Σας παρουσιάζουμε το τέταρτο εκδοτικό μας πρόγραμμα για το Β′ εξάμηνο του 2019, που θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.
Σε αυτό το εκδοτικό επανεκδίδουμε το πρώτο βιβλίο της ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ της Φιλομήλας Λαπατά που έχει τίτλο ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

Επίσης, ξεχωρίζουν Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Η κληρονόμος του ποταμού Δήμητρα Ιωάννου, και Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΩΝ ΦΑΡΩΝ, από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Το Πριγκιπότο Πηνελόπη Κουρτζή

Οι Εκδόσεις μας συνεχίζουν συστηματικά τον εμπλουτισμό της κατηγορίας των γενικών γνώσεων με 3 νέους τίτλους για αυτοβελτίωση & ευ ζην, καθώς και τη βιογραφία του TIM COOK, της ιδιοφυΐας που διαδέχτηκε τον Στιβ Τζομπς στην Apple.

Στην κατηγορία των εικονογραφημένων βιβλίων εγκαινιάζουμε μια νέα σειρά για μωρά από 6 μηνών και άνω που έχει τίτλο ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ιδανική για τη γλωσσική καλλιέργεια και την αισθητηριακή ανάπτυξη των μωρών.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 22 νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού καθώς και τις επανεκδόσεις που προαναφέραμε.

Επανέκδοση του πρώτου βιβλίου της ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ της Φιλομήλας Λαπατά. Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις συναρπαστικές ζωές. Από τη Βιέννη μέχρι την Αμβέρσα αποτυπώνεται με τη γλαφυρή πένα της συγγραφέως η πορεία του ελληνισμού της διασποράς.

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ 1 – ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΛΑΠΑΤΑ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Ιστορικό Μυθιστόρημα
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2019
Σελίδες : 384
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 16,60 €

Λίγα λόγια
Ελληνισμός της διασποράς, 1791-1913. Βραΐλα, Βιέννη, Κωνσταντινούπολη, Αμβέρσα. Με φόντο την πλούσια τοιχογραφία μιας εποχής χωρίς επιστροφή και με άξονα τις συνέπειες που επέφεραν στη φύση και τη ζωή των ανθρώπων δυο μεγάλες οικολογικές καταστροφές στον ποταμό Δούναβη, τέσσερις Ελληνίδες, τέσσερις γενιές της ίδιας φαμίλιας, τέσσερις σπουδαίες γυναίκες μοιράζονται μέσα σε έναν ολόκληρο αιώνα το ίδιο κύτταρο και την ίδια απόγνωση, προσπαθώντας να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα και να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα «γιατί» της ζωής:

  • Αικατερίνη Χατζηγιάννη, η αρχόντισσα.
  • Ναταλία Πατρικίου, η μάγισσα.
  • Αντωνία Μανωλάτου, η προσαρμοστική.
  • Φιλομήλα Λαπατά, η περήφανη.

Στην Ευρώπη των πολιτισμικών αλλαγών του 19ου αιώνα και με ένα ελληνικό κράτος στα σπάργανα, κάθε ηρωίδα ζει τη δική της ιδιαίτερη ιστορία μέσα σε περιπέτειες, πάθη, μονομαχίες, έρωτες, δράματα και επίγνωση, με κοινό παρονομαστή πάντα την αναζήτηση του νοήματος της ζωής.

Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΩΝ ΦΑΡΩΝ Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΟΤΟ, μια ιστορία για μια γυναίκα που γυρίζει όλους τους φάρους της Ελλάδας και αποκτά διαστάσεις θρυλικής φιγούρας στα μάτια των ναυτικών και των φαροφυλάκων. Μια ιστορία σαν παραμύθι.

Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΩΝ ΦΑΡΩΝ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΟΥΡΤΖΗ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2019
Σελίδες : 472
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 16,60 €

Λίγα λόγια
Έχω μείνει γνωστή στην ιστορία ως η «ερωμένη των φάρων».

