Ο Κλουζ είναι ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου!

Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους διάσημους συναδέλφους του!

Υπάρχουν τόσα πολλά παιδικά βιβλία που μπορείτε να χαρίσετε στα παιδιά σας. Η σειρά Ντετέκτιβ Κλουζ του Γίργκεν Μπανσέρους είναι σίγουρα μία πολλά υποσχόμενη σειρά παιδικών βιβλίων που οι μικροί αναγνώστες θα λατρέψουν και συνεχώς θα αναζητούν να διαβάσουν τις απίστευτες περιπέτειές του.
Ο δεκάχρονος Κλουζ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει δύσκολες υποθέσεις και σε κάθε νέο του βιβλίο θαυμάζουμε το ταλέντο, την ευρηματικότητα, το θάρρος και την ενεργητικότητά του. Φέρνει εις πέρας ό,τι βάζει στο μυαλό να ξεκαθαρίσει και να βρει τον ένοχο. Η μόνη του απόλαυση μετά το πέρας της υπόθεσης που θα αναλάβει είναι οι αγαπημένες του τσίχλες Κάρπεντερ.
Οι μικροί αναγνώστες θα θαυμάσουν την επιμονή του, τον τρόπο που σκέφτεται και ερευνάει, καθώς επίσης και την εμπιστοσύνη που του δείχνει η μητέρα του, την οποία ο ίδιος πολύ θα ήθελε ως συνεργάτη του, αλλά εκείνη δηλώνει πως προτιμά να είναι η μητέρα του!
Μπορείτε να διαβάσετε τις περιπέτειες του Κλουζ παρέα με το παιδί σας ή και μόνοι σας, καθώς θα ανακαλύψετε ότι είναι ωραίο να βρίσκεσαι για λίγο στον κόσμο των παιδιών, να αισθάνεσαι την αγωνία και το πάθος του ήρωα, που μεταφέρεται με απλό τρόπο στον μικρό αναγνώστη και του μαθαίνει να μην τα παρατάει και να βάζει στόχους στη ζωή του.
Από το συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους και φυσικά τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί και η σειρά Μίλι και Μάγκνους, με τους δύο νέους ήρωες που οι περιπέτειές τους θα ξεσηκώσουν τη φαντασία των παιδιών, και φυσικά παρέα με τον σκύλο τους το Μαξ!

Κυκλοφορούν 26 βιβλία με τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Κλουζ και 3 με τους νέους του ήρωες Μίλι και Μάγκνους, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου! Έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ανεξιχνίαστες υποθέσεις.
Ανεξιχνίαστες όμως όχι για πολύ ακόμα, γιατί τις αναλαμβάνω εγώ, ο Κλουζ, ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου!

Όνομα: Κλουζ
Επάγγελμα: Μαθητής
Χόμπι: Ιδιωτικός Ντετέκτιβ
Πάθη: Γάλα και τσίχλες

O Γερμανός Γίργκεν Μπανσέρους,
έρχεται στην Β. Ελλάδα μαζί με τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Κλουζ
και τους πολυαγαπημένους Μίλι και Μάγκνους!
Οι μικροί φίλοι που κατοικούν στις Σέρρες, την Κατερίνη, τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά και να μάθουν τα πάντα για τα νέα του βιβλία.