Κυκλοφορία 8 νέων τίτλων στις 7 Ιουνίου
Τα νέα βιβλία ανήκουν στις κατηγορίες: Λευκώματα-Έγχρωμοι Οδηγοί, Αστυνομική Λογοτεχνία, Ξένη Λογοτεχνία, Εφηβικές αναγνώσεις και Ρομαντικό-Ιστορικό Μυθιστόρημα.

ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ-ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Ακτίβιτι Μπουκ για Μεγάλους 3 – Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ!

Λίγο πριν το καλοκαίρι έρχεται Ακτίβιτι Μπουκ για Μεγάλους 3! Μην ξεχάσεις στιλό, μολύβι, αντηλιακό και την καλύτερη παρέα στην τσάντα σου!

Μετά από δύο εκδόσεις που έγιναν μπεστ σέλερ
Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ! ξαναχτυπά.

Μάθε καλύτερα τον κόσμο μέσα από εικονογραφημένες σελίδες με κουίζ, ιστορίες, σταυρόλεξα, αντιστοιχίσεις και άλλα πολλά!

Κατάλληλο για κάθε ηλικία και έξτρα απολαυστικό όταν το λύνεις με παρέα!

Σελ.: 112 | Διαστάσεις: 19Χ25,5 | Τιμή: 14,35 €

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Οι φόνοι της οδού Μοργκ και άλλες ιστορίες – Edgar Allan Poe

Δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, βρίσκονται φριχτά δολοφονημένες σε ένα κτίριο της οδού Μοργκ στο Παρίσι.
Το δωμάτιό τους, στον τέταρτο όροφο, ήταν κλειδωμένο. Πώς μπόρεσε ο δολοφόνος να τις προσεγγίσει; Και γιατί τους επιτέθηκε με τόσο άγριο τρόπο;
Η υπόθεση κινεί το ενδιαφέρον ενός ερασιτέχνη ντετέκτιβ, του Ογκίστ Ντιπέν, που θα προσπαθήσει να λύσει το αίνιγμα με τη λογική.

Οι φόνοι της οδού Μοργκ είναι μια αριστουργηματική ιστορία μυστηρίου, που θεωρείται από πολλούς το αρχέτυπο του σύγχρονου αστυνομικού μυθιστορήματος.

Σειρά: Crime Moments

Σελ.: 280
Διαστάσεις: 13Χ20,5
Τιμή: 13,30 €

Τα ρόδα δεν πεθαίνουν ποτέ – Gunnar Staalesen

Μια ένοπλη ληστεία, ένας φόνος, μια ανεξιχνίαστη υπόθεση εξαφάνισης παιδιού και εν μέσω όλων αυτών ο Βαργ Βέουμ, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ με έδρα το Μπέργκεν. Ένας χαρακτήρας που έχει γίνει σημείο αναφοράς στο αστυνομικό μυθιστόρημα.

Έχουν περάσει σχεδόν είκοσι πέντε χρόνια από τότε που η τρίχρονη Μέτε εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού της. Με την παραγραφή της υπόθεσης να πλησιάζει, η μητέρα της, Μάγια, ζητάει από τον ­Βέουμ να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να βρει την αλήθεια. Μια αλήθεια καλά κρυμμένη σε ζωές γεμάτες μυστικά.

Σειρά: Crime Moments

Σελ.: 432
Διαστάσεις: 13Χ20,5
Τιμή: 17,70 €

Το Φάντασμα της Όπερας – Gaston Leroux

Το Φάντασμα της Όπερας υπήρξε στην πραγματικότητα.
Δεν ήταν, όπως πίστευαν για καιρό, δημιούργημα της φαντασίας των καλλιτεχνών, δεισιδαιμονία των διευθυντών ή καρπός των ευφάνταστων και ευεπηρέαστων εγκεφάλων των νεαρών χορευτριών, των ταξιθετριών, των υπευθύνων για τα βεστιάρια ή των θυρωρών.