Γεννήθηκα σε έναν φάρο και όλη μου τη ζωή δεν έχω κοιμηθεί ποτέ δίχως να με συνοδεύει ο ήχος της θάλασσας. Έχω γίνει βασίλισσα σε κάποιους από αυτούς, δούλα σε άλλους και γοργόνα στους μακρινούς. Έχω κρυφτεί σε αμπάρια, έπιασα τουφέκι και έχω μια αποκρουστική ουλή, η οποία σκίζει το δεξί μου μάγουλο. Γέννησα ένα παιδί, που όμως δεν αγκάλιασα ποτέ. Είδα ναυάγια και κολύμπησα σε μέρη όπου δεν έχει καταφέρει να φτάσει άνθρωπος. Μίσησα και μισήθηκα, πόθησα και με αγάπησαν. Έχω μαγέψει πειρατές και έχω τρέξει γυμνή στα βράχια. Έχω αντικρίσει θησαυρούς αμύθητους, που ούτε καν φαντάζεστε ότι υπάρχουν. Έχω γυρίσει όλους τους επανδρωμένους φάρους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Και κάποιους που δεν υπάρχουν πια και σώζονται μόνο τα ερείπια τους. Κάθε φορά που έφτανα σε κάποιον από αυτούς, με περίμεναν με ανυπομονησία, γιατί ενώ η θάλασσα έφερνε συχνά στους φαροφύλακες φόβο, δεινά και δυσκολίες, εγώ τους έφερνα πάντα τον έρωτα. Ναι. Έχω μείνει γνωστή ως η «ερωμένη των φάρων», αν και στην πραγματικότητα ήμουν απλώς μια σφοδρά και χωρίς ελπίδα ερωτευμένη γυναίκα.

Ακολουθήστε τα ίχνη της πρωταγωνίστριας του βιβλίου Νατάσας στο @natassalighthouse. Σας περιμένει για να μιλήσει μαζί σας, να αποκαλύψει και άλλα μυστικά και κρυμμένα κεφάλαια και να σας χαρίσει αναμνηστικά από το οδοιπορικό της.

Από τις Σπέτσες μέχρι την κοσμική Αθήνα της δεκαετίας του ’70 και με αφορμή τον θρυλικό πίνακα Νυχτερινή Αφροδίτη, μια ιστορία μυστηρίου, αδιέξοδου έρωτα και δόξας. Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Περιπέτεια,Αισθηματικό
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2019
Σελίδες : 464
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 16,60 €

Λίγα λόγια
«Άκουσέ με καλά και θα στο πω έξω απ’ τα δόντια. Σε αγάπησα πολύ, έστω κι αν εσύ με πρόδωσες και εξαφανίστηκες. Όμως αν είσαι ανακατεμένη στην κλοπή, μη νομίζεις πως θα μου γλυτώσεις!»

Μια απρόσμενη στροφή της μοίρας φέρνει τη Μαλένα στο αρχοντικό του διάσημου ζωγράφου Μιχαήλ Μπόκαρη, ακριβώς τη νύχτα που η Νυχτερινή Αφροδίτη, ένας από τους πιο διάσημους πίνακες του 20ου αιώνα, κάνει φτερά. Το παρελθόν ζωντανεύει κι ο έρωτας εμφανίζεται ξανά μπροστά στα μάτια των πρωταγωνιστών αυτής της ιστορίας πληγωμένος και γεμάτος θυμό.

Τέσσερις ακόμα γυναίκες έχουν λάβει την ίδια πρόσκληση από το ζωγράφο. Ποιες από αυτές είναι οι Ερινύες του παρελθόντος και ποια είναι στην πραγματικότητα η δική του Αφροδίτη; Θα συνειδητοποιήσει τελικά η υφήλιος τις αλήθειες που έχουν αποτυπωθεί στον καμβά; Θα μαθευτεί η αλήθεια;

Η μεγαλειώδης διαδρομή ενός θρύλου από το χθες στο σήμερα και από τις γραφικές Σπέτσες και την Αθήνα του ’70 στις λαμπερές πρωτεύουσες του κόσμου.

Ένα ταλέντο που συνταράσσει ολόκληρο τον πλανήτη. Ένας έρωτας φωτιά που καίει δυο καρδιές. Μια ζωή μέσα στα φώτα και στα χρώματα κι ένας πίνακας κρυμμένος βαθιά στα σκοτάδια, που αγωνιά να αποκαλύψει τα μυστικά του.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ Γεμάτο ενθαρρυντικές ρήσεις για να σε βοηθήσουν να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, το βιβλίο αυτό θα σε προικίσει με τη δύναμη της θετικότητας, προκειμένου να κατακτήσεις την ευτυχία.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ
ΣΟΦΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Ψυχολογία
Σειρά : Ψυχολογία-Αυτοβελτίωση-Ευ Ζην
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2019
Σελίδες : 160
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Λίγα λόγια
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Ετοιμάσου να ανακαλύψεις την εσωτερική αισιοδοξία σου ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, ώστε να διώξεις τα μαύρα σύννεφα και να επικεντρωθείς σε ό,τι καλό υπάρχει γύρω σου. Γεμάτο ενθαρρυντικές ρήσεις ώστε να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, το βιβλίο αυτό θα σε προικίσει με τη δύναμη της θετικότητας, προκειμένου να κατακτήσεις την ευτυχία.

