Ξέρεις να λύνεις γράφους;
Σου αρέσει η περιπέτεια;
Θέλεις να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα;
Είσαι έτοιμος να ζήσεις ένα παραμύθι;

Το καινούριο βιβλίο της Ευαγγελίας Ευσταθίου θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω, αφού περιέχει αυτά τα…συστατικά.
Για άλλη μια φορά η αγαπημένη συγγραφέας κατάφερε να με ταξιδέψει με την μαγική της πένα, το μεστό της λόγο, το καλοδουλεμένο κείμενο και τους ερωτεύσιμους πρωταγωνιστές της στην παραμυθένια κι απίστευτης ομορφιάς Κορνουάλη μέσα σε παλάτια, ξιφομαχίες, τελετές μύησης, μυστικά ζωής, στο πεπρωμένο, σε μια προφητεία που έχει τη δύναμη ν΄αλλάξει ζωές ώστε η αιώνια κυριαρχία των ισχυρών να γίνει πραγματικότητα.(;)
Κι ανάμεσά τους ο Σεμπάστιαν και η Καρολίνα ο Εκλεκτός και η Μία φέροντας το σημάδι του λωτού στο σώμα τους είναι αυτοί που από την ένωσή τους θα προκύψει το τέλειο ον. Αόρατοι κι ανεξήγητοι δεσμοί τους ενώνουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να είναι μαζί. Γίνονται δεσμώτες των σκιών, αφού άλλοι έχουν αποφασίσει γι΄αυτούς πριν απ΄αυτούς.
Θα σπάσουν τα δεσμά τους;
Θα μπορέσουν να είναι μαζί;
Θα παραμείνουν στις σκιές ή θα δουν το φως της αγάπης;
Η συνέχεια επί των σελίδων…
Κλείνοντας να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την αγαπημένη Ευαγγελία για το ταξίδι της αυτό που μοιράστηκε μαζί μας και να πω πως οι δεσμώτες σε κρατάνε δέσμιο μέχρι την τελευταία σελίδα!

«Και να θυμάστε: Για κάθε κακό δράκο των παραμυθιών ή της αληθινής ζωής υπάρχει πάντα μια μαγική φαρέτρα γεμάτη βέλη που τον εξουδετερώνουν.
Τη λένε ελπίδα.»
Από το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου.

oi desmotes foto