυμάσαι. Αν θες να φτάσεις στη δικαίωση, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να περάσεις από τη φωτιά….

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το μόνο που θυμάμαι είναι θολές εικόνες, ανθρώπους σαν σκιές να περιφέρονται βιαστικά γύρω μου ψάχνοντας τη θέση τους στο χωροχρόνο, και ήχους να μπερδεύονται ανάμεσά μας, να μας τυλίγουν, μέχρις ότου ένα πελώριο κόκκινο, σαν κύμα που γιγαντώνεται, ορμάει επάνω μας και μας σκεπάζει.
Σιγή για λίγο, κι έπειτα ο ήχος έρχεται υπόκωφος.

1-8-7, επαναλαμβάνω, 1-8-7, καλώ ενισχύσεις.
Νεκρό παιδί στο Καθολικό Δημοτικό Σχολείο Η Ιωάννα της Λωρραίνης. Στο σημείο η ύποπτη.
Η διευθύντρια Άγκα Ρέμικ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΓΚΑ ΡΕΜΙΚ. Το παιδί της τραγωδίας του Σαν Αντόνιο του Τέξας τα Χριστούγεννα του 1989. Ο πατριός μου πυροβόλησε τη μητέρα μου κι έπειτα έδωσε τέλος στη ζωή του. Η μικρή μας Μάργκο από την τρομάρα της το έσκασε και δεν είναι πλέον παρά ένας φάκελος που έκλεισε, ενός παιδιού που δε βρέθηκε ποτέ.

Η γυναίκα που απελπισμένα προσπαθεί να σας μοιάσει.
Έχω μια όμορφη γάτα, τη Ζόι, και μια έξυπνη κούκλα, τη Ζακλίν.
Έχω μια γειτόνισσα που πουλάει τη ζωή μου στον Τύπο.
Έχω ένα βασανιστικό ερώτημα που με στοιχειώνει.

Ποια είμαι; Τι είμαι;

Απεγνωσμένα, πλέον, σας ζητάω να με βοηθήσετε να το ανακαλύψω.

                 Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN:  978-960-620-871-3 ● Κωδ. Βιβλίου: 01170187