Ο Τιμ Κουκ είναι ο άνθρωπος που διαδέχτηκε τον Στιβ Τζομπς στο τιμόνι μιας από τις πιο καινοτόμες εταιρείες όλων των εποχών. Ο Κέινι αφηγείται την ιστορία ενός άντρα που προσπάθησε να αντικαταστήσει κάποιον αναντικατάστατο και πέτυχε περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί.

TIM COOK. Η ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ APPLE ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Βιογραφίες
Σειρά : Βιογραφίες
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2019
Σελίδες : 312
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 17,70 €

Λίγα λόγια
Ο θάνατος του Στιβ Τζομπς το 2011 άφησε ένα τεράστιο κενό σε μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες όλων των εποχών. Ο Τζομπς δεν ήταν απλώς ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Apple. Ήταν η ζωντανή ενσάρκωση ενός παγκόσμιας εμβέλειας εταιρικού σήματος. Δύσκολα φανταζόταν κανείς ότι κάποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει επάξια – ειδικά ο Τιμ Κουκ, το στέλεχος που πολλοί θεωρούσαν το «επιχειρησιακό drone» της Apple.

Εφτά χρόνια αργότερα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Λίαντερ Κάχνι, τα πράγματα στην Apple δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Η μετοχή της έχει τριπλασιαστεί κάνοντάς την την πρώτη εταιρεία αξίας ενός τρισεκατομμυρίου. Υπό την ηγεσία του Κουκ, η Apple έχει μπει δυνατά στον χώρο της ανανεώσιμης ενέργειας, των φιλικών στο περιβάλλον εφοδιαστικών αλυσίδων, της ιδιωτικότητας του χρήστη και των ανακυκλώσιμων προϊόντων. Από τη μαζική ανάπτυξη του iPhone μέχρι τις λιγότερο γνωστές νίκες όπως το Apple Watch, ο Κουκ οδηγεί την Apple σε μια νέα εποχή επιτυχιών.

Έχοντας πρόσβαση σε αρκετά στελέχη της Apple, ο Κάχνι αφηγείται την ιστορία ενός άντρα που προσπάθησε να αντικαταστήσει κάποιον αναντικατάστατο και, με όπλα του μια δυνατή, ανθρώπινη ηγεσία, την κατανόηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και την αφοσίωση στις αξίες του, πέτυχε περισσότερο απ’ όσα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα μπορούσε.

ΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Γεμάτο πρακτικές συμβουλές και ιδέες, το μικρό αυτό βιβλίο μάς οδηγεί σε έναν απλούστερο τρόπο ζωής ώστε να πάψουμε να φορτωνόμαστε περιττά πράγματα, να βρούμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας και να νιώσουμε πιο υγιείς και χαρούμενοι.

ΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
ΒΙΚΙ ΒΡΙΝΤ

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Φιλοσοφία,Ψυχολογία
Σειρά : Θρησκεία-Φιλοσοφία
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2019
Σελίδες : 160
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 8,80 €

Λίγα λόγια
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΟΜΩΣ, ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ;

Γεμάτο πρακτικές συμβουλές και ιδέες, το μικρό αυτό βιβλίο θα σε οδηγήσει σε έναν απλούστερο τρόπο ζωής ώστε:

Να αγχώνεσαι λιγότερο.

Να μειώσεις τον χρόνο που περνάς μπροστά σε μια οθόνη.

Να πετάξεις ό,τι σου είναι άχρηστο. Να ψωνίζεις μόνο ό,τι σου χρειάζεται.

Να εκμεταλλευτείς τον χρόνο που αφιερώνεις στον εαυτό σου.

Επιλέγοντας έναν λιγότερο ασθματικό και αγχώδη τρόπο ζωής, θα αισθανθείς αμέσως πιο υγιής και ευτυχισμένος.

