Μόλις κυκλοφόρησαν

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ

Για παιδιά από 4 ετών

Η μαγική πυξίδα του Πολ Μακάρτνεϊ

εικονογράφηση: Κάθριν Ντερστ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Της πυξίδας η βελόνα θα γυρίσει, περιπέτεια μαγική θα ξεκινήσει! Μια συναρπαστική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ των Beatles.

Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα που επιφυλάσσει ένα σωρό περιπέτειες! Διασχίστε μαζί τους εξωτικές θάλασσες καβάλα στη ράχη ιπτάμενων ψαριών, καλπάστε σε άνυδρες κοιλάδες πλάι σε καουμπόηδες και βουβάλια και τρέξτε να γλιτώσετε από ορμητικές χιονοστιβάδες ψηλά στα ελβετικά βουνά!
Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο!

Για παιδιά από 6 ετών
Σειρά: Τεό και Λεονί – Τα φανταστικά ταξίδια

Ένα ταξίδι μύησης στην Ιστορία… Από βιβλίο σε βιβλίο, παρέα µε τον Τεό και τη Λεονί, ανακάλυψε αρχαίους πολιτισμούς και συνάντησε πολλές σπουδαίες προσωπικότητες, μεγάλους εξερευνητές, διάσημους σοφούς και φημισμένους καλλιτέχνες.

Το μυστικό της Μαύρης Γης των Πασκάλ Κονισελά, Πασκάλ Μονζοβάν

μετάφραση: Μυρσίνη Γκανά

Μέχρι τη Μαύρη Γη και την Αφρική θα φτάσουν ο Τεό και η Λεονί για να βρουν την απάντηση σε όλες τους τις ερωτήσεις!

Στην τρίτη τους περιπέτεια, το μαγικό περιδέραιο στέλνει τον Τεό, τη Λεονί και τον Λεονάρντο ντα Βίντσι στην καρδιά μιας ναυμαχίας μεταξύ πειρατών στην Καραϊβική! Ευτυχώς, οι φίλοι μας καταφέρνουν να ξεφύγουν σώοι και αβλαβείς και συναντούν τον καπετάνιο Τόμας Τιου. Μαζί του θα διασχίσουν τον Ατλαντικό ωκεανό, για να φτάσουν ως τη Μαύρη Γη στην Αφρική. Σύμφωνα με τα λόγια μιας γριάς μάγισσας, εκεί θα βρουν σίγουρα την απάντηση σε όλες τους τις ερωτήσεις…

Κατέβασε τη νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας και βυθίσου στον μαγικό κόσμο των φανταστικών ταξιδιών του Τεό και της Λεονί.
Μπες ακόμα πιο βαθιά στην ιστορία και μάθε περισσότερα με το εγκυκλοπαιδικό υλικό που ξεπετάγεται όταν σκανάρεις κάθε σελίδα.
Παίξε με τη μεγάπτερη φάλαινα και το πειρατικό κανόνι που ζωντανεύουν στην οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ σου.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν: Το μαγικό περιδέραιο και Η αυγή του χρόνου

ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Για παιδιά από 6 ετών

Ταξίδι στην Ιστορία του Τίμοθι Κνάπμαν

μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Γύρνα εκατομμύρια χρόνια πίσω, στα βάθη του χρόνου!

Γύρνα κι εσύ πίσω στην Ιστορία, μαζί με την Άλι, τον Όλι και τον σκυλάκο τους τον Γούφερ! Από την Αμερικανική Δύση μέχρι την Εποχή των Παγετώνων, μάθε τα πάντα για τους πιο σημαντικούς πολιτισμούς και τις πιο συναρπαστικές περιόδους της Ιστορίας.
Τι έτρωγαν οι Αζτέκοι; Ποια αγωνίσματα περιλάμβαναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες; Τι συνέβαινε σε ένα μεσαιωνικό πρωτάθλημα κονταρομαχίας; Ταξίδεψε πίσω στην Ιστορία, για να το μάθεις!

Ταξίδι στο διάστημα του Τίμοθι Κνάπμαν

μετάφραση: Αλεξάνδρα Λέτσα

Εκτοξεύσου εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, στα βάθη του Γαλαξία!

Εκτοξεύσου κι εσύ στο διάστημα, μαζί με την Άλι, τον Όλι και τον σκυλάκο τους τον Γούφερ! Από τους αστερισμούς ως τους διαστημικούς περιπάτους, ανακάλυψε τα πάντα για τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τους άπειρους κόσμους πέρα απ’ αυτούς.
Ποιος αστερισμός μοιάζει με σκύλο; Γιατί είναι κόκκινος ο Άρης; Ποιος πλανήτης έχει περισσότερα από 60 φεγγάρια; Ταξίδεψε στο διάστημα, για να το μάθεις!

ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ

Για παιδιά από 1-3 ετών
Σειρά: Διαβάζω και διασκεδάζω

Ώρα για βουτιά

μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου

Μια διασκεδαστική ιστορία σε στιχάκια για τις απολαυστικές βουτιές στο νερό. Με κινούμενες εικόνες για ατελείωτο παιχνίδι!