Τον Νοέμβριο θα γίνει το «Σώσε με»
Το ψυχολογικό θρίλερ του Δημήτρη Σίμου μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Το μπεστ σέλερ του Δημήτρη Σίμου Σώσε με που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ μεταφέρεται από τα ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS στη μικρή οθόνη. Το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ που έκοψε την ανάσα των αναγνωστών βυθίζοντάς τους σε μια ιστορία ενοχής αναμένεται να μαγνητίσει και τους θεατές. Τα γυρίσματα της σειράς οκτώ 50λεπτων επεισοδίων, μεγάλο μέρος των οποίων θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, όπου εκτυλίσσεται η ιστορία, έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη νέα streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ τον Νοέμβριο του 2022. Ο συγγραφέας Δημήτρης Σίμος συμμετέχει στη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τους Βαγγέλη Νάτση και Πιέρρο Ανδρακάκο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Με αφορμή το μνημόσυνο του πατέρα της, η Νικόλ Πομάνου, μια νεαρή καλλιτέχνις ξυλογλυπτικής, επισκέπτεται το χωριό της, στην Κομοτηνή, για να συναντήσει τη μητέρα και τις δυο αδελφές της.
Η μικρότερη αδελφή της δεν εμφανίζεται στο καθορισμένο ραντεβού. Η εξαφάνισή της θα δοκιμάσει τους δεσμούς της οικογένειας. Για να τη σώσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν τα μυστικά που τόσα χρόνια έκρυβαν στο Δάσος των Μανιταριών.
Την ίδια στιγμή, στον υγρότοπο του Εθνικού Πάρκου Θράκης, η αστυνόμος Λουκίδη ανακαλύπτει το παραμορφωμένο πτώμα μιας γυναίκας. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια.
Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

Τη Νικόλ Πομάνου ενσαρκώνει η δημοφιλής ηθοποιός Δανάη Σκιάδη, ενώ την αστυνόμο Δέσποινα Λουκίδη η Έλενα Μαυρίδου. Πρωταγωνιστούν επίσης με αλφαβητική σειρά οι Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.

Αναμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό την τηλεοπτική διασκευή του Σώσε με, ενός ψυχολογικού θρίλερ με συνεχείς κορυφώσεις και ανατριχιαστικές ανατροπές που εκτόξευσε την αγωνία μας στα ύψη και καθήλωσε τους αναγνώστες.