Υπήρξε πράγματι, με σάρκα και οστά, παρότι είχε υιοθετήσει την κανονική εμφάνιση ενός πραγματικού φαντάσματος, δηλαδή μιας φασματικής σκιάς.

Σειρά: Crime Moments

Σελ.: 456
Διαστάσεις: 13Χ20,5
Τιμή: 15,50 €

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Συμβίωση – Guy Morpuss

Μια ιστορία μυστηρίου με εκπληκτικές ανατροπές σε ένα περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας.

Σε ένα μέλλον με υπερπληθυσμό η διάρκεια ζωής των ανθρώπων ελέγχεται με διάφορους τρόπους, ώστε να εξασφαλίζεται η πιο δίκαιη κατανομή των λιγοστών πόρων της Γης.
Μία επιλογή είναι πέντε άτομα να μοιράζονται το ίδιο σώμα και καθένα από αυτά να ελέγχει το σώμα συγκεκριμένες ώρες την ημέρα. Ωστόσο, οι λεγόμενες κοινότητες δεν λειτουργούν πάντα αρμονικά.

Σελ.: 480
Διαστάσεις: 14Χ20,5
Τιμή: 17,70 €

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Μέσα απ’ τις σκιές – Sherry Thomas

Ο έρωτας μοιάζει πιο όμορφος τη νύχτα, λίγο πριν από την αυγή.

Πόσο απλό είναι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο; Για την Έλισαντ Έντζερτον ένας γάμος δεν είναι αποτέλεσμα μιας ρομαντικής ιστορίας αγάπης, αλλά το κλειδί για μια καλύτερη ζωή.
Για την καλή κοινωνία του Λονδίνου ο γάμος δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα.
Η Έλισαντ το γνωρίζει καλά αυτό. Έχει σχεδιάσει το μέλλον της υπολογίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια… εκτός από εκείνον και το πάθος που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Σελ.: 496
Διαστάσεις: 14Χ20,5
Τιμή: 16,60 €

Το σχέδιο του Τζέιμι Μακένζι – Jennifer Ashley

Πριν από έξι χρόνια μια μοιραία συνάντηση κατέληξε σε ένα παθιασμένο φιλί…

Αυτό το φιλί δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της η Ίβι ΜακΝάιτ όταν συναντά τυχαία τον Τζέιμι Μακένζι. Μια ανάμνηση που δεν ταιριάζει καθόλου σε μια καθωσπρέπει αρραβωνιασμένη κοπέλα.

Αν ο Τζέιμι Μακένζι βάλει κάτι στο μυαλό του, πάντα το καταφέρνει. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα μπορέσει να πείσει τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία;

Σελ.: 440
Διαστάσεις: 14Χ20,5
Τιμή: 15,50 €

ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς – Katie Kirby

Η Λότι Μπρουκς επιστρέφει στο σχολείο μετά τις διακοπές, έτοιμη να αντιμετωπίσει τους πάντες και τα πάντα!
Ένας απίθανος ρόλος στο μιούζικαλ του σχολείου είναι η ευκαιρία που περιμένει για να ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ τον Ντάνιελ, το αγόρι που έχει κλέψει την καρδιά της, με το ταλέντο της στο τραγούδι, την υποκριτική και… τα ΚΑΒΟΥΡΙΑ.

Ωστόσο, εκεί που όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, κάτι στραβώνει… Η σχέση με τις κολλητές της Μόλι και Τζες βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί και, σαν να μην έφτανε αυτό, η Άμπερ βρίσκει άπειρους τρόπους για να τη μειώνει και να την κάνει να νιώθει άσχημα. Όταν όμως η κάρτα της Λότι παραδίδεται σε λάθος αγόρι, όλα ανατρέπονται…

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά Λότι Μπρουκς

Ηλικίες: 10+
Σελ.: 424
Διαστάσεις: 14,5Χ21
Τιμή: 15,50 €