Το βιβλίο αυτό θα μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε να αγωνιούμε και να αγωνιστούμε για την ευτυχία μας. Να ξεπεράσουμε εμπόδια με αποφασιστικότητα και
δύναμη και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΟΥ

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Φιλοσοφία,Ψυχολογία
Σειρά : Θρησκεία-Φιλοσοφία
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2019
Σελίδες : 192
Ηλικία : 18+
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Λίγα λόγια
ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

Ετοιμάσου να απελευθερώσεις τον ατρόμητο εαυτό σου μέσα από αυτή τη συλλογή απλών αλλά αποτελεσματικών συμβουλών, για να καταπολεμήσεις το άγχος, να ξεπεράσεις εμπόδια με αποφασιστικότητα και δύναμη και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Γεμάτο ρήσεις που εμπνέουν και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, προερχόμενες από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν άφοβα τη ζωή, το βιβλίο αυτό θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να σταματήσεις να αγωνιάς και να αγωνιστείς για την ευτυχία σου.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ 2020
Ετήσιο ημερολόγιο του 2020 σε πολυτελή σκληρόδετη έκδοση για κάθε φαν των Επαναστατριών. Περιλαμβάνει εικόνες από τις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ, μότο, πρωτότυπα κειμενάκια και κόμικς, καθώς και έξτρα περιεχόμενο που θα εμπνεύσει κάθε κορίτσι και γυναίκα να γίνουν νέες επαναστάτριες.

Τιμή πώλησης: 14,40 €

Το πιο γνωστό βιβλίο της πολυβραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως επιτέλους στα ελληνικά! Τα βιβλία της Τζάκλιν Ουίλσον έχουν πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα στη Μεγάλη Βρετανία και έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες παγκοσμίως.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

ΤΟ ΠΑΓΟΤΕΡΑΣ Νέο επικό μυθιστόρημα του δημοφιλέστερου συγγραφέα παιδικών βιβλίων στη Βρετανία, Ντέιβιντ Ουάλιαμς, για αγόρια και κορίτσια από 9 ετών. Τα έργα του έχουν πουλήσει πάνω από 24 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχουν μεταφραστεί σε
53 γλώσσες.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Το θέμα του κινδύνου του διαδικτύου παντρεύεται δεξιοτεχνικά με τα μαθηματικά σ’ ένα γεμάτο δράση και σασπένς κοινωνικό μυθιστόρημα για παιδιά από 11 ετών και άνω.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

ΟΙ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ευαίσθητα και πρωτότυπα δοσμένη ιστορία με θέμα τη διαχείριση του χρόνου σε εικονογράφηση της Αιμιλίας Κονταίου.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Ο απόλυτος οδηγός ποδοσφαίρου για καθετί που συμβαίνει μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο!

Τιμή πώλησης: 14,40 €

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ Ένα εντυπωσιακό εικονογραφημένο βιβλίο με πολλές υπέροχες και μαγικές ιστορίες, που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον φανταστικό κόσμο όπου ζουν παραμυθένιες πριγκίπισσες και πανέμορφες γοργόνες.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

Μέσα από τις πολύχρωμες, ανάγλυφες εικόνες των βιβλίων της νέας βρεφικής σειράς «Γελαστό Μωράκι», το μωρό θα γνωρίσει τα πρώτα χρώματα, τους πρώτους αριθμούς, τις πρώτες λεξούλες, τα αγαπημένα ζωάκια, τη ζωή στο αγρόκτημα, τα οχήματα σε στεριά, ουρανό και θάλασσα, καθώς και τα οικοσυστήματα. Τα βιβλία είναι κατάλληλα για μωρά άνω των 6 μηνών και είναι ιδανικά για τη γλωσσική καλλιέργεια και την αισθητηριακή ανάπτυξή τους.


ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ: ΛΕΞΟΥΛΕΣ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ: ΧΡΩΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ: ΑΡΙΘΜΟΙ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ: ΖΩΑΚΙΑ
Τιμή πώλησης: 6,60 €

ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ: ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ: ΑΠΙΘΑΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης: 9,90 €

ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ: ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (ΚΑΡΟΥΖΕΛ)
Τιμή πώλησης: 9,90 €

Ένας εντυπωσιακός διαδραστικός οδηγός με μοναδικές πληροφορίες για τον συναρπαστικό κόσμο του Διαστήματος και όλα όσα χρειάζεται κανείς για να συναρμολογήσει τα κινούμενα μοντέλα. Περιέχει: 9 κινούμενες κατασκευές, αποσπώμενο πλαίσιο εργαστηρίου, 50+ εξαρτήματα για τις κατασκευές με παξιμάδια και βίδες, οδηγίες βήμα βήμα, καθώς και σαφείς επεξηγήσεις για το πώς λειτουργεί κάθε κατασκευή.

Τιμή πώλησης: 16,60 €