Χθες τελείωσα το πρώτο μου βιβλίο για το 2018, τα “Ασημένια μάτια“! Μου άρεσε πραγματικά πολύ! Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που μπορούν να πλάσουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία και η ιστορία αυτού του βιβλίου σου είχε μεγάλο ενδιαφέρον απ’ την αρχή της, το οποίο αυξανόταν όλο και περισσότερο. Αυτό σε συνδυασμό με την όμορφη γραφή του, το κάνει απ’ τα βιβλία που δεν θέλεις να αφήσεις απ’ τα χέρια σου. Καταπιέστηκα αρκετά να μην το “πάω μονορούφι” ώστε να το απολαύσω περισσότερο!

Ιδιαίτερη ήταν και η εναλλαγή περιγραφής της ιστορίας μέσα από όλους τους χαρακτήρες. Ο τρόπος που το έκανες μας έφερε πολύ πιο κοντά στα γεγονότα, ένιωσα σαν να ήμουν εκεί. Όσο για το τελευταίο κεφάλαιο της αναγνώστριας του βιβλίου, πραγματικά πρωτότυπο και σου αφήνει ένα μυστήριο που προσωπικά απόλαυσα χωρίς να θέλω να εικάσω την λύση του. Γενικά χρησιμοποίησες πολύ έξυπνα τεχνάσματα που αυξήσανε πολύ το ενδιαφέρον μιας ήδη πολύ ενδιαφέρουσας ιστορίας!

Γενικά είναι απ’ τα βιβλία που απόλαυσα πολύ και σ’ ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Με την πρώτη ευκαιρία θα φροντίσω να διαβάσω και τα προηγούμενα 2 βιβλία σου. Να ξέρεις ότι χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά στην παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ όμορφο να διαβάζεις ένα απολαυστικό βιβλίο. Αλλά είναι ακόμα πιο όμορφο όταν η συγγραφέας του σου είναι αγαπητή και σαν άνθρωπος! Κι εσύ μου δημιουργείς πολύ θετικές εντυπώσεις απ’ το λίγο που σε ξέρω! Σου εύχομαι τα καλύτερα Ιουλία μου, μέσα απ’ την καρδιά μου, σε συγγραφικό αλλά κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, να είσαι πάντα καλά!